יעוץ אם אפשר דחוף

מיריאל1

New member
יעוץ אם אפשר דחוף

הי יקרים שלי, היום בבוקר התינוק שלנו נפל מהספה על הריצפה ומאוד בכה. אנחנו היינו קצת בהיסטריה. רום שלנו המיוחד, נבהל מאוד ונכנס למעין הלם. כך הוא עלה להסעה לבית הספר וכך גם הוא חזר ולא הפסיק לדבר על אחיו התינוק, "עילי נפל" "קיבל מכה בראש" ורצה כל היום להיות איתו, אבל בצורה מאוד מוזרה, לא מתעסק בשום דבר אחר רק רוצה את אחיו. בנוסף גם עכשו (שעה 11:45) וגם לפני שעה, הוא קם ממיטתו חסר שקט ומנוחה. אם זה יימשך מחר... איך הייתם נוהגים, למרות שאנו מרגיעים, מלטפים מראים לו שהכל בסדר. רום הוא ילד רגיש מאוד ובאופן מסויים זה מקסים לראות את דאגתו, אך מאידך נראה שהוא מאוד עסוק בזה וקשה להסיח אותו לדברים אחרים. אם יש למישהו עצה מהירה וטובה אשמח לשמוע . בי מירי

היי מירי

הוא ממשיך להתנהג כך? אני הייתי נוהגת בדיוק כמוך ומנסה כמה שיותר להרגיע אותו. אני בטוחה שיהיה בסדר והוא יירגע. תשלחי לו בינתיים חיבוק חזק וגם לזהר יום טוב סיגל

מירוש

סורי שלא עניתי בדחיפות שביקשת, ואני רק יכולה לקוות שקודם כל עילי בסדר..לא סימפטי לחטוף בומבות כאלה בגיל שלו.. לגבי רום- חייבת לומר לך שהופתעתי..ממש הופתעתי מהתגובה שלו לנפילה של עילי. הילד פשוט מחובר למה שקורה סביבו וזה מדהים בעיניי. אני מנסה לדמיין מה היה קורה לו זאת היתה שי במקום רום בסיטואציה כזו שאחיה התינוק נופל..חחח אללה יסטר..בטח היתה מתיישבת לו על הראש ומוחאת כפיים
הקיצר מירוש- בכל דבר רע יש גם טוב..רום מחובר- ומחובר חזק..התגובה שלו נראית לי מצד אחד קיצונית , אבל מצד שני, אם תחשבי על זה, התגובה שלו מזכירה תגובה של ילד רגיל. כל ילד היה נכנס ללחץ בסיטואציה דומה, אז עם כל הפרדוקס שבדבר- אני די נהנית לראות את הקשר הרגשי החזק שלו אל אחיו הקטן.. מקווה שהכל בסדר עכשיו..ספרי מה קורה.. נשיקות, אורית

מיריאל1

New member
אוריתי נשמתי ../images/Emo23.gif

מזה התגעגעתי אליך. כנראה את מאוד מאוד עסוקה אבל גם אני. עילי בסדר גמור זה היה נורא. אכן כן רום מאוד מאוד מחובר וקשור לעילי, היחס של רום מדהים לעילי, הוא מנשק אותו ואוהב אותו ורוצה כדבריו להחזיקו "בעדינות". אבל זה ממש היה מפחיד - התגובה שלו!!! זהו...אני באריזות לקראת הטיסה במוצא"ש, האמת שממש לא כל כך בא לי לנסוע עכשו, אבל כולם יעזרו לאיציק. מה עם עפרי, שיכתוב לזהר (או שאולי הוא כבר הגיב.. לא ראיתי). אני מקווה שכשאחזור נתארגן ונמצא יום נעים לפגישה בינינו ובין הילדים, אני מאוד רוצה להכיר אותך פנים מול פנים ולראות מי היא האישה המיוחדת והמפרגנת והכל כך אופטימית הזו. אז בנתיים נשיקות , אוהבת מירי

עמיקםרז

New member
היי מירי

אני מסכים עם כל מילה של אורית. אני חושב שהתגובה של רום פשוט מדהימה בחיובי שבה. כמובן שצריך להרגיע אותו, אבל הדאגה שלו לאחיו מעידה על משהו בריא מאוד. יש לקוות ולהניח שהוא יירגע בהדרגה, גם אם ימשיך לדבר על הארוע הבלתי נעים, שמזעזע כל אחד מאיתנו, לעיתים מעבר לפרופורציות. נראה לי שכאשר הוא מדבר על כך, לא צריך לנסות להדחיק את הדברים, אלא להיפך: לפתח את הנושא ולדבר עליו, אבל בכיוון מרגיע של "עכשיו הכל בסדר. עילי בכה כי כאב לו, אבל הנה עכשיו הוא מחייך וצוחק כי לא כואב לו יותר". ב ב ר כ ה , עמיקם

מיריאל1

New member
לעמיקם היקר

תודה על תגובתך. רום כבר בסדר, נצמד עדיין לעילי (התינוק) אבל לא בקיצוניות , בטבעיות היום יומית שלו. התגובה של רום אכן מדהימה, הוא עוטף את אחיו באהבה ובעדינות, אך האירוע היה די מלחיץ. זהו נגמר. מקווה שהכל בסדר אצלך, ותודה על היעוץ - בדיוק כך נהגתי. שוב תודה תודה תודה על הפורום הזה. שלך מירי

למעלה