יעוץ לפני קניה לגביי מספר מכוניות H-)

djgabi

New member
יעוץ לפני קניה לגביי מספר מכוניות H-)

ברצוני לדעת מידע על מספר מכוניות,לשם קניה,וכדאיות.עד 25,000 אך ורק מי שבאמת מבין ויודע,שיגיב.!!!! 1)סיאט מונטגו 92(שמעתי שזה רכב מדהים וזול) 2)אפלאוז 1600 אוטומט 91 92(אין צורך להוסיף) 3)פונטיאק טמפסט או סנברד 92 93(מעולה) 4)האודי 80 1600 אוטומט 91 90(שמועה ש1800 עושה בעיות) 5)סיטרואן ZX 1600 אוטומט 90 93 6)סובארו DL 1600 אוטומט 91 92 (אין צורך להוסיף) אך ורק מי שבאמת מבין ויודע,שיגיב.!!!!

baryb

New member
פיז`ו 106.

גם המונטגו אחלה אוטו רק שהוא בעייתי בפלסטיקים שלו ובחלקי חילוף שלו. קשה להשיג חלפים זולים. ו ZX אחלה אוטו רק שיש לו אותה בעיה...

alfa33racer

New member
סיאט מונטגו?

סליחה על ההתערבות אבל מה זה סיאט מונטגו? כי אני מכחר רק MG מונטגו (גם בגרסת טורבו באנגליה) יש סיאט איביזה , טולדו מה זה משהו חדש? יש גרסת R לזה? :)

ranfin

New member
טוב תראה ..

עשיתה פה מישמש של רכבים משוגים שונים ולכן אלך בשיטת האלימנציה. סיאט מונטגו בשום פנים ואופן (אני אישית) לא היתי נוגע, יש לי רתיעה ממנו מה עוד שהוא די חלש וכבר אמרו שיש לו בעית חלפים. אודי 80 מכונית טובה אבל חלפים וטיפולים יקרעו לך את הכיס. אפלאוז לא רעה מאוד נוחה לנסיעה אבל באוטומט היא מאוד כבדה, רכב אמין וחביב. לגבי ה ZX אברר פרטים ממוחה של סיטרואן (או ש 66 יגיב לגביה). והיתי מציע לך עוד רכב שנראה שיכול להכנס לפה והוא מומלץ בעניי, הוא לא אמור להיות יקר בשנתון של 94 וזה המאזדה 323 glx , מאוד חזק מאוד נוח מאוד אמין ויש הרבה כאלה על הכביש. כמו שאתה רואה סובארו DL לא קבל יחס ותבין לבד למה. לא רשמת סכומי קניה כך שזה היה עוזר אולי להפנות אותך לרכבים נוספים.

66

New member
תגובתי

עם אתה רוצה רכב מהנה לנהיגה ואמין בתנאי ששמרו עליו וטיפלו בו בזמן אז לך על סיטרואן ZX אוונטאז` 1.6 או שאולי על וולקן 1.9 ידני אבל בזהירות רבה כי קשה למצוא אחת שבאמת תהייה טובה ולא קרועה. אחרי שתקנה אני אמליץ לך על שיפורים בשבילה. אם אתה רוצה משהו אמין מהיר עם התנהגות למופת (יחסית למשפחתית 1.6 יפנית) ומנוע פצצה, אז לך על ניסאן סאני 1.6 ידנית בלבד ותאמין לי שלא תתחרט. אני מוכן לתת לך נסיעת הדגמה בשלי

למעלה