"יעד סופי"-כדאי?

niranbd

New member
"יעד סופי"-כדאי?

היי, כדאי לראות את הסרטים של "יעד סופי"? אם כן אז אני לוקח אותם מחר ואני רואה אותם... כי יש לי התלבטות בין "סלולר" לבין "יעד סופי"... יעד סופי נשמע ממש פ33ה, אבל אף אחד שאני מכיר לא ראה אותו-הוא ממש סרט טוב? יש לציין שאני חולה על הסרטים האלה שיש חבורה והורגים את כולם אחד אחד כזה, והבנתי שבסרט הזה זה כמו "צעקה" וחבריה, רק שהרוצח הוא "המוות". כדאי לראות את הסרטים? ראיתי את ההתפוצצות מטוס מהסרט הראשון וזה היה קטע אדיר, כל הסרט ככה? תענו לי פליז אני צריך לדעת למחר...

NiKi†a

New member
וואי יעד סופי

פאקינג סרט טוב. העביר בי צמרמורת בהתחלה.. ראיתי אותו אתמול ד"א
ממש כדאי, אני ממליצה!

Drums

New member
יעד סופי ללא ספק בכלל בכלל לקחת../images/Emo70.gif

סרט באמת משובח, שמכניס אותך לאווירה מפחידה ומגניבה... לאורך כל הסרט אתה בציפיה לדבר הבא שיקרה... ראיתי אותו מעל 3 פעמים, ובכל פעם נהניתי מחדש

niranbd

New member
וואיי ממש תודה!

אם אתם אומרים, אני לוקח בלי לחשוב פעמיים! גם ראיתי את הקטע של המטוס וזה היה ממש אדיר, ואנשים אמרו לי שזה בסיגנון צעקה כזה שצוחקים גם הרבה בסרט, יאללה מחר אני יראה אותו-כבר מאז צעקה אני מחפש משהו שישתווה אליו.

itamar argaman

New member
יעד סופי!!! ../images/Emo99.gif

סרט מעולה!! זה בדיוק כמו כל הסרטים שנערי נוער למיניהם נהרגים אחד אחרי השני מסיבות ביזריות ולא מובנות!, ממליץ לך בחום אחי!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לא רוצה להיות הכבשה השחורה...

אבל ראיתי אתו פעמיים והוא לא ממש עשה לי את זה... הרעיון, העלילה, הסוף.

אנזימים

New member
מישו פעם אמר לי

שסלולר זה סרט טוב, זה נכון? אבל בלי קשר-לבחור שלמעלה-תיקח את יעד סופי סרט מצחיק

Spiritfall

New member
אני יודעת.

תיזהרי שלא תיהיה לך דנטורציה.
עזבי אני מושפעת מהמבחן שהיה לי לא מזמן.

niranbd

New member
אממ....

בסוף לא הצלחתי לארגן שיבואו לראות אותו אצלי, אז אני כבר יוריד אותו מהאינטרנט וינסה לארגן שוב בעתיד הקרוב-בכל מקרה עשיתי באימיול Show Preview והיו כמה קטעים נחמדים, ראיתי שההוא נחנק באמבטייה, שנייר הורג מישהו(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.... נראה סרט ענק! אחריו אני יראה את סלולר וכנראה שגם את יעד סופי 2. יש המלצות לעוד סרטים שהורגים סטודנטים אחד אחרי השני, כי זה הסרטים היחידים שאני אוהב?... חוץ מ... -יעד סופי -צעקה -אני יודע מה עשית בקיץ האחרון

uriya1

New member
ספינת הרוחות../images/Emo36.gif

הרבה יותר דמיוני הרבה יותר אקשן הרבה יותר סוף גרוע. אבל בכל זאת מומלץ
אוריה

orrrrrrrrr

New member
לא אהבתי

הסרט מרוח וטחון חוץ מהפתיח הסרט הזה לא שווה בגרוש!!

orrrrrrrrr

New member
אממ

יעד סופי סרט מעולה, מביא נקודת מבט חדשה על סרטי האימה למינהם, הסרט הוא מעין קומבינציה של אסונות בתוך סרטי האימה. סרט מאוד מעולה, בהחלט מחזיר עתרה ליושנה. שווה ביותר, אם אהבת את שיטות ההרג בסרט הזה, אתה תאהב עוד יותר את הסרט השני

יעד סופי, יעד - תעבירו קישור לטרייל

ר שלו - אפשר? איזה סרט זה? מה התקציר? תודה

אתמול ב 14 הוט היה משהו נחמד

"סוד הנעורים" היה רשום דרמה אבל מסתבר שזה היה די מפחיד. בניין נחמד,יוקרתי ובאזור טוב, עלות שכירות נמוכה בצורה מתמיהה. מסתבר...................... שהדיירים בבנין לא כל כך נחמדים! והם מחסלים דיירים בשיטטיות בה הם שואבים את הנעורים שלהם והם עצמם נשארים צעירים. היה מפחיד! כדאי ומומלץ.

למעלה