יעוץ בענייני הלב בבקשה

premadonna

New member
יעוץ בענייני הלב בבקשה../images/Emo183.gif

אז ככה, אני צריכה יעוץ בעניינים של הלב. יש מישהו שאני רוצה! אבל יש מישהו משותף לשנינו שלא מוכן שנצא (מישהו מהמשפחה שלי שהוא גם חבר טוב שלו). לא דיברנו על הנושא בינינו אבל אני חושבת שהוא גם רוצה... . אנחנו מאוד שונים אחד מהשני אני והבחור שאני רוצה..וקשה לי לדעת אם זה יצליח בכלל. מה לעשות..?

הסיפור הזה מוכר לי מאיזשהו מקום...

אולי כי אני עברתי משהו דומה? זה לא יאמן.. היינו חברים קרוב לחצי שנה והיו ריבים מתמידים עם הגורם המשותף, עד שלא יכלנו לסבול זאת ונפרדנו בלית ברירה.. אך האהבה עודנה גדולה, למרות ששנינו המשכנו הלאה... לכן, אני מציעה שאם הגורם המשותף לא כ"כ חשוב לך ואין לך בעיה להיכנס איתו לריבים - אז תנסי! לי הגורם היה חשוב מאוד, אבל אני לא מצטערת על דקה אחת שהייתי במערכת היחסים הזאת. לפי דעתי קודם כל תדברי עם הבחור שאת מעוניינת בו, ותראי אם זה הדדי ואח"כ תחליטו שניכם מה לעשות הלאה.. שיהיה בהצלחה!

מיטללל

New member
../images/Emo45.gif

אלא אם כן יש משהו שאת לא מספרת לנו (מי "הגורם", מה הסיבה לכך שהוא לא רוצה שתתחילו קשר) לדעתי עליך לבדוק עם הבן אדם שאת רוצה, האם זה הדדי, ואם כן ללכת על זה. ועם הגורם? אפילו לא לריב. פשוט להסביר לו שזה מה יש. שיחסיכם לא יפגעו. שאת ילדה גדולה. וזהו. אפילו לא לריב-להתעלם.. תעדכני אותנו

למעלה