יעד סופי 3!

yamity1

New member
יעד סופי 3!

Cheating Death: Final Destination 3 עוד אין תאריך לסרט אלה בינתיים הפרטים עליו: "Six-years after the events of the previous film, the story now follows a high school senior who fails to stop a fated roller coaster ride that she predicted would cause the deaths of several of her friends. She then teams with a schoolmate in a race against time to prevent death from revisiting the survivors of the accident." נשמע ממש טוב.. בנוסף יש שמועה שהסרט יהיה כולו בתלת מימד.. מקווה שזה לא נכון

רועי123456

New member
זה לא ממש משנה

כי כול סרט שיש לו תלת מימד גם יש לו גרסה רגילה כמו ספיי קידס 3

yamity1

New member
לא הבנת

הכוונה לא משקפי תלת מימד אלא כמו sky captain או איך שלא נקרא הסרט הזה.. כלל הסרט נעשה במחשב כלומר השחקנים רק עומדים מול מסך כחול

uriya1

New member
אז זה לא נקרא תלת מימד,

זו טכניקת המסך הכחול. בכלל, מי שהעלו את השמועה שהסרט יהיה תלת מימדי הם בסך הכל מעריצים. עד כה לא ראיתי שמקורב להפקה מאשר את הדברים. אנשים אוהבים לדבר, את יודעת

yamity1

New member
אני בן

ולאדע.. אני מקווה מאוד שזה שמועה של מעריצים למה הסרט ידפק ככה..

uriya1

New member
נכון.

תלת מימד או מסך כחול, שניהם יהרסו אותו. וחבל.

Chandler Bing

New member
אני מת על הסרטים של "יעד סופי"!!!!!

ראיתי כבר את שני הראשונים ואני כבר מחכה בקוצר רוח לשניים!!! final destination rulez!!!!

Astridּ

New member
ממ

שני הסרטים הראשונים יצאו בצורה בעניינת, הם די משלימים זה את זה- אבל יעד סופי 3? למה? ניסיון עלוב לעשות טרילוגיה<? בכל אופן, לא פוסלת.
מקווה שיהיה טוב ותודה על המידע

uriya1

New member
מן הסתם,

עכשיו נגלה שהגיבורה והשוטר מהסרט השני בסידרה [שכחתי את השמות
] לא שברו את מעגל הדמים, כמו שקלייר גילתה וכמוה גם הם ייצאו לבריחה מחודשת מהשטן. [אני נשמע כמו פרסומת לסרט
]

למעלה