יעוץ בעיניין מחיצת אקורדיון

vally

New member
יעוץ בעיניין מחיצת אקורדיון

שלום לכל אנשי הפורום המקסים הזה! אני (
) מקווה שתוכלו לעזור גם לי. אמרו לי שקיימות מחיצות אקורדיון בסגנונות שונים. אז המטרה היא: להפריד בין המטבח לביון הסלון. השאלה: איזה מחיצות קיימות, מאיזה חומרים, איזה סגנונות? האם זה יפה בכלל להפריד בין המטבח לסלון במחיצה מסוג זה או שעדיף כבר להשקיע בבניית קיר גבס? איפה קונים מחיצות כאלה? האם מחיצה מגיעה עד לתקרה? המטרה היא שהמטבח יהיה פתוח עם הסלון ורק את החלק בו עומד המקרר קצת להסתיר. מה דעתכם? או שבכלל לא כדאי לעשות מחיצה אלה המקרר עצמו יהיה הגוף המפריד בין המטבח והסלון? כל תגובות ומחשבות יתקבלו בברכה. תודה

DizzyMissLizzy

New member
חברה שמשווקת מחיצות אקורדיאון

קל דלת האתר שלהם מתוך דפי זהב בקשר לשאלה אם עדיפת מחיצת גבס או דלת אקורדיאון, זה קצת קשה לענות בלי לראות תמונה של המקום

DizzyMissLizzy

New member
סליחה, הקישור מגיע לדף הראשי

של דפי זהב ולא לאתר של החברה. אז תחפשי דרך דפי זהב. אגב, שכחתי לספר שעשיתי אצלם דלתות אקורדיאון בשתי דירות שגרתי בהן (כולל הנוכחית), ואני עדיין מרוצה מאד. אלא, שפעם הם היו בבת-ים, ועכשיו באשקלון. אני מקווה שזו אותה חברה, שרק שינתה מקום ולא שינתה את האיכות.

vally

New member
תודה על הקישור ../images/Emo140.gif

מצאתי אותם דרך אתר של דפי זהב שצירפת. כנראה שנסע לשם לפני שנקבל החלטה בשביל לראות מה זה בכלל. ובאופן עקרוני, מה את אומרת: מחיצות דקורטיביות זה יותר פתרון צעיר וזמני או שזה יכול לשמש גם למטרת הפרדה קבועה? האם יש טעם במחיצת אקורדיאון להפרדה קבועה? ושוב תודה על התייחסות!

uvls

New member
מחיצה

מקרר חשוף לכיוון חדר המגורים זה לא נעים ולא יפה, ועל פניו נשמע שכדאי להסתיר אותו ולסגור קצת את המטבח. מחיצת אקורדיאון, לטעמי, אינה מוצלחת. היא אינה מספקת בידוד תרמי ואקוסטי משמעותיים, יש בה משהו ארעי מאוד ומצד שני מיושן (ממש לא "צעיר"). קיר גבס לא אמור לעלות יותר ממחיצה ולדעתי אפילו פחות. בכל מקרה ישנן אפשרויות נוספות לחציצה מלאה או חלקית, כמו קיר זכוכית אטומה, רהיט גבוה (מדפים/ארון), פרגוד במראה קלאסי/יפני, יחידת נישות בנוייה, מחיצת עץ, סבכת ברזל, וילון וכיו"ב. אם תצרפי תמונה של המקום ניתן יהיה להתייחס למקרא הפרטי שלך, ולהתאים את אופי המחיצה למקום.

DizzyMissLizzy

New member
יש בזה משהו.

דלת אקורדיאון יותר משמשת כדלת ולא כל-כך כמחיצה שצריכה להיות מאד אסטטית כי היא נראית מהסלון. במקרה כזה, דווקא קיר גבס יכול להתאים יותר

vally

New member
ממש ממש תודה!!!!

הבנתי שבאמת גם מבחינה כספית וגם מבחינה אסטטית קיר גבס יתאים יותר. דעה מהצד עוזרת מאוד, ואני ממש מודה לכם! בכל מקרה יותר מאוחר אני אסרוק את התמונה של הדירה ואצרף רק כדי לחזק את מה שאמרתם ואולי גם תוכלו להגיד איפה בדיוק למקם את הקיר..... שיהיה לכולם יום נפלא!

vally

New member
והנה התמונה של תוכנית הסלון והמטבח

כנראה שנלך על הגבס כמו שיעצתם לי. תודה לכולם!

cloe99

New member
../images/Emo62.gifחברתי הטובה ...

גרה בדירה עם תוכנית כזאת בדיוק... לאחר שהסתובבה בין יצרני מטבחים החליטה להזמין אצל רגבה דלפק מעץ גבוה עם ארונות לצד החדר המגורים. הדלתות בזכוכית מט . הצליחו להתאים לה בול הצבע של הפורמאיקה. הוסיפה לזה כיסאות בר ומדהים יש לה גם הפרדה בין המטבח לחדר המגורים וגם רהיט מעוצב. שווה ביקור... ואם כבר קחי את התוכנית... בהצלחה cloe

למעלה