יס פלוס עומד להתבטל,

gadgad0

New member
יס פלוס עומד להתבטל,

במתכונתו הנוכחית, לפי פרסום היום ב"ידיעות אחרונות". על פי הפרסום, יס תהפוך את ערוצים 12, 13 ו-14 לערוצי סדרות (יס סטארס 1, 2, 3) לפי מאפיינים של ערוצי הסרטים. כלומר, לכל ערוץ סדרות יהיו מאפיינים מיוחדים (למשל ערוץ סדרות קומיות, ערוץ סדרות דרמה וכו'). השערתי היא שהמהלך יקרה החל מחודש מארס, עם השקתן של סדרות הרכש החדשות של יס. זה נראה טוב.

גלׁ

New member
שיהיה

זה יכול להיות מגניב, רק חבל שקוראים לזה "יס סטארס". שם מעאפן...

בדיוק קראתי על זה בעתון...

אני מקווה רק שהכמות לא תבוא על חשבון האיכות ושיהיה כיף... אני גם מקווה שלא כל הערוצים יהייו כמו 'סטארז' אלא שישמרו את האופי של יס פלוס.

למה נראה לך טוב,גד?

אם ימזגו תוכן של ערוץ יס פלוס לזה של יס סטארס רק כדי להפוך אותו לערוץ סדרות קומיות או סדרות דרמה,זה רעיון גרוע.

a8145060

New member
ועכשיו יש להם מספיק סדרות

לשדר 24 שעות רצוף? הרה השידור נפסק לפנות בוקר ומתחדש ב10 (ביס פלוס), זה נראה דרך מלאכותית למלות 2 ערוצים נוספים(כנראה במקום הערוצים שהורדו-סטאר וכנראה ביבסי פרים).

gadgad0

New member
אם לא שמתם לב, קרה משהו בזמן האחרון

יס "השתלטה", למעשה, כמעט על כל סדרות הרכש החדשות מארה"ב, הן על אלו של הרשתות הארציות והן על אלו של רשתות הכבלים, ובנוסף ביצעה רכש בריטי מאסיבי ביותר. למעשה, הוט נותרה עם פירורים לא משמעותיים בשוק הזה, וסדרות הרכש המרכזיות המשודרות בהוט (24, אבודים, הסמויה, הצילו , המגן, האוס , רומא וכו') נקנו כבר לפני למעלה משנתיים-שלוש, עת בה הבנקים הקלו מעט את לפיתתם בצווארה. מבחינת יס, ההתמקדות וההשקעה ברכש היא החלטה אסטרטגית ולא טקטית, בדרך למחיקה בלתי-נמנעת של ערוץ 3 (30) מהממיר, ערוץ שהפך למעין פח אשפה טלוויזיוני בשעות היום ("טלוויזיה לעקרות-בית" קוראים לזה). גם מבחינת התוכן הקולנועי, יס מבצעת בשנים האחרונות רכש הרבה יותר משמעותי מהוט, מבחינה מספרית ותוכנית. הוט החליטה, מצידה, להתמקד ב-VOD. השירות הזה עדיין לא נראה באופק (הקרוב) ביס וההשקה של שלושה ערוצי סדרות רכש (במקום השניים הקיימים + ערוץ 30) נועד, בשלב הראשון לפחות, לבדל את יס באופן משמעותי מהמתחרה ולמלא את החלל שלכאורה נוצר בהיעדרו. מאידך, הולכות ומתרבות התהיות אצל צרכני הטלוויזיה מדוע יש לשלם תשלום נוסף על תוכן בהוט, שממילא משודר ברובו חינם ביס. אגב, התהיה תלך ותגבר בחודש הבא ("חודש האוסקר"), כאשר סרטים חדשים ישודרו בתשלום בערוץ מיוחד ב-VOD בהוט, ואותם סרטים ישודרו ביס בחינם (כולל ערוץ מיוחד שייפתח וישדר סרטים בדולבי). מכל האמור לעיל משתמעות שתי מסקנות: האחת - יס יכולה למלא ברכש מפואר שלושה ערוצים נבדלים, כולל שידורים-חוזרים מלוא-הטנא. בשנה-שנתיים הקרובות, לפחות, הערוצים האלה הולכים להיות מהלך התוכן המשמעותי ביותר שביצעה יס בשנים האחרונות - פאר היצירה הטלוויזיונית האנגלו-סכסית הנוכחית. המסקנה השניה, הבלתי-נמנעת, מוכרת היטב לכל מי שמבין קצת בכדורגל הישראלי. מי שרואה שחקנים המתרוצצים כאחוזי-אמוק אחרי הכדור במחצית הראשונה, יודע שבמחצית השניה יסתובבו אותם שחקנים עם ידיים על המותניים תוך התנשמות כבדה. והנמשל: כשליס ייגמר החמצן הכספי המושקע כרגע ברכש, צפו לכך שאת שלושת ערוצי הסדרות החדשים והמצוחצחים ימלאו שידורים-חוזרים של "פיצוץ של שיפוץ" כשהסימן הראשון לשקיעה יהיה, כמו תמיד, השקה של "רצועת נוסטלגיה יומית", בה ישודרו גוויות טלוויזיוניות משנות השבעים והשמונים שנקנו על המשקל. בינתיים צריך לשמוח במה שיש - יותר מזה לא יהיה. לפחות לא כרגע.

hen chen

New member
היי! אני אוהב

פיצוץ של שיפוץ! ... זה לא סתם שיפוץ. זה פיצוץ של שיפוץ.

nikilove

New member
אוף! אני מכורה ל'טופ מודל'

זה כמו הרואין- הרואין עם פרצוף מוזר...אההה..."מיוחד".... וכלבתיות כייפית! זה נורא... זה החטא שלי, זה וגנבת איברים פנימיים של תינוקות, אבל מי בעצם יכול להחליט מה יותר גרוע

zender

New member
בקשר לVOD..

הבנתי שהתשלום לVOD יחסית סימלי(15-20 ש"ח לחודש)ואתה רואה הרבה סדרות(כולל כל סדרות HBO)בזמן שלך ולא מחכה ליום ספציפי,בקיצור לא הייתי מזלזל בשירות הזה ועד היום לא מובן לי איך יס לא חתמו עם HBO על חוזה בלעדיות בארץ או לפחות רק על סדרות שמשודרות כרגע ביס

Aviad1987

New member
חתמו

בגלל זה הכבלים לא יכולים לשדר את הסדרות האלו באופן רגיל אלא רק בVOD. בתחילה היה גם סעיף בנוגע לVOD אבל המועצה לא אפשרה את זה מה שנתן לכבלים את החלון שהם תמיד רצו.

liranru

New member
בקשר לשינוי שעומד לקרות...

שלום, אני אישית חושב שצופי יס+ לא ייפגעו מהשינוי. אם נסתכל על התמונה הכוללת מדובר בסה"כ בשינוי מיתוג, מחליפים שם. לגבי החלוקה לפי ז'אנרים - גם אני חושב שזה טיפה בעייתי בגלל התנגשויות שעלולות לקרות - אבל בשביל זה יש 5 שידורים חוזרים במהלך השבוע לכל תוכנית. אני חושב שלאחר המיתוג מחדש, כל הסדרות שהיו ביס+ יישארו אבל פשוט יזוזו אולי לערוצים 13 ו- 14 ע"פ הז'אנר שלהם תחת שם אחר - yesSTARS, שהוא ערוץ לא רע בכלל, ונכון שהוא מביא לפעמים סדרות טראש - אבל זה ערוץ שמיועד לקהלים שונים - ולא כל אחד אוהב את כל התוכניות ולפי דעתי זה אפילו טיפה טוב, כדי לא לשבת ולצפות כל היום בטלוויזיה - צריך לעשות גם דברים אחרים, אבל צריך לזכור שבפריים טיים של העונה הלא יבשה (מרץ - אוגוסט) הוא בהחלט מספק את הסדרות הטובות בעולם. אז לכל מי שחושב שהמיתוג החדש זה רעיון גרוע - קחו הכל בפרופורציות. גם אני חשבתי כשביטלו את yesWeekend והעלו את yesSTARS במקומו מה יקרה - ורק טוב יצא מזה. אז אני בטוח שהשינוי לטובה, והעיקר שנוצף בסדרות הטובות ביותר בעולם. לירן.

dht160

New member
לא החלפת השמות מפריעה לי

כן יהיה לי חבל כי יס פלוס זה מותג מראשית החברה שאני יתגעגע אליו אבל לא קריטי. מה שמםריע זה שבמקום 2 ערוצים ברמה מאוד גבוהה יהיו 3 ואני לא יודע עד כמה יס יכול למלות ככבר בהצלחה 3 ערוצים. נחכה ונראה איך זה יהיהב פועל. עוד מוקדם לשפוט. הרי זה יותר עניין שיווקי זה בטוח.שיוכלו להגיד שיש יותר ערוצים ולעשות את מהפכת הסדרות יותר מרשימה. רז

כיום לפחות יש סלקציה

ועושים הפרדה בין סדרות שהן יס פלוס וורת'י לבין אילו שלא.. למרות פלופים כמו "לא מלאכיות" ושאר שיט.. אחרי המיזוג נראה תוכניות כמו ה o.c משודרות לצד "סימני חיים" ? לא בא לי טוב השילוב הזה.

וחוץ מזה, עוד מעט תהיה מובטל -

סוגרים לך את הערוץ והפורום.... אם יש לך רשיון לאופנוע בוא תעבוד איתי בפיצריה....

ככה אתה מכיר אותי?

יהיה פורום,אני אארגן משהו כבר. לא נוותר על הבדיחות שלך כל כך מהר. אחרת איפה אתה וגילריב תריבו?

למעלה