יעוץ לגבי הרטבה

מוזי22

New member
יעוץ לגבי הרטבה

לירז ילדה בת שש ילדה מאוד נבונה ועצמאית כמעט כול בלילה לירז עושה פיפיובמשך היום בורח לה טיפה ועוד טיפה עד שהיא רטובה ורק אחרי שאני כועסת היא מחליפה בגדים אבקש את היתיעצותכם אך להתמודד עם בעיה קשה זו בתודה

babim

New member
מוזי 22 שלום, קודם כל חשוב לבדוק אם במשך היום

אין לה שליטה או שסתם בורחות לה כמה טיפות כיוון שהייתה עסוקה במשחק ולא הספיקה להגיע ךשירותים. הילד שלי היה מרטיב כל לילה ורק עכשיו הוא הפסיק בגיל 7 וחודש התחלתי איתו טיפול הומאופתי אך אני לא יודעת בוודאות להגיד שזה מה שפתר את הבעיה. כמובן הכי חשוב לבדוק שאין איזשהי בעיה פיסיולוגית ולרוב אם אין הרטבה במהלך היום אז הבעיה היא לא פיסיולוגית כי יש אחוז קטן של ילדים שישנים חזק וממשיכים להרטיב בגיל מאוחר וככל שעוברות השנים האחוז קטן, אבל שווה לשלול קודם בעיה פיסיולוגית.

בדיקה לשלילת בעיה

שלום רב מוזי, פנו לקופת חולים ובדקו , יכול להיות אולי שיש לילדה בעיה פיזיולוגית שאינה מאפשרת לה לשלוט . נסי לעזור לה, אל תכעסי עליה. אני מניחה שגם לה לא נעים. עינת גבע , יועצת משפחתית במכון אדלר.

אופס,סליחה,לא שמתי לב...

שלום babim, תודה רבה לך על התשובה . ראיתי תשובתך רק אחרי שהכנסתי את שלי. התשובה שלך מושכלת, אמפאטית ומעודדת. שוב תודה על הארת עיננו. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה