יעוץ, מה ללבוש לחתונת אחותי.

SaarGi

New member
יעוץ, מה ללבוש לחתונת אחותי.

שלום לכולם, אז ככה, בשעה טובה אחותי הגדולה מתחתנת. אשמח לייעוץ לגבי מה כדאי לי ללבוש בחתונתה. אני בן 25 גובה 1.83, רזה, ממוצע, לא שדוף. החתונה תהייה בסוף החודש הנוכחי, בגן אועים, בחוץ, ליד בוסתן הגליל (נהריה). תודה רבה מראש, סער.

Shusaku

New member
קודם כל מזל טוב

האמת שבחתונה של אחותי היינו מאוד לא מתואמים אח שלי היה בחליפה מלאה אני הייתי עם חולצת שאנטי לבנה... תאמין לי שלאחותי רק היה אכפת שנראה יפים בתמונה. מכיוון שמדובר בחתונה בקיץ ושל אחותך כנראה שיהיה לך חם ושתהיה על רחבת הריקודים רוב הלילה. ממליץ לך למצוא חולצה מכופתרת שנראת טוב גם מקופלת ובכל מקרה להביא איתך גם עוד חולצה- לדעתי שווה להשקיע בחולצה מטופשת עם כיתוב "אח של הכלה" או משהו כזה כי רק ככה אתה יכול להסתובב עם טי שרט בלי שאף אחד יגיד לך משהו (חשוב לציין שזה משהו שאתה כן צריך לברר עם אחותך ולתאם עם אחיך האחרים או אפילו האחים של החתן אני בטוח שאפילו לא צריך לציין שלטי שרט מחליפים רק אחרי הטקס כשעוברים לריקודים. חוץ מזה אל תתלבש יותר רשמי מהחתן ואל תלבש בגד בצבעי החתונה של אחותך (אתה תראה כמו אחראי אירוע). ושוב מזל טוב.

eboy10

New member
ננסה לשלוח שוב../images/Emo122.gif

מכנס כהה - שחור או אפור כהה. בחולצה הייתי מכניס צבע מעניין ו"חי" (לא לבן/אפור/כחול כהה לדוגמא, קצת אומץ..) רצוי באמת שהחולצה תתקפל יפה. יש בהרבה חולצות מכופרות כפתור פנימי באיזור המרפק, אז אתה תוכל לקפל אותן, לחשוף אותו ולכפתר ככה שהקיפול ישאר במקום. רק תבדוק מראש אם יש בחולצה כפתור כזה. בדר"כ רצוי חולצה קצת (קצת!) צמודה בגזרת slim שתחמיא לגוף, כמובן תלוי בגוף... תנסה. הנעליים צריכות להתאים למכנסיים בצבע. עניבה לבחירתך, אם כן - בלי דוגמאות, רקמות ושטויות. לנחליף לטי.שירט אחרי החופה זאת באמת אופציה אם מתאים לך באופי ללבוש את חולצות ה"אח של הכלה", "חולצה חגיגית" וכ'ו.. לדעתי זה משעשע. אם לא, תצטרך להפציץ חולצה מחמיאה ומחיודת (לא משהו שתלבש אחרי זה לסופר). וכמו שאמרו - חשוב לתאם עם המשפחה, בעיקר עם האחים אם יש (חוץ מהכלה). שלא תבוא עם חולצה ירוקה, אח שלך אם אדומה ואחותך עם שמלה כתומה ו... תשרפו מצלמות.
מקווה שעזרתי עם החפירות.. מזל טוב!

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif אבל פחות בעד חולצת ה"אח של הכלה" וכו'

עדיף טי שירט מעניינת אחרת, לדעתי, כפי שהצעת.

Cardian

New member
שוב, זה מאוד תלוי.

הייתי בלא מעט חתונות לאחרונה, לצערי. הקייטרינג זו עבודה מתישה לחלוטין. מה שראיתי, שיש הרבה סוגים של חתונות; הייתי בחתונת שאנטי על חוף פלמחים- שכל האורחים התלבשו כאילו הגיעו לחושה. ישנן חתונות אלגנטיות, שכולם באים בעניבה וחליפה 3 חלקים, אפילו הילדים בני ה7. הכל תלוי במשפחה שלך, וכמובן באופי האירוע. לדעתי אם תיקח חולצה בצבע אחיד מסליו\זארה\משהו דומה, ומכנס מחוייט בצבע שמתאים לחולצה, אתה מסודר.

Danielle007

New member
מה אתה היית רוצה?

כל מה שכתבו לך יפה ונכון, אני גם שואלת - מה אתה היית רוצה? האם אתה אוהב להתלבש ולהשקיע במראה שלך? או שאתה מאלו שז'קט בשבילהם זחליפה זאת מילה כמעט גסה? אם אתה מאלו שאוהבים להתלבש - לך על זה בגדול. קנה חליפה ועניבה. לפי מה שכתבת על המראה שלך, נראה שזה יראה עליך מיליון דולר (זאת גם הזדמנות לדפוק הופעה בלי שהחבר'ה ירימו גבה) אם אתה מאנשי הג'ינס והטי שירט - לך על משהו קז'ואל אך משודרג - למשל: ג'ינס בצבע שחור חולצת כפתורים ועניבה/וסט, או ג'ינס עם חולצת כפתורים וזקט או טי שירט וזקט. או מכנסיי כותנה יפים עם חולצת פולו/חולצת כפתורים הבכל מקרה שקע גם בנעליים איכותיות וטובות. בשום מקרה אל תתלבש כמו שאתה מתלבש ביום יום. גם יתכנו משברים דיפלומטיים במשפחה וגם אתה תרגיש פחות חגיגי. דניאל www.onlystyling.co.il

ירין109

New member
את רצינית ?

מת ראית מישהו שבא לחתונה עוד של אחותו " איך שהוא מתלבש בבית " ? חחחחח נראלי את מאלו שאח שלך הגיע לחתונה שלך עם פיג'מה , מאיפה את ממציאה תדברים האלה ?

למעלה