יעוץ בנוגע לתזונה נכונה ואימון

danny191

New member
יעוץ בנוגע לתזונה נכונה ואימון

שלום אז ככה אני בחור די רזה שעושה אימון כוח(עובד בעיקר על ידיים חזה ורגליים). אני מנסה לפתח את מסת השריר גם בכדי לעלות במשקל. הבעיה שלי מתחילה כשמופיע כרס. מצד אחד אני צריך לעלות במשקל ומצד שני להוריד את הבטן. ידוע לי שלא ניתן להוריד אחוזי שומן באזור ספציפי בגוף. ולכן בעצם אני שואל מה אני צריך לאכול שיעזור בהעלאת מסת השריר והעלאת במשקל אבל שלא יתרום לגדילת הבטן. האם לצמצם את הלחם שאני אוכל ? אני מתשדל לאכול כמה שפחות מאכלים עם שומן אבל אז יוצא שהתפריט שלי מצטמצם מאוד. אני ישמח לשמוע סוגי מאכלים שונים שיתאימו. נ.ב. כרגע אין באפשרותי לעשות אימון אירובי , ריצה וכד'ו שאני יודע שיכולים לעזור , אני כן עושה מדי פעם קפיצה בדילגית. תודה

galzp

New member
חושב שענית לעצמך

אתה יודע שמה שאתה עושה די סותר את העובדה שאתה רוצה להעלות מסת שריר אבל לא רוצה "סתם להשמין". המסקנה היחידה שעולה בראשי היא שהתזונה שלך לא נכונה בבסיסה ואתה לא משקיע מספיק בהוצאה האנרגטית שלך. אגב, עבודה על כוח בחדר הכושר לא תמיד נעה יד ביד עם היפרטרופיה אידיאלית של שריר. אתה חייב להחליט מה בדיוק המטרה העליונה שלך, ולהשקיע את כל כולך בלהגיע אליה. אפשר לסייע לך, אבל אתה חייב להיות המוביל.

למעלה