ינון מגל ביציאה מפגרת ידועה -

Cranio

Well-known member
"אני , אראל סג"ל , עמית סגל וקלמן ליבסקינד סוכנים של הימין בתקשורת".

certified.woke

Well-known member
בור ועם הארץ
הודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב). בדיני ממונות וגם שם לא בכל מקרה
בדיני נפשות - "אין אדם משים עצמו רשע".
מדובר בעניני ממונות.
חזקה על סוכן כי הוא עובד בעבור ממון (שכר)...לחברל'ך הללו אין מצפן. ברגע שהבוס יהפוך עורו יהפכו אף הם עורם...

evglev1

Well-known member
מנהל
מדובר בעניני ממונות.
חזקה על סוכן כי הוא עובד בעבור ממון (שכר)...לחברל'ך הללו אין מצפן. ברגע שהבוס יהפוך עורו יהפכו אף הם עורם...
עמית סגל הוכיח שזה לא נכון, וכשלא מסכים עם ביבי הוא מבקר אותו חופשי וגם בממשלת בנט הוא היה ענייני ותקף כשחשב לנכון ופירגן כשחשב לנכון.

eקא זו או

Well-known member
"אני , אראל סג"ל , עמית סגל וקלמן ליבסקינד סוכנים של הימין בתקשורת".
זו שיטה ידועה - הנכחת העלבון, ניכוס העלבון.
אתה מבין, האדיוטים האלה נעלבים מכך שחושבים שהם ימין בתקשורת.. היכולת שלהם לחשיבה רחבה, לא מצומצת היא כמעט אפס.

Cranio

Well-known member
אתה מבין, האדיוטים האלה נעלבים מכך שחושבים שהם ימין בתקשורת.. היכולת שלהם לחשיבה רחבה, לא מצומצת היא כמעט אפס.
להיפך,
הדביל מתגאה שהוא וחבריו עיתונאי קקה בשירות ממשלת העבריינים.

eקא זו או

Well-known member
להיפך,
מקווה שעוד אחיה לראות את העכברים האלה קופצים מהספינה הטובעת באקטים של וידוי, קבלת אשמה, הכאה על חטא והאשמת טרויקת חמורו של משיח. [החמור, האתון, העיר - הנתניהו'ז]

Harrington

Well-known member
מנהל
להיפך,
"ממשלת עבריינים" קיימת רק במוחך הקודח ובדפי המסרים של המחנה שלך. הוא מתגאה, דביל, ככל שהציטוט למעלה נכון בכל אופן, שהוא מזוהה עם צד פוליטי מסוים ו"משרת" אותו.

xyxy210

Well-known member
"ממשלת עבריינים" קיימת רק במוחך הקודח ובדפי המסרים של המחנה שלך. הוא מתגאה, דביל, ככל שהציטוט למעלה נכון בכל אופן, שהוא מזוהה עם צד פוליטי מסוים ו"משרת" אותו.
כל פעם שאני רואה איזה פוסט הזוי של מיציתי הרינגטון, אני חש בחמלה על משפחתו "ככל שיש לו אחת כזאת".....
זוהי תחושה אינסטיקטיבית......
יש למישהו הסבר מדוע ?

Harrington

Well-known member
מנהל
כל פעם שאני רואה איזה פוסט הזוי של מיציתי הרינגטון, אני חש בחמלה על משפחתו "ככל שיש לו אחת כזאת".....
זוהי תחושה אינסטיקטיבית......
יש למישהו הסבר מדוע ?
הו, האובססיבי השתעמם והגיע לפזר את רעלו :). רפואה שלמה ידידי.

מיצינו, למקרה שתהית.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם לא נעלבים מזה, הם מודים בזה, בניגוד לכתבי השמאל שטוענים שהם אובייקטיבים וחלקם אף לא מודים שהם שמלאנים.

למעלה