יעוץ להורים
(שימו לב לתשובה..)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי צחקתי אבל ממש ואחרי..

שצחקתי אני חייבת לספר לך משהו, בעבודה שלי עם ילדים בסיכון, הגיע לפני חודש ילדה , מקסימה יפיפיה, נסיכה ממש, בת 6 מזכירה לי סופת הוריקן כזו תזזיתית אבל הכל חינני אצלה למעט.... אלוהים איזה פה יש לה, חשוב להבין שאין דברים בגו הפנים יוצא החוצה... מה שהיא חוותה הקטנה הזוחייב לצאת באיזו שהיא דרך החוצה לכן שיעשו בדק בית ההורים וזה שנתן את התשובה המצחיקה אני בטוחה שזה היה לשם הומור זו לא הדרך... גם להגיד לה שככה לא מתנהגים היא לא ממש מבינה, ואין לזה שום אפקט מתקן. אני אספר לך מה אנחנו עשינו איתה עם השדה הטזמנית (ככה אני קוראת לה והיא מרוצה
) אם הבית במקום קילחה אותה, ואני אמרתי לה שהיום אני עושה לה תסרוקת של נסיכות,(כאשר לפני זה כשהיא היתה במקלחת לקחתי את כל הקבוצה לשיחה ואמרתי להם שיחמיאו לה כמה היא עדינה וכמה מתאים לה להראות כנסיכה עם התסרוקת החדשה ובלי קללות, כי נסיכות לא מקללות...) אני רוצה להגיד לך שזה עבד!!! אמנם היא לא הפסיקה לקלל לגמרי אבל אנחנו עושים איתה עבודה יומיומית, ואת יודעת מה היא ענתה החכמה הזו כששאלתי אותה מדוע שוב היא מקללת? היא ענתה: "כי ניגמרה לי התסרוקת של הנסיכה... "
נו היא לא משגעת? מיד עשיתי לה תסרוקת נוספת
ואפילו שאין לי כמעט זמן לנשום, בין כל הדברים שאני צריכה לנהל שם. אוי איך שאני אוהבת את הילדים שם , הם מדהימים אחד אחד וכל אחד הוא עולם. יום טוב פאם יקרתי וכן יום טוב לכולם סנדרלין

למעלה