יעוץ לגבי רופאים

יעוץ לגבי רופאים

אנחנו הורים ילד עם קלאב פוט ברגל שמאל מטופלים אצל ד"ר כץ בשניידר - הילד אחרי ניתוח להארכת הגיד ועם הנעלים כבר חצי שנה - בביקור הרופא אומר שהכל מצוין ולהמשיך עם הנעליים - אבל בבית שהוא בלי הנעל וגרב לנו זה לא נראה טוב שאצל ילד רגיל שהוא על הבטן אז כף רגל ימין פונה ימינה וכף רגל שמאל שמאלה ואצלו שניהם פונים ימינה גם רגל שמאל ב. אנחנו רואים שאתם מדברים כאן על פיזוטרפיה - לנו אמרו רק לעשות לו לבד בבית קצת לכף הרגל למעלה ולמטה - האם צריך ללכת לפיזיוטפיה?

sigis7

New member
בקר טוב!

התחושות שלכם שוות בדיקה תמיד ואולי כדאי שתכתוב מסר לג'סיקה שבנה מטופל בשניידר! לגבי הפיזיוטרפיה, לדעתי כל מקרה לגופו. גם אנחנו קיבלנו בתחילת הדרך המלצות לפיזיוטרפיה רק בבית, ובהמשך פנינו לפונסטי עצמו שאמר שאין צורך לעשות מעבר לכך, אולם כמו שאתה קורא לבד בפורום, כל רופא משנה מעט לפה ולשם.אולי כדאי שיענו לך אלה שכן הומלץ להם לגשת לפיזיוטרפיה ויסבירו גם מדוע הנחו אותם לעשות כך וכולנו נפיק מהתשובות האלה עוד ידע ומרגוע (כן או לא).

nush האחד

New member
קפצתי רק לרגע...

לצערי אין לי הרבה זמן להתייחס להודעתך, אנסה מאוחר יותר. ככה על קצה המזלג... גם אנחנו בהתחלה היינו מטופלים אצל פרופ' כץ ועזבנו אותו. עזבנו אותו אמרתי? ברחנו ממנו... אין לי מושג מה נתן לו רשיון לעסוק ברפואה...

אירנה ק

New member
אני כן היתי הולכת ליעוץ

זה שווה שקט נפשי שלכם: אם באמת הכל בסדר
אבל אם לא אז כדאי לדעד את זה כמה שיותר מהר. בקשר לפיזיוטרפיה אני מצטערת שלא התחלתי מייד אך שהורידו לה גבס כדי לצמצם את הפערים בהתפתחות מוטוריקה גסה שנוצרים בגלל הגבסים והנעליים. תבקשו דרך הקופה מגיע לכם

פרלמנים

New member
שלחתי לכם מסר

כבר שלחתי לך מסר בעבר, ולא יצרת קשר. אני מבטיחה להיות עניינית ולתת לך בדיוק את התשובה שאתה צריך-צור קשר במסר או בטלפון. ג'סיקה

פרלמנים

New member
שאלה שלא שאלתי

כמה שעות ביום הקטנצ'יק עם הנעליים? אחרי 6 חודשים כבר ממש לא צריך להיות כל הזמן, מקווה שכץ הוריד לכם קצת בשעות... ג'סיקה

זהבה29

New member
../images/Emo189.gifלחרדי 29

שלום לך. מאוד חשוב כשדואגים לא להשאיר את המצב כמו שהוא. אנחנו מאזור הצפון לכן לא נוכל להמליץ על רופא, אך נראה לי חשוב לקבל חוות דעת נוספת. לגבי הפיזיוטרפיה:תדרשו!!! פזיוטרפיסטית טובה רק תעודד התפתחות, ואין יותר חשוב ויקר מזה. אני מקווה שבחוות הדעת השנייה ירגיעו אתכם,בהצלחה זהבה.

nush האחד

New member
לחרדי29

שולחת לך את הנייד שלי במסר. אשמח לספר לך אודות טיפולו ה"מסור" של פרופ' כץ. שיהיה לך שבוע טוב!!

שלא נדע

הגעתי לפרופ' וינטרוב אחרי שנה אצל כץ. טוב שוינטרוב לא הרביץ לי... הוא ממש כעס עלי. לא הבין איך יכול להיות שילד בן שנה נמצא במצב כזה (יש לנו קלאבפוט בדרגה מאוד גבוהה) אחרי הסבר קצר הוא נרגע... מיד קבענו תור לניתוח. מזל שיש את הפורום הזה כדי להמליץ וגם להזהיר כשצריך.

למעלה