ינון ברדה המריא למבחנים בגרמניה

sportbanegev

New member
ינון ברדה המריא למבחנים בגרמניה

החלוץ הצעיר של הפועל ב"ש הודיע למאמן גילי לנדאו על צאתו למבחנים במינכן 1860, מהליגה הגרמנית השנייה. תומר סולטן מהפועל ירושלים מועמד להצטרף. על אלה ועוד באתר sportbanegev.co.nr בקישור הבא: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=182354&depart_id=26650

דארקו

New member
שיילך הביתה 2

כמה דובר על ינון ברדה..? מידיי עונה הוא מקבל מס' הזדמנויות ולא מנצל אותם.. אז הכניס 2 שערים בפוטופיניש של הקבוצה בעונת הירידה, אבל כשהוא פותח הוא אף פעם לא משאיר חותם, ובדרך כלל הולך לאיבוד. היה לו ודגש על היה פוטנציאל ענק, אבל המערכת המקצועית עשתה את הטעות בשילובו של ברדה... כדי שברדה ייעשה משו בקרירה שלו, הוא חייב מייד לעבור לקבוצה בליגה ארצית או אם יתמזל מזלו גם בלאומית. בב"ש, ההערכה שלו כבר שואפת ל0.

Lior Sarosi

New member
בדיחה טובה...

לשחק הזה אין כדורגל לדעתי זה סתם פירסומים של אבא שלו שבאר שבע תחתים אותו או משהוא כזה

HBSFC1

New member
יש מצב שזה ספין כדי לגרום לב"ש

להיות בלחץ ולהחתים אותו לחשוב על זה ככה, איך אני לא רואה קבוצה כמו מינכן 1860 מזמנת שחקן מליגה שנייה בישראל למבחנים... שחקנים גדולים בליגת העל לא הצליחו להיכנס לקבוצה הזו ורוצים שינון ברדה יחתום שם? חסר סיכוי.

תן לי לרענן לכם את הזיכרון

ינון ברדה היה החלוץ של נבחרת הנוער! כשהוא היה בגיל של טוטו תמוז ואיתי שכטר הוא נחשב ליותר טוב מהם לדוגמא! מכבי חיפה כבר הייתה מעוניינת בו, שנה שעברה הוא כמעט חתם בנתניה! מינכן 1860 הייתה מעוניינת בו מאוד כבר מזמן אבל בגלל הצבא הוא לא הלך, והיום הוא כבר השתחרר מהצבא.. יכול להיות שבאמת זה תרגיל, אבל לזלזל בינון זה טעות, ואם הוא יעזוב ההפסד רק שלנו

HBSFC1

New member
על מה אתה מדבר..

הוא כבר כמה שנים בבוגרים, פתח בגביע הטוטו, מקבל דקות משחק פה ושם בליגה. אם הוא היה עד כדי כך טוב, היית שומע עליו שהוא מפציץ במשחקי אימון, היה כובד בגביע הטוטו, ומנצל כל הזדמנות כדי להוכיח למאמן שהוא ראוי לפתוח. מידיי פעם הוא לא היה בסגל, וזה רק לאור היכולת המקצועית שלו. ברדה עבד תחת מס' מאמנים כשהוא נמצא בבוגרים, ואף מאמן לא החזיק ממנו יותר מידי, וזה אולי מה שמרמז שהוא שחקן חלש בינתיים. הלוואי וזה ישתנה והוא יצליח לקבל ביטחון ויראה את מה שהוא עשה בנוער. רוצה להדגיש משו. אני לא מאשים את ינון, אלא רק את המערכת המקצועית שלא ידעה איך לטפל בשחקן כמוהו בזמן עליתו לבוגרים. אני לא מתכוון לזלזל במה שהוא היה בנוער. הטענה המרכזית שלי היא שכל הזמן שהיה בבוגרים, הוא לא הצליח לגרום לי סיבה קטנה להוכיח שהוא תותח אמיתי. הלוואי שהוא יוכיח שהוא תותח ויגרום לי לאכול את הכובע.

למעלה