יעוץ לגבי לימוד מילים לפסיכומטרי

snir0123

New member
יעוץ לגבי לימוד מילים לפסיכומטרי

היי,
אני נבחנתי בעבר לפסיכומטרי ביואל גבע ועד השבוע המשכתי ללמוד מהספרים שלהם ומהמילון שלהם. ואפשר להגיד שהלך לי לא רע בסימולציות של המרכז הארצי (בבחינה האמיתית קיבלתי 121 באנגלית).
עברתי לספרים של ניב רווח וגיליתי שאוצר המילים המופיע במילון ובתרגולים שונה מאוד מיואל גבע (בעיקר באנגלית).
לאחר שהתחלתי לפתור את התרגולים בניב רווח אני מוצא יותר טעויות מבדרך כלל, לעומת מבחנים שטרם נתקלתי בהם ביואל ומהמרכז הארצי.
כעת אני נמצא כחודש וחצי לפני הבחינה ואיני יודע האם להמשיך לתרגל את המילון של יואל גבע (ישנם עוד מילים מיואל שלפעמים שוכח) או להשקיע במילון חדש יחסית (שבו מופיעות מילים שלא נראלי מופיעות בבחינות המרכז הארצי - תקנו אותי אם טועה).
אודה לכם על היעוץ

היי

רוב המילונים של המכונים שונים זה מזה הן בכמות המילים ובמילים עצמן. מנסיון העבר , המילון של גבע מעולה, מקיף ומספק לקראת הבחינה.
למדת את כל היחידות במילון ?
במידה וסיימת לשנן את המילון של גבע ותרצה ללמוד מילים נוספות - אפשרי ללמוד משני המילונים. במידה ולא, בעיני עדיף להצמד ולהשאר עם המילון ממנו התחלת ללמוד - גבע.

בהצלחה!

snir0123

New member
תודה רבה :)

סיימתי ללמוד את כל היוניטים, אבל תמיד יש מילים שמשמעותן "בורחת".. לכן נראלי אצמד לגבע. תודה רבה :)

למעלה