יסמין מוחמד התחתנה עם טרוריסט, ונמלטה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
"בהתחלה הם יבנו בתי ספר, הם יבנו כבישים, הם יעשו דברים חיוביים וישקרו ויעודדו אנשים לעקוב אחריהם. הם יגידו: אנחנו הולכים לעשות את זה בשבילכם. הם עשו את זה במצרים, באלג'יריה, בסומליה, בסוריה,

ומה הם עושים בצרפת, לונדון?

Harrington

Well-known member
מנהל
"בהתחלה הם יבנו בתי ספר, הם יבנו כבישים, הם יעשו דברים חיוביים וישקרו ויעודדו אנשים לעקוב אחריהם. הם יגידו: אנחנו הולכים לעשות את זה בשבילכם. הם עשו את זה במצרים, באלג'יריה, בסומליה, בסוריה,

ומה הם עושים בצרפת, לונדון?
ממליץ לתרום לארגון יד לאחים שמסייע לנשים יהודיות שנקלעו למצבים כאלה (והן רבות למרבה הצער).

Harrington

Well-known member
מנהל
לא שווה לתרום להם, רוב התרומה תעבור אליו.
שווה לתרום (למי שמזדהה עם מטרות הארגון), מאחר וחלק מהכסף כמובן עובר למטרותיו. זה שיתכן שחלק עובר גם למשכורות, חלק בלתי נפרד מהעניין. לא רואה שום בעיה עם זה. אגב במקרה הספציפי של הארגון הזה, אני בכלל נהנה לתרום להם. בעבר קרה לי מולם שעל אף שהייתה לי הוראת קבע, בחרתי לתרום סכום חד-פעמי נוסף במסגרת איזו הגרלה שנתית שהם עורכים. למחרת קיבלתי טלפון מהם. רצו להזכיר לי שיש לי הוראת קבע ושאין צורך שאתרום תרומה חד"פ מעבר לכך כדי להשתתף בהגרלה. הערכתי את השיחה הזאת (שחזרה על עצמה מספר פעמים) מאוד וזה העיד מבחינתי על יושרת הארגון.

בכל מקרה כאמור, לא מזדהה עם השיטה שאין לתרום לארגון שיש בו אנשים שמקבלים משכורת. הכל תלוי במה דברים אמורים, בנסיבות הספצפיות של כל ארגון וארגון וכיו"ב. אך מבחינתי זה לא תירוץ אוטומטי שלא לתרום.

mיטלמן

Well-known member
"שווה לתרום (למי שמזדהה עם מטרות הארגון"
הארגון הוא ארגון חרדי, מציעה לקרוא עליו לפני שמחליטים לתרום.
נדמה לי שבלי מנכ"ל אי אפשר היום, כל מערכת (אפילו אם כל עובדיה או כמעט כולם מתנדבים), חייבת מנכ"ל ועוד עובדים מקצועיים בשכר, לא פשוט לנהל כספים ואם יש צורך במקום לארגון, ביקורת על הכספים והאנשים ועוד המון
דברים רציניים, חובה מישהו שינהל,
ולפעמים מנכ"ל בשכר הוא הפתרון הזול.
כן, צריך פרופורציה, אבל הענין מסובך, חובה מקצוענים.
משכורות המנכ"לים מתפרסמות.

Harrington

Well-known member
מנהל
"שווה לתרום (למי שמזדהה עם מטרות הארגון"
הארגון הוא ארגון חרדי, מציעה לקרוא עליו לפני שמחליטים לתרום.
מן הסתם, בשביל שתורם פוטנציאלי יידע אם הוא מזדהה עם מטרות הארגון עליו לקרוא עליו מעט :). אבל מסכן מי שקובע דברים כאלה על-פי השאלה מה חובשת העמותה לראשה. נדמה לי שמי שנוהג כך לא לגמרי הבין את רעיון מתן הצדקה.

נסיך.333

Well-known member
יש בהחלט אגודות שרלטניות שהמנכ"ל חרוויח 50,000 ש"ח ויותר וכן המקורביו
אבל לא כל האגודות הן כאלה. חובה לבדוק לפני

משתפרת1

Well-known member
יש בהחלט אגודות שרלטניות שהמנכ"ל חרוויח 50,000 ש"ח ויותר וכן המקורביו
אבל לא כל האגודות הן כאלה. חובה לבדוק לפני
למשל עמותת עלם עם מטרות ראויות, אך היו"ר נאוה ברק גזרה קופון. ב- 2011 דיברו על סדר גודל של 350,000 ש"ח לשנה, הרבה מעל ומעבר לממוצע. יש טעם לפגם שיו"ר ארגון וולונטרי מתעשר על חשבון תרומות לארגון.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למשל עמותת עלם עם מטרות ראויות, אך היו"ר נאוה ברק גזרה קופון. ב- 2011 דיברו על סדר גודל של 350,000 ש"ח לשנה, הרבה מעל ומעבר לממוצע. יש טעם לפגם שיו"ר ארגון וולונטרי מתעשר על חשבון תרומות לארגון.
בזמנו דיברו על משכורות עתק של מנכ"לי עמותות סרטן, ואפילו ליבי.

נסיך.333

Well-known member
טוב, היא לא הייתה שותפה לעיסקי הסמים והנשק של בעלה

למעלה