יסודות תורת המידע - קידר

chayahd99

New member
יסודות תורת המידע - קידר

יש למישהו מבחנים ישנים מהקורס של קידר "יסודות תורת המידע"? אשמח מאוד אם מישהו יכול להעלות לפורום, לשלוח לי במייל, בפקס, עם יונה, או בכל דרך אחרת

DGtal

New member
יש למישהו קובץ של הדף הממוזער למבחן

זה עם התקצירים של המאמרים? כן, אני יודע שזה לא בדיוק אותם מאמרים, אבל הרוב אותו דבר, אז עם קצת עריכה, והוספת 2-3 תקצירי מאמרים, אפשר לייצר דף למבחן בשבוע הבא. אם אני אספיק לקבל ולהכין חדש, זה גם יופץ פה, בלי נדר. תודה

The Mask

New member
גדול!! פשוט ענק!!../images/Emo8.gif

איזה תחמנים, לא ידעתי שאפשר להכניס כל כך הרבה מילים לדף אחד, כל הכבוד על ההשקעה!

chayahd99

New member
רק שימו לב ../images/Emo70.gif

רק שימו לב
בדף משנה שעברה יש חומר מיותר (המאמרים השתנו) ויש חומר שחסר (שוב המאמרים שהשתנו) אז לא כדאי לסמוך על זה במאה אחוז.

DGtal

New member
שאלה דחופה למי שמבין את הדף הזה

ניסיתי לקרוא ולמצוא איפה מתחיל כל מאמר כדי לדעת מה להעיף, אבל ללא הרבה הצלחה. לפי מה שהבנתי מה שנוסף זה שני המאמרים מהאינטרנט (מסירת עותקי חובה לספריה הלאומית, ועקרונות זכויות יוצרים). אבל אין לי מושג מה יצא ואיפה זה בדף הזה. מישהו יכול לעזור לי לאתר מה מיותר, כדי שאוכל להכניס במקום את המאמרים החדשים, ואולי אפילו להגדיל את הפונטים מ 7 ל 8 (אל תבנו על זה). אולי מישהו מהוותיקים יכול להשוות את הביבליוגרפיה של השנה (שבאתר של קידר) לזו של שנה שעברה ולהציל אותנו. בינתיים אני ינסו לדחוף את זה בסוף הדף הנוכחי, נקווה שיילך.

DGtal

New member
סיימתי לסכם את המאמרים החדשים

והם בדף. אני ישים אותו מחר (ראשון) בלילה. אבל... זה עדיין כולל את כל המאמרים המיותרים. אז אם יש לכם מושג מה צריך להוריד (ואיפה זה בדף) תודיעו לי דחוף! עדיף במסר. דד ליין 22:03

chayahd99

New member
הכנתי דף חדש

הכנתי בימים האחרונים דף חדש, בינתיים בפונט 9. הערב אני מוסיפה את כל המאמרים ואח"כ בעז"ה אני מעלה את הדף לפורום.

chayahd99

New member
../images/Emo142.gif מצורף הסיכום החדש ../images/Emo142.gif

למי שמעוניין, ערכתי סיכום חדש (A4 דו"צ) של החומר בקורס "יסודות תורת המידע". כמה הערות:
כתבתי את הסיכום בצורה מאוד מתומצתת, לפי הבנתי. הסיכום לא מהווה תחליף למעבר על החומר מהשיעורים, אחרת הוא לא יובן כראוי.
את המאמרים סיכמתי כל אחד במספר מילים בלבד. ניתן להרחיב כרצונכם. נותרו מספר שורות ריקות (וכמובן שוליים)
תודה לאינה שדאגה לספק לי את המאמרים (עם סימונים).
בכל מקום ששמתי -> פירושו 'גורר'.
כמעט בכל מקום ששמתי / פירושו 'וגם' ולא 'או'.
הדגשתי כמה דברים בצבע - כך שאם יש לכם מדפסת צבעונית - זה יקל על התמצאות בדף במהלך הבחינה.
לכולנו.

למעלה