יעד סופי 1 ו-2...

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
יעד סופי 1 ו-2...

אוקיי, סיימתי לראות אותם השבוע אבל לא כל כך הבנתי את הסוף של הסרט השני... מי שהבין, נא לעזור... וככה סתם - מאיפה הם מביאים את הרעיונות האלו לתאונות של כל מי שמת?!?! והם גם לא מתביישים להראות את הכללללללל... לא מומלץ לאנשים עם קיבה רגישה... פעם פחדתי לטוס - עכשיו אני מבועתת!!! ושאני לא אתחיל עם התאונת דרכים בכלל...

cj20

New member
מה אף אחד לא ראה את 2?

או שאף אחד לא הבין את 2???? הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההה

לא אני לא יודע על מה את מדברת

אני חייב להתוודות: אני לא ממש מעודכן בכל סרטי האימה. אני לא ראיתי אף אחד מהכבדים (פרדי ג'ונס או אחרים) אני פשוט אוהב סרטי מתח עם אקשן

D i l D o

New member
2 פשוט מעולה! ../images/Emo58.gif

וראיתי אותו ממש מזמן אז אני לא בטוח אם אני זוכר נכון אבל נראה לי שבסוף מעגל המוות לא הושלם שוב...מישו שוב ניצל ממוות.

סרט מצוין !

סרט אימה שאפשר להבין בצורה מצוינת גם בלי לראות את הראשון.. וגם האפקטים מצוינים ! במיוחד התאונה בהתחלה.. זה פשוט ענק! אמממממ.. למען האמת בר ח לי מהראש הסוף של הסרט.. =\ אבל כמו שאני זוכר את זה, שוב מישהו התחמק מהמוות

europe1990

New member
ספוייילר

מעגל המוות נשבר כאשר: הילד שכמעט נדרס ע"י המכונית, ניצל... הדבר גרם לשינוי במעגל המוות. הסוף של הסרט כאשר-השוטר , והנערה הזאת(ששכחתי את שמה) יושבים עם השכנים(ההורים של אותו ילד) עושים בברביקו, ואז אותו ילד(מסכן הילד) הולך למנגל-ואז הוא התפוצץ-והיד שלו עפה בדיוק לצלחת של אמא שלו-זה היד די מצחיק בקיצר יש שמועות -שעומד לצאת סרט שלישי!!! שירשור תמונות

cj20

New member
את הסוף עם הילד הבנתי...

מה שלא הבנתי זה הקטע עם החיים חדשים במקום מוות... ז"א
למה בסוף קימברלי והשוטר נשארו בחיים?

למעלה