יעוץ בבחירת עגלה

ימימה

New member
יעוץ בבחירת עגלה

גיסתי עומדת ללדת, וביקשה ממני המלצות לגבי עגלות.מכיוון שאני קניתי עגלה כבר לפני חמש שנים, אני לא ממש מעודכנת. אז הנה השאלה: הם ראו בשילב עגלה (של אינגלזינה) שיש לה שלושה חלקים - טיולון, עריסה וסלקל שמתלבש על העריסה אם צריך (ואם אני הבנתי נכון את מה שהם הצליחו להבין מהמוכרת...
). האם מישהו מכיר את הדגם הזה, ויכול לציין יתרונות וחסרונות שלו, כדי שיוכלו להחליט. למשל - לגבי משקל, סירבול/נוחות בשימוש לגבי כל חלק וכד´. תודה!

כדאי להם לבדוק בעוד חנויות ולא

להנעל על האינגלזינה.. אני יודעת שהמוכרות בשילב מספרות שרק האינגלזינה היא העגלה הטובה ורק אותה כדאי לקנות ורק.. ורק.. ורק.. והעניין שלרוב זאת עגלה כ-ב-ד-ה ואם הם גרים למשל בקומה גבוהה בבית בלי מעלית אז העגלה שלהם היא תהיה חסרון.. וגם מה שהכי חשוב לזכור היא שכיום כשיש מכונית לעתים עגלה כבדה תהיה מיותמת ומיותרת לחלוטין כי לא תמיד רוצים לסחוב אותה.. יש לפג ולגרקו עגלות טובות שיכולות בהחלט להיות (אולי לא שוות ערך..) טובות לה והנה סקר שאולי קצת יבלבל מרוב הדעות אבל יראה לה שיש עוד עגלות בשוק וכן שווה לעיין בטיפים שם שיוכלו לעזור לה בבחירה בהצלחה

ימימה

New member
תודה לשרה אבל...

האם מישהו בכל זאת מכיר את הדגם הספציפי הזה שעליו מדובר? אני בכל אופן אמליץ להם גם על הסקר, וגם שיעשו בדיקה מעמיקה יותר.

למעלה