יסמין הכחולה עשה לי את זה. מה זה זה? זה זה אי שקט. וודי אלן הצליח להכניס לי גרגר חול לצדפה.
א אורי גפני New member 27/10/13 #1 יסמין הכחולה עשה לי את זה. מה זה זה? זה זה אי שקט. וודי אלן הצליח להכניס לי גרגר חול לצדפה.
E ebi83 New member 27/10/13 #2 יש לו נטייה לפרוט על מיתרים חבויים ומצד שני יש לו גם נטייה להעלם ולהתמקד בחלקים בנאליים ומשעממים. בכלליות, אני אוהב את סרטי וודי אלן, לרוב מדובר בפשוט מבט מצחיק ודי מפוקח ומתוחכם על העולם ועל סיטואציות שקורות בו. נויירוטיות זה פאן
יש לו נטייה לפרוט על מיתרים חבויים ומצד שני יש לו גם נטייה להעלם ולהתמקד בחלקים בנאליים ומשעממים. בכלליות, אני אוהב את סרטי וודי אלן, לרוב מדובר בפשוט מבט מצחיק ודי מפוקח ומתוחכם על העולם ועל סיטואציות שקורות בו. נויירוטיות זה פאן
א אורי גפני New member 27/10/13 #3 אולי השתנתה קצת ההסתכלות שלו על נוירוטיות עם השנים, ואולי זה נראה קצת אחרת כשזה אצל מישהו אחר. כאן זה עוכר שלווה, שלא לומר שובר לב.
אולי השתנתה קצת ההסתכלות שלו על נוירוטיות עם השנים, ואולי זה נראה קצת אחרת כשזה אצל מישהו אחר. כאן זה עוכר שלווה, שלא לומר שובר לב.
ב בנדק חביב New member 1/11/13 #4 ייאמר מייד- שבת זוגי, חברתנו ואנוכי נשארנו אדישים לגמרי, ראינו את פני וודי דרך פניה הנפלאות של קייט בלנשט הנהדרת, לדעתנו רק בזכותה הסרט מחזיק עצמו, השאר אלן מנייריזם טיפוסי.
ייאמר מייד- שבת זוגי, חברתנו ואנוכי נשארנו אדישים לגמרי, ראינו את פני וודי דרך פניה הנפלאות של קייט בלנשט הנהדרת, לדעתנו רק בזכותה הסרט מחזיק עצמו, השאר אלן מנייריזם טיפוסי.