ינואר בערוצי הסרטים ביס

gadgad0

New member
ינואר בערוצי הסרטים ביס

יס 1 - סופ"ש "אחרי החתונה" שיכלול את בכורות הסרטים "אני, אתה והוא" ו-"הצד שלו, הצד שלה". בנוסף - מחווה לוודי אלן ובין היתר נציג את "מלינדה ומלינדה" וכן את "סקופ" בבכורה בלעדית. כמו כן, ב-yes1 וב-yes3 ייערך סופ"ש "מאחורי הקלעים", שמספק הצצה לצד האפל של הוליווד, עם בכורות דוגמת "להסתדר בחיים ולהישאר נשוי" לצד קלאסיקות כמו "שדרות סאנסט" ו-"השחקן". ב-yes2 יוקרן "סיילנט היל" ו-"המסור 2" בבכורה בלעדית, וכן את "הסופר אקסית שלי". ב-yes3 תוקדש שבת לפרנסואה אוזון, שתכלול את הבכורה הבלעדית של "הזמן שנשאר", וכמו כן ערב לבמאי מישל גונדרי שיכלול את כל סרטיו, כאשר "מדעי החלום" יוצג בבכורה. ב-yes4 - סופ"ש שיכלול בין היתר את סדרת סרטי "מהיר ועצבני", וכן "מיאמי וייס" ואת "16 רחובות" בבכורה בלעדית.

gadgad0

New member
ינואר בערוצי יסטארס 1, 2, 3

היחידה (עונה 2), בניחוש חוקר (עונה 2), משפחה וחיות אחרות (עונה 2), קייל XY‏ (עונה 2), 4400 (עונה 4), תכנית המערכונים ג'וסלין בעונה שניה. סדרת דרמה חדשה: השנים הטובות. שני ערבי סטנדאפ: רוזאן בר ודמיטרי מרטין. בתחום הריאליטי: הרווק 11 חוזרת, הישרדות: סין (עונה 15), המירוץ למיליון 11, בחורות טובות (הבנות הגסות, המרושעות והבוטות של פלייבור פלייב הולכות לבית ספר לנימוסים והליכות), חילופי נשים 6, אמריקן איידול 7.

gadgad0

New member
קצת תאריכים:

6.1 - עונה חדשה ל"קייל XY". 14.1 - "בניחוש חוקר 2" 23.1 - 4400 עונה 4 29.1 - "היחידה" עונה 2 6.1 - מופע הסטנדאפ שך רוזאן באר, 13.1 - הסטנדאפ של דמיטרי מרטין, 21.1 - ג'וסלין עונה 2. 16.1 - חילופי נשים 6 18.1 - אמריקן איידול 2 20.1 - הרווק 11 27.1 - המירוץ למיליון 11 29.1 - הישרדות: סין וגם "בחורות טובות"

חודש יבש לגמרי - אין שום דבר שווה

ימבה ריאליטי וכמה סדרות סוג ז'. גם מבחינת סרטים המצב על הפנים. רק בדוקו יש כמה דברים שווים.

ערוצי הסרטים לא שווים את המנוי..

יש מצב לוותר עליהם ולהוזיל את המנוי? אולי פעם ב.. אני תופס איזה סרט בערוץ הסרטים הזרים. בשביל לראות סרטים איכותיים אני יכול להסתפק בבלוג של מאיה.

assafTV

New member
רק הבהרונת

איידול, קייל, 4400, השנים הטובות - סדרות של הוט בערוץ 3. בהישרדות מדובר בעונה משובחת ביותר. פברואר אמור להיות עמוס יותר ובמרץ יגיעו הרבה תופינים.

gadgad0

New member
לי זה נשמע לא "הבהרונת", אלא "התנצלונונת" ../images/Emo8.gif

בחיי, מבחינת סדרות וסרטים זה אחד החודשים הכי מעפנים שאני זוכר... מבחינת היצע הסרטים, צפוי שיפור ניכר בחודש הבא, בו יפעל (זמנית) ערוץ YES MOVIES החדש.

למעלה