יעד סופי

רועי123456

New member
יעד סופי../images/Emo58.gif

יש לי שאלה ביעד סופי 1 אלכס לא מת וקלייר לא מתה וביעד סופי 2 מראים רק את קלייר ולא את אלכס ולא אומרים מה קרה איתו מישהו אולי איכשהו הבין מה קרה איתו

BrightDarkness

New member
אומרים...כנראה פספסת את זה../images/Emo58.gif

נפלה עליו לבנה לפי ה שזכור לי...

לא זוכר כל כך אבל../images/Emo58.gif

נדמה לי שבסוף הסרט הראשון הוא כן מת, נפל עליו השלט הגדול הזה לא?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ממ...../images/Emo58.gif

לפי מה שאני זוכרת, העמוד בסוף הסרט הראשון נפל על השחרחר (קר סמית') אז זה באמת די מוזר...

kitty the cat2

New member
התשובה היא...

קר סמית מת בסרט הראשון מפני שהוא הציל את אלכס,ובסרט השני הוא כי הוא נפל ממרפסת ונפלה עליו לבנה. ואגב סורי על זה שלא כתבתי בעבר בשרשור סופסוף למדתי ושיניתי את הכינוי שלי ל:kitty the cat 2 מחולת טלנובלות1.

kitty the cat2

New member
התשובה היא...

קר סמית מת בסרט הראשון מפני שהוא הציל את אלכס,ובסרט השני הוא כי הוא נפל ממרפסת ונפלה עליו לבנה. ואגב סורי על זה שלא כתבתי בעבר בשרשור סופסוף למדתי ושיניתי את הכינוי שלי ל:kitty the cat 2 מחולת טלנובלות1.

uriya1

New member
קשור בערך:

מישהו יודע אם מתוכנן סרט שלישי? אם כן, מתי הוא יצא? ועוד פרטים עליו..? אני לא יכול להיכנס לIMDB כי הוא גדול מידי בשביל האינטר העתיק שלי, אז אם כתוב שם משהו לגבי זה אשמח אם תעתיקו לי. תודה.

niranbd

New member
כן, מתכונן סרט שלישי

שמו: Final Destination 3-D הוא מתכונן לצאת ב2006. הוא יהיה תלת מימדי ובין מקרי המוות שם: תאונה מצערכת על רכבת הרים בלונה פארק, מוות ברכבת השדים, שליח פיצה שלא הבנתי מה קורה לו... הנה הדף של הסרט בIMDB: http://imdb.com/title/tt0414982/

למעלה