ינעל דיני.....

רות 2

New member
ינעל דיני.....

אני מיפגרת חשבתי עד היום שעל כל גבר יש 4 נשים... אבל לישכת הסטטיסק(קקה)ה...טוענים שיש יותר גברים בודדים מאשר נשים בודדות... עכשיו ת'בלבלתי...מישהו יכול לתסבר לי ת'זה יש יותר אלמנים ורווקים ביגלל זה?..

../images/Emo6.gif

אז אולי שאני אלך ללשכה המרכזית לסטטיסטיקה? |ניצת עוד מחפשת אופו הוא מסתתר לה הגבר שלה|

s h o o s h a

New member
נו באמת רות, לא ידעת...

כשאנחנו מתות, סופסוף נשאר להם כמה שנים לחיות

שושה כפרה ,אז למה השכנה השמנה

שלי לא מתה אף פעם? ומי מבטיח לי שלא תהיה מישהי אחרת שתחליף את הטוניסאית עם הישבנים הענקיים? כבר שנים שאני סובל,בא לי לבכות עכשיו...תסתכלי במסך שלך מצד שמאל ותראי איך שהוא הולך ונעשה רטוב....!

s h o o s h a

New member
למה השנה השמנה שלך לא?

(מוחה את הרטיבות מצידו השמאלי של המחשב...ים של דמעות הספגתי כרגע...) אולי כי "לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני אין סיכוי זה לא תלוי בך או מה לבשתי זו פשוט נוכחות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי... אתה חייב למות עליי אתה חייב למות עליי אתה חייב למות ולחיות רק בשבילי רק לי בשבילי לעצמי אתה חייב למות עליי..."

אלמרה

New member
כפרות - רק לא למות לנו... ../images/Emo25.gif

מעניין - בשבוע שעבר הייתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (עבודה) אתחיל לברר שם אם ישנם עוד פרטים מענינים שם.. בכל מקרה עוסק בפרוייקט עתידי בו אם תרצו לקבל אינפורמציה מהם בטלפון - לא תצטרכו ל: "הקש 1 לקבלת מידע בפקס.." "הקש 2 למסירת פרטים ונענה בהקדם,," "הקש 9 למרכזנית..." וגומר(בחוץ)... פשוט תדברו, תענו לשאלה מה השרות המבוקש בקולכם הטבעי ותנותבו אליו. חישבו על זה... גם מהסלולאר ללא צורך להקליד..."

כפרה עליך רות שלי מתוקה ../images/Emo25.gif.

כגבר בעידן המודרני אני חושב שזה חלק מקונספירציה שלכן הנשים כנגדנו הגברים. שום דבר לא השתנה מאז שיעל תקעה לו את היתד,לסיסרא. לא קונה את כל המחקרים האלה בגרוש,הכל חרטה ברטה. אתן תמיד תשלטו,אתן תמיד תהיינה הרוב,ואני תמיד אמשיך לסגוד לכן....

אסקורט

New member
ואולי הלישכה מתכוונת...

שגם גברים בקשר הם בודדים בעוד שנשים תמיד יש להם מישהו אפילו עם זה לא גבר אלא חברה טובה או הילדים שלה... אז מה ההגדרה של בודד/ה היא שאלת המפתח להבנת הנתונים...

למעלה