יעוץ זוגי בשלב הראשון של הקשר

כינוישם

New member
יעוץ זוגי בשלב הראשון של הקשר

מה דעתכם על זוג שהולך ל/צריך יעוץ זוגי כבר בשלב הראשון של הקשר? הכוונה עוד לשלב שעדיין לא גרים ביחד.
מצד אחד אפשר לומר שזה משהו חיובי, בהנחה ששני הצדדים מעוניינים בכך
מצד שני, האם זה לא רמז לבאות? שאם כבר בשלב הזה, שאמור להיות ה"גן עדן", יש צורך בגורם שלישי שיעשה סדר בבלאגן, מה זה אומר לגבי השלבים הבאים?

שלום

אם היעוץ טוב, יכול לתרום לקשר ולעזור לו להתפתח למגמות טובות. זה יכול להעיד לרע ולטוב, תלוי איך מתייחסים לזה.

elena20

New member
אני חושבת שאין בזה טעם, התחלה של קשר

אמור להיות כייפי , בלי יותר מדי צרות ובטח כשעדיין לא חווים באמת את חיי הזוגיות (כשרואים אחד את השני כל יום, כשיש שגרה, כשחוזרים הביתה מעבודה עם מצב רוח לא משהו וכו' וכד')

אני חושבת שכבר טימטמו אנשים עם עניין היעוץ.

לעולם לא הייתי הולכת לייעוץ זוגי בשלב בקשר שהוא לא נישואים שמצריכים הצלה .

אם יש בכך צורך, זה פשוט לא זה בעיני, והרבה לפני השלב הזה, הייתי מעדיפה להפרד.

יעוץ זוגי ? כבר?

המממ כמה זמן אתם ביחד?
בכל מקרה זה תלוי...
אם אין בינכם תקשורת לנסות ולסדר את הדברים.. זה בעייתי
אבללא צריך יעוץ זוגי... יש חברים שיכולים לכווון ולעזור

אם אתה חושב שהבעיה היא בסיסית ושזה קורה רק בגלל שאחד מהצדדים זה קשר ראשון שלו
או שעבר משהו בעבר ולכן מתנהג ככה

אני באופן איישית לא הייתי הולכת לשום ייעוץ זוגי לפחות לא בשנה הראשונה של הקשר
אם אין תקשורת בינכם. הבנה.אכפתיות...למה להמשיך?
העולם שופע גברים ונשים
יש כאלה שתשים עליהם איקס,ויש כאלה שתעקיף בעיגול, ויש כאלה שתעקיף בעיגול ובסוף תשיםאיקס...
ככה זה בחיים.
לא צריך להתפשר בדברים הללו

יש המון טעם!

זה בדיוק בא לתת בסיס איתן לקשר.
למנוע מההתחלה כבר את הדפוסים השליליים שנוצרים ואת נושאי החיכוך שאח"כ עוד יתעצמו. לתת להם כזוג דרכים וכלים איך לפתור מצבים שעולים.

מכירה כמה (גברים!) שאחרי נישואין וקשרים ארוכים, מאמינים שבעצם אחרי איזה 3 חודשים ייעוץ זה מושלם.

אחרים עובדים עם מאמן אישי, כך שהם מקבלים פרשנות אחרת ונק' מבט נוספת, ולא נכנסים למהמורות שאחרת היו עשויות להחמיר.

כך שלהבנתי מדובר בעיקר בזוג בשל, שמבין שהם מאוד אוהבים, שיש בסיס איתן, אבל שעם עזרה יהיה לשני הצדדים הרבה הרבה יותר טוב בתוך הקשר הזה.

הרמז לבאות הוא אלו שחושבים שהילד יציל להם את הקשר, וכשהוא עוד לא בן שנה נפרדים. זה כל אלו שלא מוכנים בכלל ללכת לטיפול, ואז הם כבר בכאסח ובגירושין מכוערים שלא הייתי מאחלת לשונאי.
אנשיםש באמת אוהבים ובאמת רוצים ליצור משהו טוב, מוכנים גם להשקיע, וזוגיות זו עבודה, והשקעה. הם מבינים את זה כבר עכשיו.
השאר מבינים את זה רגע לפני הפרידה, אחריה, או אף פעם.

למעלה