יעוץ לגבי הקליניקה שלך

מצב
הנושא נעול.
יעוץ לגבי הקליניקה שלך

יעוץ לגבי הקליניקה שלך
ביררתי על הקליניקה שלך וראיתי שהמחירים יקרים מאוד כששוחחנו טלפונית אמרת לי שיש לך מכשיר מיוחד מקנדה,רציתי לשאול מה יעילות המכשיר?אומרים שבאפילציה צריך פשוט יד טובה וכל הרעיון עומד על עצירה של זרימת הדם לשערה אם כן אשמח שתסבירי לי מה המיוחד במכשיר שלך?
שנית האם יש דבר כזה של התחייבות לטווח של הזמן עד לסיום הטיפולים? או שזה יכול לקחת שנים?
ושאלה נוספת האם יש הבדל בין קוסמטיקאית שעושה אפילציה שנה שנתיים לבין אחת שכבר שנים רבות בתחום?

המלצות על הקליניקה להסרת שיער על שם גילי נוי

יעוץ לגבי הקליניקה שלך
ביררתי על הקליניקה שלך וראיתי שהמחירים יקרים מאוד כששוחחנו טלפונית אמרת לי שיש לך מכשיר מיוחד מקנדה,רציתי לשאול מה יעילות המכשיר?אומרים שבאפילציה צריך פשוט יד טובה וכל הרעיון עומד על עצירה של זרימת הדם לשערה אם כן אשמח שתסבירי לי מה המיוחד במכשיר שלך?
שנית האם יש דבר כזה של התחייבות לטווח של הזמן עד לסיום הטיפולים? או שזה יכול לקחת שנים?
ושאלה נוספת האם יש הבדל בין קוסמטיקאית שעושה אפילציה שנה שנתיים לבין אחת שכבר שנים רבות בתחום?
המלצות על הקליניקה להסרת שיער על שם גילי נוי
היי
הקליניקה שלי לא עומדת בתחרות עם מכוני קוסמטיקה והסרות שיער אחרים,פה אנו מוכרים תוצאות ולא מיבצעים, הטיפולים כאן לא מתאימים לכולם,
ההבדלים באים לידי ביטוי במהירות העולה על פי 4 מאפילציה רגילה
אין סימנים
מכשיר ללא כאב, או כאב שניתן לסבול אותו ללא משחות הרדמה
תוצאות די מהירות .לא נימצאים כאן שנים ,לעיתים מדובר בשבועות בודדים תלוי כמובן במצב השיעור ואם המקור הוא הורמונלי או תורשתי
כמובן שחשוב שיהיה שילוב בין יד טובה ורצוי של אומנית(אני פסלת)
חס וחלילה אין עצירת דם אלא זה תהליך אלקטרוקואגולציה הולכת חום ,אשר מחמם את השיערה וגורם לניתוקה מהשורש,
המכשיר שלי בנוסף שהוא ללא כאב ועובד בכל העולם ,הוא כמו שכתבתי מהיר מאד תגובה קלה מאד ,ישנה ידית ריפוי כדי לפוגג את האדמומיות כמוכ ניתן לכוון את התוכניות לפי איזורים ועובי שיער אני,מתאימה מחטים מאד דקיקות לפי עובי שיער בקיצור שיכלול של אפילציה שהאמריקאים שידרגו,החום של המכשיר מאד ממוקד לאיזור השיערה,,באפילציה להבדיל משיטות אחרות לא מתחייבים בזמן אבל יש הערכות של זמן כמובן שמטיפול לטיפול יש הפחתה ניכרת בכמות השיער וכן בעובי ובטח בתדירות היורדת מיד לאחר כל טיפול וטיפול,שמעתי על מקרים בהם לקוחות מטופלים שנים,לא עשו שם אפילציה אלא תלישה של שיער,באפילציה לא אמורים להרגיש את הפינצטה אמורים להרגיש מעט חום אשר מחמם את השיערה ומנתק אותה ללא כאב כך שהיא מחליקה החוצה עם בולבוס שיערה,אכן יש הבדל בין מטפלת שעוסקת בתחום האפילציה 28 שנים לבין שנה למרות שנידרשים כישורים של דייקנות יוצאת דופן זריזות אחריות וגישה שגם הם באים בחשבון ואם יש את השניים גם גישה וגם שנות ניסיון הרי זה משובח,

מצב
הנושא נעול.
למעלה