יעודי?

nathan777

New member
יעודי?

שלום מה התחום המתאים לי ביותר? מהו יעודי בחיים, מה הוא מקור פרנסתי מרוב ברכות? מה הדרך שאני צריך ללכת בא תודה!

שלום

וברוך הבא ייעוד זה דבר אחד ומקור לפרנסה הוא דבר אחר והדרכים רבות הם. קשה לי לענות על השאלות שלך כרגע, לשם כך אצטרך מעט פרטים עליך אז ברשותך. יום טוב

nathan777

New member
קצת אלי!

אני ילד גדול כבר מלאו לי 47, אני כול הזמן חולם אני תקוע מזה כמה שנים, בתחום הפרנסה עבדתי בהרבה תחומים, פרסום חינוך טיפול גנון מה שתוקע אותי הוא חוסר הבטחון הפחד מכשלון חוסר ההחלטה מה הדבר המתאים לי ביותר אפשר לראות ששעון החול קוטן(47),היום אני בבית ומוכן לעבוד לפרנסתי כמעט בכול דבר, אבל כלום אם אתה צריך עוד פרטים אשמח לשלוח לך בינתיים לילה חם וטוב ןתודה מראש

נתן

מבדיקה שערכתי עולה שיש לך תפיסה טובה, המון אינטליגנציה ויכולות אין סוף. ואכן פחדים עוצרים אותך, לא הייתי אומר פחד מכישלון אלא פחד מהצלחה. נראה שכדי ליצור הצלחה בתחום מסויים אתה משקיע המון אנרגיה ולא תמיד ממוקדת, כשאתה יוצר את ההצלחה אתה קוצר הרבה מחמאות ולא מרגיש צורך ליצור את ההצלחה מחדש. לא חלילה שאני מאשים אותך רק הדבר בעיניך משול ל"להתחיל מהתחלה" וכאן יש קושי לעזור כוחות ולשחזר את התהליך (כי כמובן ההצלחה הבאה חייבת להיות טובה מהראשונה). אני נוהג לקרוא לתופעה שכזאת פרפקציוניסט של 90 אחוז
מאפינים שאני מוצא אצלך מתאימים לאנשים עם הפרעה של קשב וריכוז. גם בגילך ועם היכולת שלך השוק פתוח בפניך וגם משימות אחרות אבל נראה כאילו אתה דוחה אותם למחר ולא באמת עושה מאמץ לצאת ולמצוא. יתכן ואחד מהמעצורים נבע ממשהו שעברת בגיל 12 לערך ומשבר מסויים בסביבות גיל ה30 תקע יתד של עצירה. המלצות (לא מחייבות) : * ראשית לצאת המהמעגל של חיפוש דברים מוכרים שאתה מיומן בהם ולחפש גם תחומים אחרים וחדשים. * לעבור אימון אישי שיוביל לאירגון התמקדות וסלילת דרך למציאת תעסוקה. (רצוי שיהיה לו נסיון בטיפול בהפרעות קשב וריכוז) * כצעד התחלתי , לקחת יומן לרשום מטלות לעל יום ולא לוותא לעצמך, לקום ולהתדפק על דלתות למציאת עבודה ולרדת מה"לא נעים" בהצלחה. * הערה: יש לקחת את דברי מעלה בערבון מוגבל, כל הנכתב הם על דעתי האישית ואין לקחת זאת כמובן מאיליו או המלצה מחייבת.

nathan777

New member
תודה ירח!

ירח אהלן עכשיו חזרתי מסידורים והופתעתי מהתשובה אני מודה לך מאד על התשובה הכנה קשב וריכוז - אני הולך ללמד את הנושא אני הולך לצאת מהמעגל הזה, ופו אולי יש לך אולי הארה איזה נתיב מוצלח יותר לדעתך עצמאי מטפל הוליסטי להשכיר מקום וכו' אומן תערוכות בארץ ובעולם למצוא אוצר אמין וכו' או מה שנופל, כי צריך להתפרנס ולא חלום למרות? תודה שוב אני הולך לטפל בנסיכי... המון אור...נתן

נתן

כשאתה שואל על כיוון , כרגע יהיה קשה לי לתת לך תשובה כי בכל דרך שתבחר יש לך נתוני הצלחה אם תתמקד . אם אלך עם הלב שלי אומר שהדרך הנכונה לגביך היא לממש את החלום שהנמצא בתוכך גם אם הוא כרגע נראה לא הגיוני או מעשי אבל כדי לממש אותו , שוב, רצוי לקחת כמה פגישות עם מאמן אישי שיחלק את המטרה למטרות משנה בצורה מובנת שתשמש לך מפה או מודל ותעזור להתמקד בדרך.

nathan777

New member
ירח אתה מכיר!

תודה ירח! אולי אתה מכיר מאמן טוב? והאם יש לך הארכה כמה זה עולה? "למה אנחנו קצת סורדים" ושוב תודה ולילה נפלא וחם. נתן

למען האמת

אני מכיר באיזור הצפון מספר אנשים ואפילו יכול להמליץ על אחת שלדעתי תואמת לך. אשלח לך פרטים במסר.

nathan777

New member
קצת רחוק!

היי ירח אומנם נולדתי בצפון בבית חולים רטשילד היום אנחנו גרים במרכז, אולי אתה הרגשת משהו? שזה מביא אותי לשאלה איפה אנחנו צריכים לקנות בית, איזה מספר? שוב תודה נתן (על הכול)

למעלה