יעדים והשגים.

בדויה1

New member
יעדים והשגים.../images/Emo13.gif

השגים שלי השבוע:
הלכתי פעמים לחדר כושר והיום צפוי הפעם השלישית
הגשתי עבודה גדולה שהייתי צריכה להגיש בלימודים ונראה לי שהלך לא רע
לא הלכתי ללימודים, כי לא הרגשתי טוב
לא סיימתי את העבודה בסטטסיטיקה. יעדים לשבוע הקרוב..
ללכת 3 פעמים לחדר כושר
ללכת ללימודים
לנסות לעמוד בתקציב שבועי של 300 ש"ח.. אתם מוזמנים להוסיף משלכם.. שבוע מצוין לכולם!!

Gali112

New member
נשמע טוב!

מקווה שתרגישי טוב אגב גם עם לא הלכת ללימודים יש דרכים להשלים את השיעור, ליצור קשר עם חברים ללימודים או אפילו המרצה ולהגיע מוכנה לשיעור הבא בקורס שלי למשל הנוכחות נמשכת גם מעבר לגבולות השיעור באתר הקורס בפורום ואצלי
בנושא המשקל התחילה אצלי תזוזה, הלכתי 3 פעמים השבוע וברוב הימים שמרתי על תזונה סבירה, סוף השבוע היה פחות מוצלח
הקורס שלי מתנהל לא רע ואני מקבלת תגובות טובות מהסטודנטים ומקולגות
התינוק שלי חולה כבר כמה ימים המטרות לשבוע הקרוב:
להכין את ההרצאה לשבוע הזה בזמן ולא ברגע האחרון וגם להכין את ההרצאה של השבוע אחרי
לאכול ארוחות מסודרות בבית, לקחת כל יום אוכל לעבודה להקפיד לשתות
ללכת 5 פעמים השבוע לפחות 20 דקות כל פעם

איזה יופי גלי

נשמע שדברים זזו אצלך השבוע, על אף מחלת הפצפון. מאחלת לך שבוע טוב עם עשייה טוב, ולפצפון שירגיש טוב.

כל הכבוד

בהחלט נשמע שאת נמצאת בתוכנית שלך. והרבה הצלחה לשבוע הבא. תרגישי טוב,

אצלי -

הייתי ביחד עם שותפתי לעבודה בייעוץ עסקי וזה מאוד תרם לנו - התחלנו להכין תוכנית לשלושה חודשים לעסק שלנו.
הייתי בקורס שיווק ומאוד נהניתי
מילאנו קורס שנתי להכשרת מטפלים שנפתח מחר וזה ממש חגיגה בשבילי.
שיפרתי במעט את היכולת שלי להתארגן עם ארוחות חמות שהכנתי לעצמי - וזאת משימה גם לשבוע הבא.
קבעתי שני ערבי מבוא בתקשורת מקרבת בהנחייתי (בכפר-סבא ובקרית טבעון)
לא לקחתי את האוטו לטסט - נשארו לי עוד שלושה ימים, אז אקח אותו השבוע.
יש המון צחוקים והנאה בחיים שלי - שזה כיף אמיתי ואני רוצה להתחיל החל מהשבוע - * להכין תכנון שבועי כל יום שבת בערב לשבוע הקרוב (אישי ועסקי) * לעשות בכל תחילת יום תכנון יומי, ובכל ערב סיכום יומי של מה שעשיתי באותו יום.

גור42

New member
אני... ../images/Emo9.gif

יש - נקיון יסודי של הבית, שאפילו עמד בסטנדרטים של האמא הפולניה שלי
רצתי 20 ק"מ (בזמן של 2:10:16)
לא סיימתי את ממ"ן 11 במבנים אלגבריים (האמת, אין לי תרוץ. להכניס את זה מיד כדוגמא לשרשור בנושא עצלנות
)| והישג שלא בדיוק היה מתוכנן דווקא לשבת הזו:
לקרוא את ספר מלכים א' (כחלק מהמשימה של לקרוא את כל התנ"ך מהתחלה ועד הסוף) ולשבוע הבא:
לסיים את ממ"ן 11 במבנים אלגבריים ("חוב" מהשבוע הקודם)
להזמין אינסטלטור (כחלק מהמשימה של שיפוץ הדירה)
לשבור שיא אישי ב-5 ק"מ (שיא נוכחי 27:57, מלפני כמעט חצי שנה)
להגיע לפריצת דרך כלשהי בנושא הפרנסה

אחלה עם המשימה של לקרא את

כל התנך . אני לפני כ6 שנים קבעתי לי משימה לקרא את כל החומש עם כל המפרשים של התנך + מדרשים. קבעתי לי שעה ביום ועמדתי בזה לאורך שנה. היום אני יכולה לשלוף לי מהראש ציטוט נבחר שעוזר לי בכתיבה שלי . זהו אחד המטרות שהצלחתי לעמוד בהם ויש לי סיפוק עצום עד עצם היום הזה. עכשיו קבעתי לי כמטרה להמשיך בלימוד עיוני אינטנסיבי עם הנ"ך ועוד היד נטויה
אומרים הרוצה להחכים שילמד את התנך . אני מסכימה עם זה ,זה העשיר אותי מאוד . בהצלחה במטרות איילת

גור42

New member
תיקון לתכנית השבועית, בהשראת שירלי:

לקום כל בוקר לכל המאוחר ב-8:00
לסיים את ממ"ן 11 במבנים אלגבריים
לקרוא את פרק 5 מספר הלימוד בחלקיקים
להזמין אינסטלטור
לשבור שיא אישי ב-5 ק"מ (שיא נוכחי 27:57)
לראות את הסרט "הסנדק"
להכניס את אמא שלי ב"סוד" התכנית השנתית שלי
לקבוע תכנית כלכלית אישית לשנה הקרובה
לקרוא את ספר מלכים ב'
לבדוק בארון הבגדים ולברר עם צריך לרענן את מלאי בגדי החורף זהו. עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב...

12רוניתי

New member
גמני מצטרפת

מבחנים לסיים סידור ארונות פעילות גופנית כמה שיותר לחזור לשוטף ירידה כבר במשקל התקוע לקרוא ספר לנשום להנות מרוגע שאין לי כלל לאחרונה זהו. אם עמדתי בכך --------הצלחתי

גור42

New member
חבר'ה... אני על הגל ../images/Emo106.gif

אחרי חמישה חודשים של בצורת, סוף סוף שיא חדש ב-5 ק"מ: 27:34. היה יכול להיות אפילו יותר מהיר, לולא היו עבודות נקיון של העירייה בדיוק באמצע המסלול שלי
מחרתיים - מרוץ גליל ים. שם בטוח לא יהיו עובדי עירייה על המסלול, אז תהיה הזדמנות לעוד שיא... יש לי איזו פנטזיה לרדת שם מה-27 דקות

למעלה