ינגבו ביד את התחת בבית הספר

ינגבו ביד את התחת בבית הספר

להפתעתי כי רבה גיליתי היום כי בבתי הספר בראשון אין נייר טואלט בשרותים ואין סבון ההנחיה של ההנהלה הבית ספרית היא שהילדים לפני שהם יוצאים לשרותים יקחו חתיכות של נייר מהמורה וישטפו את הידיים במיים , ואם זה בהפסקה או שהנייר נגמר אז זה בעיה שלהם .... שההורים יתארגנו על מגבונים לחים , ובכלל מיים מספיקים בכדי לשטוף ידיים... לשאלתי מדוע אין סבון ונייר בשרותים , ניתנה התשובה כי לא רוצים שהילדים יחליקו בשרותים מהסבון או יסתמו את השרותים בדקתי ואכן אין חוק עזר או הנחיה כשלהי מטעם עריית ראשון שתחייב את בתי הספר לשים נייר וסבון בשרותים מה עושים עם השטות הזאת ? מי יודע מי יכול לעזור ? כולה סבון ונייר טואלט ...

זאת בעיה שהייתה בתקופתי ובתקופת כולם אני מניח

הגיע הזמן לעורר את העיריה ובתי הספר ! נמאס! על דברים כאלה צריך להשבית יום שלם את כל בתי הספר בארץ. יום אחד של שביתה יעשה את העבודה. בלי התראה מוקדמת. שיתחילו להוציא כסף על היגיינה פשוטה. רחיצת ידיים בלי סבון אין שוות ערך כלל וכלל ובטח שלא מסירה חיידקים לא רצויים לאחר ביקור בשירותים, ובמיוחד בשירותים הבית ספריים. נייר טואלט הוא דבר מתבקש כי כולנו יודעים למה, ואפילו בנות כשהן משתינות הן צריכות נייר טואלט, וואט דה פאק, מתי המוחות של אנשים במשרד החינוך יתחילו לזוז קצת לכיוון חיובי? עד מתי רשעים יעלוזו ?

enbalush

New member
אם הם לא מוכנים לספק את זה

אז שיחזירו את הכסף. אפשר פשוט לפרוץ את המנעול של שירותי חדר המורים, בטוח שם יש סבון ונייר! ואם לנסות לענות בסבלנות על הדבר המחפיר הזה, אני הייתי מרימה טלפון ליועצת או רכזת בית ספר ואם זה לא היה נפתר, הייתי מגיעה עם עוד 5 הורים אל תוך משרד המנהל ודורשת תנאים מינימליים, לא ייתכן שילדים יתאפקו כל שעות היום...אולי צריך לחרבן להם בכניסה, רק אז הם יבינו את הצורך בשירותים מסודרים.

SupeRonit

New member
דעה קצת אחרת..

כולנו יודעים שילדים זה עם "פושטק".לא להתנפל עלי.אני לא עושה הכללות.יש ילדים טובים (ו"לפלפים"
).אבל תסכימו איתי שלפעמים משעמום או כתוצאה מלחץ חברתי ילדים עושים שטויות כמו ונדליזם והשחתת רכוש.עכשיו מתקופתי זכורים לי שני דברים.הראשון שכבר כן נעשה ניסיון לעשות שימוש בנייר טואלט וסבון.הראשון מהר מאוד מצא עצמו ספוג במים על דפנות הכיור..או "נפל" אל תוך בכיור ויצר סתימה.הסבון אכן מצא דרכו אל הרצפה או מרוח בבוץ (במקרה הטוב
) ובכל מקרה נראה לא נעים לשימוש.התשובה שניתנה לך לא כזו מופרכת ותלושה מהמציאות יחד עם זאת העובדה שאין חוק עזר או הנחיה כשלהי בנושא זה באמת לא בסדר. דבר שני שזכור לי שיחד עם המפית לארוחת 10 (זה עוד קיים?אני מרגישה פתאום כזו זקנה
) היו לי בתיק מגבת אישית קטנה+נייר טואלט+סבון בקופסא קטנה-אני חושבת שאפילו זה היה חלק מהפק"ל שהתבקשנו להביא וזה נראה לי הרבה יותר בטוח והגייני לשימוש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי אני גם זוכר את הפק"ל ביצפר !!!!!!!! חחח גדול אבל אני לא מסכים איתך על הביצפר לשאת באחריות אי החינוך המספק של המוסד, כי אם היה הרתעה, ענישה וחינוך הולם אז מקרי הקונדס היו יורדים לרמה אפסית. חוצמזה, אם לא מעשי הקונדס הזה אז בשביל מה באים לביצפר? הרי, בשנה הבאה.. נשרוף את הביצפר ... לה לה להלה.. נפוצץ ת'מעבדה לכימיה, ונציף את השירותים, נזרוק שולחנות וכסאות מהחלונות, נצית שולחנות, נעשה גרפיטי על השולחנות והקירות, נשים מסמר בכסא של המורה, נזרוק פצצת סירחון ואז שיעור חופשי וכו' וכו' וכו' .. איי יא ייאיי... איזה חיים משוגעים היו בביצפר. היה צחוקים. באמת שהיה צחוקים. אני מתגעגע :(

Shark Alarm

New member
למה את/ה חושב/ת שזה רק בראשון../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

ברוב (אני לא רוצה להכליל, כי לא הייתי/ביקרתי/שמעתי בכל בתי הספר) בתי הספר אין נייר טואלט בשירותי התלמידים...

למעלה