ינשוף

ינשוף

אנשים יש לי להכין עבודה עכשיו יש כמה שאלות שאין לי תשובות עליהן אז אמרו לי לגשת לפה וה\פה אני אמצא את התשובות מי הם האויבים של הינשוף??? מיהם שכניו?????? מה הצרכים החשובים לקיומו???? כוי מי שיודע בבקשה שיענה לי אני צריך להגיש את העבודה ביום שני תודה רבה מראש הראל אסרף

netbird

New member
היכן לחפש

היכן ניתן למצוא מידע על ציפור מסויימת? בגדול, לינשוף כמו לרב הדורסים הגדולים אין כמעט אויבים. הם נחשבים לטורפי על. עדיין, שלב הגוזלים הוא שלב פגיע גם אצלו. לגבי צרכים (מזון, אתר קינון, בית גידול), את זה לדעתי לא תהיה בעיה למצוא היכן שהצעתי לחפש.

nubijar

New member
טורף על?

לא הייתי מגדיר את כל הינשופים כטורפי על. ידוע, למשל, על זוג של ליליות אפורות (בצפ' אמריקה) שבקינן נמצאו שרידי כל הינשופים באזור, וביניהם גם אוח. גם בארץ, ניתן למצוא בקיני אוחים שרידי תנשמות וינשופים אחרים.

netbird

New member
ינשופים נטרפים?

האם זו תופעה שכיחה או נדירה? קיימת גם תצפית בארץ על זוג בולבולים שתוקף צופית ואוכל אותה. זה לא הופך אותם לציפורי טרף.

Avi BL

New member
תופעה של אח שטרף ינשוף..

מוכרת ולא כתופעה חד-פעמית. כמוכן קיימות תצפיות על טריפה של בזים ניצים ואפילו עקב חורף בידי אוחים במקומות שונים בעולם.

הגר 7

New member
אכן כן

האח שגידל את משפחתו בשכנותי-השאיר אחריו רגלי עורבים אפורים,בזים, תנשמות,וכמובן קיפודים וכו'

למעלה