יסלחו לי כל הפילוסופים כאן

• פותח הנושא pale
  • פורסם בתאריך

pale

New member
יסלחו לי כל הפילוסופים כאן

אבל עלתה במוחי מחשבה.. שהובילה לתהייה (שאני לא בטוחה אם היא קשורה לפילוסופיה או לא.. אז לכן אנא סילחו לי על בורותי.) למה תמיד אבל תמיד יש את האנשים שאף פעם לא מוצאים את עצמם? שתמיד לא יהיו מרוצים ,ותמיד יצאו למסעות חיפוש עצמיים (גם אם זה מתבטא ביציאה לרחוב מול הבית.. ולאו דווקא אנשי גואה וכדומה..) וגם איך תמיד אבל תמיד יש את האנשים שכן יודעים מי הם ואף פעם לא יצאו לשום מסע חיפוש עצמי, כמעט כאילו הם נולדו ככה עם המחשבות והאופי שלהם? אז שוב סליחה

Ergil

New member
אם מותר לי להיות ציני לרגע

הביטוי "חיים מלאים" הוא המצאה של כל מיני רופאי אלילים וגורויים(גורו ברבים) שרוצים לקבל עוד כמה שקלים. בדרך כלל האנשים ש"יודעים מי הם" הם אנשים שהעולם שלהם קטן מאוד, והם עצמם ממלאים אותו.

אני לא מסכימה איתך...

לפי דעתי, הביטוי "חיים מלאים" הוא ביטוי לאדם שמקבל את עצמו ואת סביבתו. משום כך הרבה יותר קל לאנשים מבודדים יותר לחיות חיים כאלה. יש להם פחות מה לקבל.
נעץ

ועכשיו תגובה שאולי תסתור את השנייה

תמיד נראה לנו (לי... תמיד בכלל קל לדבר במונחים כאלה ברבים!
) שאנשים אחרים הם מושלמים. הם יודעים מה לעשות, הם יפים, הם אמיצים, הם חכמים, ההורים שלהם נהדרים, וכל השאר. נכון יש את הבנות האנורקטיות, שבטוחות שהן שמנות, למרות שהן מקל מהלך? הן חיות לפי אפקט השלמות של ברבי (שרק מחמיר עם השנים. אישה חכמה, שבנוסף לכך, חייבת להיות במידות של ברבי, ובתת-משקל רציני), ושל הדוגמניות, הפרסומות, וכל שאר הירקות. בדרך-כלל הן הבנות ש"מכירות עולם", ושנחשפות ליותר. אם תחשוב על סיבות, יכול להיות שיש הרבה דברים שאנשים מוצאים בך שאתה פשוט מושלם מבחינה אופיית, ואתה פשוט מנסה לא להראות זאת? חומר למחשבה.
נעץ

למעלה