יסמין

shirul2

New member
יסמין

זו יסמין, חתולת גינה עדינה וטובה שהאכלתי בשנים האחרונות פעם ביום בגינה הציבורית, יסמין נעלמה לחודש וחזרה כשכל הרגל השמאלית האחורית שלה נפוחה וקשה מאוד,
הייתי בטוחה שהיא נפגעה מרכב, אחרי הרבה התלבטות וטלפונים חשבתי להביא אותה לטיפול בתל"ל אבל לא היה מקום לאשפוז במרפאה שלהם באותו יום ולכן נאלצתי להביא למרפאה פרטית שאמנם מוכנים להתחשב אבל עדיין.. יסמין מאושפזת כרגע במרפאה עברה כל מיני בדיקות וצילומי רנטגן התברר שמדובר בגידול גדול מאוד בכל הרגל, האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן או להרדים אותה עכשיו בלי לתת לה צ'אנס לחיים, היא כרגע אוכלת, שותה, גם מנסה להסתובב..
או לשלוח לביופסיה שזה אומר עוד 450 ש"ח, אם יתברר שאין לה גרורות היא תוכל לעבור כריתה של הרגל ואז אנסה למצוא לה אומנה או בית, אם יש כאן אנשים טובים שיכולים לעזור קצת עם ההוצאות אודה להם מכל הלב.. אולי כך אפשר יהיה לתת לה צ'אנס לחיים..

Yukita

Active member
מנהל
המלצה לדרך פעולה

קודם כל, שיסמין תדע רק טוב!
&nbsp
בענייני גיוס כספים, הדרך היעילה ביותר (בין השאר, כי כך אנשים מרגישים יותר בטחון שהתרומה הולכת לאן שצריך) היא לתת פרטים של המרפאה הוטרינרית.
&nbsp
דברי עם המרפאה. אם הם מוכנים לתת פרטים איך להעביר לחשבון המרפאה תרומות לטובת יסמין, או לתת דרכי התקשרות אליהם לתרומה דרכם, הם יגדילו בזה את הסיכויים שאנשים אכן יתרמו. בשלב זה, סיפרת את הסיפור אך בעצם לא נתת לתורם פוטנציאלי שום ערוץ לתשלום. כדאי לחשוב על זה: תרומה ישירות לחשבון מרפאה מעוררת יותר אמון מהעברה לאדם פרטי, מכל הסיבות הידועות.

shirul2

New member
תודה יוקיטה!

כן בהחלט, התרומות הן אך ורק ישירות למרפאה!
דיברתי אתם היום על זה, ואתקשר גם בבוקר,
ד"ר בני סופר (אפקה מרפאה לחיות בית) מס הטלפון במרפאה: 03-6421001
מאמינה שניתן לתרום בכרטיס אשראי, לציין שמדובר בחתולה יסמין עם הגידול ברגל.

אם יש שאלות או פרטים נוספים אפשר לפנות אלי במסר,
אשמח גם לשמוע גם אם מישהו נתקל בעבר במקרה כזה, כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה גדולה!..

Yukita

Active member
מנהל
תוכלי בבקשה לבקש מהמרפאה

להוסיף דרך התקשרות למי שרוצה להתקשר בהודעה כתובה?

shirul2

New member
אנא עזרו.. כדי שלפחות אפשר יהיה לעשות לה את הביופסיה..

ותודה מכל הלב לתורמים!..

shirul2

New member
בינתיים התקבלה רק תרומה אחת..

חברים, אנא עזרו לפחות שכרגע אפשר יהיה לכסות את הביופסיה כדי לדעת האם להמשיך הלאה..
אם מישהו תורם אנא עדכנו אותי אפילו במסר כדי שאוכל להודות לכם..

shirul2

New member
בזכות תרומה נדיבה מכאן ושתי תרומות נוספות היא תעבור ביופסיה

בימים הקרובים, לפי זה אפשר יהיה לדעת מה מצבה ואם הולכים על כיוון של כריתה של הרגל (אם לא יהיו גרורות),
חברים, אנא עזרו, זו לא חתולה פרטית שלי אלא חתולת רחוב, יש הוצאות רבות, ימי אשפוז, צילומי רנטגן טיפול, הלב לא נתן לי להשאיר אותה בחוץ במצב שהיתה בו! היתה ירודה מאוד ובקושי הצליחה ללכת, מה גם שניסתה לחצות כבישים.. אבל כאדם פרטי קשה מאוד לכסות סכום כזה! כל סכום יעזור, אנא עדכנו אותי אם תרמתם, היום קוראים לחתולי רחוב חתולי קהילה, ובאמת בלי עזרה של הקהילה יהיה קשה מאוד לאנשים פרטיים לנסות ולהציל!... המרפאה פתוחה עכשיו והתרומה ישירות למרפאה!..

shirul2

New member
עדכון עצוב לצערי..

קשה לי אפילו לכתוב את זה.. שלשום בערב הוטרינר הודיע לי שבדק את יסמין שוב, הם החליטו כנראה לא ללכת על עניין הביופסיה מכיוון שזה גם סוג של ניתוח (זה לא היה שיקול כספי אלא למנוע ממנה כאבים וסטרס מיותרים) הבדיקות הראו שהגידול שלה הרבה יותר מפושט ממה שחשבו, בעיקר באיזור האגן, כך שניתוח או כריתה של הרגל רק היו גורמים לה רק ליותר סבל, המליץ להרדים אותה מכיוון שגם לחיות עם הגידול הזה לא היה משאיר לה הרבה זמן וכנראה באיכות חיים לא טובה, בכאב לב גדול ממש קיבלתי את ההמלצה שלו, עצוב נורא, היא היתה חתולה מקסימה.. אני באמת רוצה לקוות שזה חסך ממנה סבל וכאבים נוספים..

למעלה