יעוץ לגבי פאנצים

יעוץ לגבי פאנצים

אני מתחילה את דרכי בתחום שקרוב אליכם והוא ייצור תכשיטים מנייר.
אם זה יעניין אותכן אני אעלה דוגמאות.

אני מחפשת פאנצים כי לעשות צורות בגזירה זה לוקח המון זמן וזה לא מדוייק.
הסתכלתי באתרים בחו"ל ובארץ והכל נראה לי נורא יקר.

מה נחשב מחיר סביר לפאנצים. אני בעיקרון רוצה להתחיל עם לפחות שני פאנצים עגולים קטן ובינוני ואולי עוד איזה דוגמה.
ראיתי פאנצים בALIEXPRESS החל מ-18$ לגודל בינוני.

אשמח לחוות דעות על מחירים והמלצות.

little stamper

New member
שלום טרופית, קודם כל נשמח שתעלי תמונות

ולשאלתך, פאנצ'ים הם יקרים בדרך כלל.
אבל 18 דולר בaliexpress נשמע לי מאוד יקר. במחיר כזה את יכולה לקנות פאנצ' של חברה טובה ומוכרת ולא תחליף סיני.
פאנצ'ים בגודל בינוני אפשר להשיג בסביבות 8-10 דולר. פאנצ'ים גדולים בערך בין 15-20 דולר . כמובן שיש גם יקרים יותר אבל יש גם מבצעים לפעמים גם אפשר להשיג בחצי מחיר. דרך אגב במחיר כזה יש פאנצ'ים של עיגולים גם בחלק מהחנויות בארץ.
עכשיו גם סוף שנה לפעמים יש הנחות ומבצעים. מציעה לך לברר .בארץ את יכולה להשיג פאנצ'ים בינוניים ב60-90 ₪. שזה לא רחוק מהמחיר שמצאת בסין.
. אני לא הייתי קונה תחליף במחיר כזה רק במידה וההפרש היה משמעותי יותר הייתי הולכת על תחליף. אבל זו כמובן רק דעתי.
הנה קישור לחנויות ישראליות המתמחות בתחום:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=1767&cId=13311&sId=15221
וכמו שאמרתי נשמח לראות את העבודות שלך.

תודה על התשובה

הצצתי באתרים וראיתי פאנצים גדולים ביותר מ-100 ש"ח . אולי באמת כדאי לכתת קצת רגליים וללכת לחנויות בפועל כי אני לא עד כדי כך מתמצאת בנושא.
שבוע הבא אני מקווה שיהיה לי יותר פנאי (אני גם עובדת במשרה מלאה, מגדלת ילדים, מנהלת משק בית ומפתחת הכנסה צדדית), אז אני אעלה קצת תמונות שתתרשמו.

למעלה