שורטי והרווקה החיים.
"מילפית רווקה" - סוף סוף פרק מוצלח. הוא הצליח להיות משעשע, מעניין ואפילו הכתיבה הייתה מוצלחת.2 העלילות שלו היו מוצלחות - גם זאת של ברידג'ט והמרוץ וגם הקטע עם ההטבלה. הי אפילו הפרק הצליח לתת יותר רבדים וקצת עומק לדמויות האחרות של הסדרה מלבד ברידג'ט. האמת אחרי 4 פרקים הגעתי למסקנה שלא סתם חשבתי על הסדרה "קליפורניקיישן"(גם סדרה ששודרה בשואוטיים) כשקראתי את תקציר הסדרה בזמנו וראיתי את הפרקים הראשונים שלה. לדעתי יש לא מעט קווי דימיון ביניהן. ציון:8.

"החיים עצמם" - היה פרק מוצלח. מאוד אינטנסיבי. הפעם העלילה בהווה הייתה יותר מעניינת מזאת שבעבר. לפחות ברובה. דווקא בסוף הפרק היה מהפך. העלילה בהווה הרגישה קצת נמרחת וזאת שבעבר השתפרה, אבל בסה"כ היה פרק מוצלח. בעלילה בהווה אני גם חייב לציין לטובה את הקטעים עם "האחרים"(טובי, בת' ומיגל למי שלא ראה או מבולבל). טוב לראות שגם להם נתנו לשם שינוי דיאלוגים מוצלחים ודברים לעבוד איתם. מעבר לזה בפרק היה משהו שנעדר לא מעט בעונה האחרונה - הומור. הפרק גם לדעתי נתן קצת יותר עומק לכל הדמויות, כולל לדמויות המשניות(טוב אולי חוץ מלמיגל שעדיין מרגיש שהוא...שם, כשהוא מופיע). ציון:8.

"תפוס את שורטי" – אחרי הפרק השלישי אני חייב להודות שאני מתחיל לאבד עניין בסדרה. בפרק הראשון חשבתי שיש לסדרה פוטנציאל מבחינת הדמויות בה, אבל אחרי הפרק השלישי אני מרגיש שטעיתי בגדול. בפרק הראשון עוד חשבתי שמיילס הולך להיות דמות מורכבת ומעניינת שתתפתח , אבל אחרי הפרק השלישי אני מרגיש שהדמות שלו היא סתם עוד דמות של מאפיונר מאוס ורדוד. יתר הדמויות לא יותר מעניינות, לצערי. קיוויתי לראות דמויות מורכבות אחרי הפרק הראשון, אבל לצערי קיבלתי עוד דמויות שמרגישות בעיקר חד ממדיות, כרגע. העלילה, לצערי, הצליחה לגרום לי לאבד עניין בה אחרי 3 פרקים, כי אני מרגיש שהיא בעיקר דורכת במקום כרגע. עוד משהו שמפריע לי הוא שדמויות המאפיונרים(שהן חלק גדול מהסדרה) הן דמויות פסיכוטיות בעיקר, בלי שמץ של תכונות גואלות כרגע, ומה אני אגיד לכם... אלו סדרות שאף פעם לא גרמו לי לרצון לעקוב אחריהן. אני מעדיף דמויות יותר מעניינות ומורכבות. בקיצור - נראה לי שהספיק לי. ציון:5.