ינון השווה את נתניהו למרדכי היהודי.

שמלת תחרה1

Well-known member

ינון מגל

@YinonMagal

עקוב

שרון שקוע בחקירות: נשבר ונותן לאויב את כל רצועת עזה ומתכנן לברוח גם מיהודה ושומרון. אולמרט שקוע בחקירות: נשבר ונותן לאויב את כל יהודה ושומרון, רצועות עזה, ירושלים, הר הבית והכותל. נתניהו שקוע בחקירות: מפרק את הציר השיעי, שובר את חמאס, מקריס את חיזבאללה, מפיל את אסאד, משתלט על שטחים בסוריה, מפשיט את האיראנים, מחסל את כל מנהיגי האויב ועושה הסכמי שלום עם 5 מדינות ערביות. וּמָרְדֳּכַי לֹא יִכְרַע וְלֹא יִשְׁתַּחֲוֶה

בספרד תלו שלט גדול בו תמונה של ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מוצגת לצד אדולף היטלר. בשלט נכתב: "הם אותו דבר, הרוצחים האלה".

1733898480754.jpeg
השמאל.

בהפגנת השמאל בתל אביב הניפו שלט המשווה את נתניהו להיטלר .

מה ההתרשמות שלכם אם שמעתם את את העדות של מר נתניהו?

צביקה5311

Well-known member

ינון מגל
@YinonMagal

עקוב

שרון שקוע בחקירות: נשבר ונותן לאויב את כל רצועת עזה ומתכנן לברוח גם מיהודה ושומרון. אולמרט שקוע בחקירות: נשבר ונותן לאויב את כל יהודה ושומרון, רצועות עזה, ירושלים, הר הבית והכותל. נתניהו שקוע בחקירות: מפרק את הציר השיעי, שובר את חמאס, מקריס את חיזבאללה, מפיל את אסאד, משתלט על שטחים בסוריה, מפשיט את האיראנים, מחסל את כל מנהיגי האויב ועושה הסכמי שלום עם 5 מדינות ערביות. וּמָרְדֳּכַי לֹא יִכְרַע וְלֹא יִשְׁתַּחֲוֶה

בספרד תלו שלט גדול בו תמונה של ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, מוצגת לצד אדולף היטלר. בשלט נכתב: "הם אותו דבר, הרוצחים האלה".

צפה בקובץ המצורף 121212
השמאל.

לא התרשמתי מ "התקרבנות" של ביבי.
גם אם אתה 50 שנה בשלטון, התפקיד הוא פקדון שהציבור הפקיד בידיו.המדינה זה לא ביבי וביבי זה לא המדינה.
האם זה שקר שהגב' נתניהו קיבלה "במתנה"
תכשיטים יקרי ערך? זו "מתנה" שלאשת ראש הממשלה מותר לקבל? הרי אין יותר שוחד מזה.
אני לא מעלה על דעתי שמישהו, אפילו מהקרובים ביותר
יתן לאישתי "מתנה" כזאת.
שרה נתניהו לא תבעה את מי שפירסם את זה, סימן שזה נכון.
יש מצב שביבי הסתבך בגלל "חמדנות" של אישתו?
אני לא מעלה על דעתי שנתניהו נאשם בגלל סיגרים.
"הטבות" רגולטוריות לאלוביץ כי הוא לא "התעמק" בעל מה חתם? לא קונה!

boriska1

Well-known member
לא התרשמתי מ "התקרבנות" של ביבי.
גם אם אתה 50 שנה בשלטון, התפקיד הוא פקדון שהציבור הפקיד בידיו.המדינה זה לא ביבי וביבי זה לא המדינה.
האם זה שקר שהגב' נתניהו קיבלה "במתנה"
תכשיטים יקרי ערך? זו "מתנה" שלאשת ראש הממשלה מותר לקבל? הרי אין יותר שוחד מזה.
אני לא מעלה על דעתי שמישהו, אפילו מהקרובים ביותר
יתן לאישתי "מתנה" כזאת.
שרה נתניהו לא תבעה את מי שפירסם את זה, סימן שזה נכון.
יש מצב שביבי הסתבך בגלל "חמדנות" של אישתו?
אני לא מעלה על דעתי שנתניהו נאשם בגלל סיגרים.
"הטבות" רגולטוריות לאלוביץ כי הוא לא "התעמק" בעל מה חתם? לא קונה!
צביקה. דבר אחד אתה צריך להשלים, העם עם הביביסטים, וזה רק מואץ. בינתיים אתה במיעוט, בעוד 20 שנה אפילו בספרי ההיסטוריה המצונזרת ומשוכתבת לא יהיה זכר לכשמותך. זה המצב.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member

ינון מגל
@YinonMagal

עקוב

צפה בקובץ המצורף 121212
השמאל.

המשך ה"אכלו לי, שתו לי, בכלל לא ידעתי על מה אני חותם".
ושקרים שאין בעיה לבדוק. למשל- ואללה באותן שנים לא היה אתר של כלבים וחתולים, הוא היה אחד מאתרי הגלישה הפופולריים, כמעט כמו ynet.
ה"לא ידעתי" הזה חוזר שוב ושוב גם בימינו אלה. מעניין שכשמשהו מצליח הוא יודע טוב מאד.

שמלת תחרה1

Well-known member
המשך ה"אכלו לי, שתו לי, בכלל לא ידעתי על מה אני חותם".
ושקרים שאין בעיה לבדוק. למשל- ואללה באותן שנים לא היה אתר של כלבים וחתולים, הוא היה אחד מאתרי הגלישה הפופולריים, כמעט כמו ynet.
ה"לא ידעתי" הזה חוזר שוב ושוב גם בימינו אלה. מעניין שכשמשהו מצליח הוא יודע טוב מאד.
לא יטדע על מה חותם, חתם שאינו כשיר.

Harrington

Well-known member
מנהל
חתם שאינו כשיר.
זה ממש מגניב איך אין דפי מסרים בעולם הרל"ב, אין נרטיב לקדם, אין בכלל אג'נדה וספק אם קיימים רל"בניקים. אבל קבוצה מסוימת באוכלוסיה (או בפורומים) מגיבה בדיוק, כמעט מילה במילה, את אותה תגובה היום :cool:.

משתפרת1

Well-known member
זה ממש מגניב איך אין דפי מסרים בעולם הרל"ב, אין נרטיב לקדם, אין בכלל אג'נדה וספק אם קיימים רל"בניקים. אבל קבוצה מסוימת באוכלוסיה (או בפורומים) מגיבה בדיוק, כמעט מילה במילה, את אותה תגובה היום
.
אני לא מקבלת שום דף מסרים מאיש. ההגיון הפשוט עובד. לעומת זאת יש מסרים קבועים מאוהדי נתניהו, כולל ביטויים קבועים שחוזרים. תגיד, מה זה בכלל דיפ סטייט? ויש עוד כמה ביטויים שחוזרים במדויק אצל קבוצת החסידים של נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא מקבלת שום דף מסרים מאיש.
דברי כוונו אלייך ולא שמתי לב?
ההגיון הפשוט עובד.
מצוין :). אשרי ההגיון העובד תמיד. אבל זה עדיין מגניב כמפורט מעלה שההגיון של כל הקבוצה הזאת, בלי לקבל שום דף מסרים (לא צריך בהכרח לקבלו פיזית כמובן) ובלי שום דבר, משתמש בדיוק באותן מילים היום.
לעומת זאת יש מסרים קבועים מאוהדי נתניהו, כולל ביטויים קבועים שחוזרים.
בהחלט יתכן. אין לי מושג.
תגיד, מה זה בכלל דיפ סטייט?
מניח שאת יודעת מצוין את התשובה על כך ובכל מקרה, משהשאלה ככה"נ לא נשאלה ברצינות לצורך הדיון בעניין (תקני אותי אם אני טועה), ארשה לעצמי ברשותך לדלג עליה.
ויש עוד כמה ביטויים שחוזרים במדויק אצל קבוצת החסידים של נתניהו.
אוקיי, אז?

יש הטוענים (לא זוכר מאיזה מחנה) שברגע שהמתדיין נזקק לwhatabouttism, כנראה שמשהו ענייני להשיב כבר לא מצא. לא יודע אם זה נכון אם לאו :).

משתפרת1

Well-known member
דברי כוונו אלייך ולא שמתי לב?

מצוין . אשרי ההגיון העובד תמיד. אבל זה עדיין מגניב כמפורט מעלה שההגיון של כל הקבוצה הזאת, בלי לקבל שום דף מסרים (לא צריך בהכרח לקבלו פיזית כמובן) ובלי שום דבר, משתמש בדיוק באותן מילים היום.

בהחלט יתכן. אין לי מושג.

מניח שאת יודעת מצוין את התשובה על כך ובכל מקרה, משהשאלה ככה"נ לא נשאלה ברצינות לצורך הדיון בעניין (תקני אותי אם אני טועה), ארשה לעצמי ברשותך לדלג עליה.

אוקיי, אז?

יש הטוענים (לא זוכר מאיזה מחנה) שברגע שהמתדיין נזקק לwhatabouttism, כנראה שמשהו ענייני להשיב כבר לא מצא. לא יודע אם זה נכון אם לאו .
יש כמה מונחים קבועים שאתה ואחרים מאוהדי נתניהו משתמשים בהם. לי אין מושג מה זה הדיפ סטייט הזה ומה הקשר שלו לשמאל. אולי אם הייתי נחשפת לדפי מסרים כלשהם הייתי יודעת.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש כמה מונחים קבועים שאתה ואחרים מאוהדי נתניהו משתמשים בהם.
אשרייך שאת עוקבת. אין לי מושג למה כוונתך בדיוק, אבל נדיר מדי שאני מקשיב ל"אוהדי נתניהו" כדי לגנוב מהם ביטויים, סורי :).
לי אין מושג מה זה הדיפ סטייט הזה ומה הקשר שלו לשמאל.
אוקיי. יבוא יום ונדבר על זה אולי.
אולי אם הייתי נחשפת לדפי מסרים כלשהם הייתי יודעת.
אולי. אבל בשביל זה אצטרך לקבל דפי מסרים קודם (ממי בדיוק?).

אמרתי "מגניב" למעלה? מגניב באותה מידה לראות אותך (במקרה הזה, אבל לא בפעם הראשונה) מנסה לשעתק מונחים שנשמעים כלפי מחנה אחר ולהשליכם אלי (במקרה הזה) :). היה רצוי שזה יהיה קצת יותר מבוסס לטעמי, אבל איש איש וגישתו.

מיצינו.

משתפרת1

Well-known member
אשרייך שאת עוקבת. אין לי מושג למה כוונתך בדיוק, אבל נדיר מדי שאני מקשיב ל"אוהדי נתניהו" כדי לגנוב מהם ביטויים, סורי :).

אוקיי. יבוא יום ונדבר על זה אולי.

אולי. אבל בשביל זה אצטרך לקבל דפי מסרים קודם (ממי בדיוק?).

אמרתי "מגניב" למעלה? מגניב באותה מידה לראות אותך (במקרה הזה, אבל לא בפעם הראשונה) מנסה לשעתק מונחים שנשמעים כלפי מחנה אחר ולהשליכם אלי (במקרה הזה) :). היה רצוי שזה יהיה קצת יותר מבוסס לטעמי, אבל איש איש וגישתו.

מיצינו.
אכן איש איש וגישתו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין בינתיים ממה להתרשם. לא אמר שום דבר מיוחד. נתן תיאור כללי של חייו של ראש ממשלת ישראל. חשוב להליך (גם אם היה קשה למצוא פרשן תקשורת שמספיק בקיא בתחומו כדי להבין זאת), אך לא לציבור.

ortodox

Member
התמזל מזלו של נתניהו ועל הדרך גם מזלנו שהאיש חישק את עצמו בשני פנטזיונרים משיחיים שהאדמה חשוב להם מהאדם. האיש בבסיסו פחדן, זה כבר הוכח, אפילו גדעון לוי התאהב בו בזכות פחדנותו, שהוא מזהה משום מה כמתינות. ושוב מזלנו שהפחד שלו מפירוק הממשלה היה גדול יותר מהפחד ממלחמות, הרוגים ואובדן חטופים. וינון מגל, האיש הזחוח עד בחילה הזה, במחילה, לא מענין, סתם עבד.

שמלת תחרה1

Well-known member
התמזל מזלו של נתניהו ועל הדרך גם מזלנו שהאיש חישק את עצמו בשני פנטזיונרים משיחיים שהאדמה חשוב להם מהאדם. האיש בבסיסו פחדן, זה כבר הוכח, אפילו גדעון לוי התאהב בו בזכות פחדנותו, שהוא מזהה משום מה כמתינות. ושוב מזלנו שהפחד שלו מפירוק הממשלה היה גדול יותר מהפחד ממלחמות, הרוגים ואובדן חטופים. וינון מגל, האיש הזחוח עד בחילה הזה, במחילה, לא מענין, סתם עבד.
העם היה מוכן להרג ולמחלמת לבנון שלישית? להכנס לעזה? או העדיף שקט ?

למעלה