יסמין לא להרוג אותי..

חמדמדת1

New member
יסמין לא להרוג אותי..

בבקשה ( כי המייל הבא לא קשור לשירים של מאיר אלא למאיר עצמו..) - אבל פגשתי מישהי שבוע שהיא ניצולת פעולת איבה ( לצערנו ההורים שלה לא ניצלו מאותה פעולה) והיא מוסרת שמאיר בקשר עם רבה משפחות ומתקשר ומזמין אותם מדי פעם להועות וז עושה להם ממש טוב.. סתם משו טוב על מאיר ששווה לפרסם לקראת החגים והשנה החדשה כמה צריך לחשוב על אחרים... וסתם משהו נוסף ולא קשור-הייתה כתבה בשבת עם ראיון עם אביתר בנאי ( אהבתי את הכותרת- לקוחה משיר אהוב ומפורסם- "אביתר נושם ת'צבעים"..) המצחיק היה שהם הגדירו שם את מאיר בתור "קרוב משפחה"...הגדרה משעשעת לאח..

חמדמדת1

New member
..ושוב המקלדת שלי עושה בעיות

רבה=הרבה , להועות= להופעות,וז=וזה ...אחחחח!

איף

New member
אני אשתדל לא להרוג אותך../images/Emo3.gif

סתם נו אני בעד שתכתבי פה הודעות, על מה שבא לך. ובכלל - אני בעד שכולכם תכתבו הודעות.
וזה שמאיר הוא איש מקסים, אנחנו יודעים
נשמע כל כך מתאים לו לעשות מעשים טובים כאלה ולא להשתמש בזה לצורך יחסי ציבור. הרי לא זכור לי שפורסמה כתבה על זה באיזשהו מקום ....הוא טוב לב וצנוע
האמת שגם חברה שלי, שאחיה נפצע די קשה במלחמת לבנון השניה, סיפרה לי שהוא בא לבקר את הפצועים בבית החולים.

חמדמדת1

New member
דברים כאלה צריך לפרסם!!

ואפילו בחדשות - במקום את כל הדברים הרעים..צריך להראות שגם דברים טובים קורים במדינה ושיש אנשים טובים !!

Growler

New member
פשוט כשל בתקשורת

אני לא אומר שמאיר צריך להזמין ועדת עיתונאים כל פעם שמחליט לעשות מעשה טוב להיפך, זה שהוא שומר את זה לעצמו ולאנשים שהוא עוזר זה מבורך, זה מראה על צניעות אמיתית. אבל עדיין אני חושב שצריך למנף את הדברים האלו. לא בשביל הפרסום, ממש לא, אלא כדי להראות שעדיין יש אנשים טובים שמוכנים לתת הרבה בלי לקבל כלום חזרה. אני ארשה לעצמי ללכת קצת רחוק ולומר שכשמדובר בדמות ציבורית כמו מאיר, לפעול בצורה כזאת לדעתי זה מגיע לרמות של מתן בסתר. אז נכון שהאנשים שמקבלים אותו כן מודעים למי הוא, אבל היום אן כבר אנשים כמוהו. בגדול החפירה שלי נגמרת כאן, אבל אני חייב לספר לכם שבמשך כל ההודעה אני מנסה להשוות את מאיר למפורסמים, סלבס, ידוענים או לפחות אנשים מעולם הבידור ואני פשוט לא מצליח לתאר אותו ככה. זה בדיוק הדברים הקטנים שהופכים אותו לאיש יוצא מן הכלל, פשוט אין מילה שתוכל להגדיר אותו (חוץ מכמובן, אמן) אבל אני חייב להדגיש שיש הבדל בין להתפרסם ולהעביר מסר. מאיר עושה כאן עבודה קדושה ואף אחד לא מודע לזה. בינתיים אנחנו מוקפים באנשים שפועלים מתוך אינטרסים שונים ולצערי מהווים דוגמא לכולנו.

ms pizza

New member
אני יכולה להגיד באופן אישי

שבגלל זה אני ממש אוהבת את המוזיקה שלו ואותו כאמן - כי הכנות והטוב באים לידי ביטוי גם בשירה. מבחינתי יש הרבה אומנים מוכשרים או בעלי קול טוב השאלה איזה מסר הם משדרים ואיך הם עושים כל דבר. יש הרבה זמרים בארץ ששרים מעולה אבל אפשר לראות התנשאות / שחצנות וכו וכו' מהם.. מבחינתי כמה שהם מוכשרים - לא נחשב !!

למעלה