יעוץ/עזרה

אמא לה3

New member
יעוץ/עזרה

מתעמלת מקסימה שלי בת 14, התחילה להתעמל לא מזמן...בזמןן האחרון סובלת מכאבים בירך (מאחור), ככל הנראה דלקת. לא מסוגלת לעשות תרגילים כמו עמידת ידיים או גלגלון אפילו, מכאבים. היא היתה אצל הרופא שאמר שכנראה זה דלקת. האם מישהו מכיר כאן תרגילים מתאימים כדי שהיא כן תוכל לעבוד על משהו (כמו שאמרתי, לא תרגילים הכוללים עמידות ידיים או כל הנפה לאחור מרגל אחת), היא עובדת בינתיים על גילגולים ברחיפה וסלטות קדימה...אבל כבר נמאס לה ואני מחפשת לגוון לה קצת, כל עזרה תתקבל בבברכה

תרגילים ללא הנפות

מה לגבי הרגל השנייה? -הזדמנות טובה לתרגל את כל מיומנויות הבסיס, כולל גשר רגל רגל וערבית ברגל השנייה. פליק-פלקים וסלטות אולי יכול להתאים. וגם דייניש. גלגולים לאחור לעמידת ידיים. גשר רגל רגל לאחור. כל מצבי התלייה והסמיכה על מקבילים/טבעות/חבלים. מעולה לה. עמידות ראש. קפיצות ראש (השבוע ראיתי גם קפיצת ראש על קורה!). עמידות ידיים כוח. פירואטים תנועות ריקוד.

התחילה להתאמן לא מזמן...

לא שמתי לב שכתבת. אם כך חלק מהתרגילים ודאי לא רלבנטים. שתעבוד הרבה על כושר, ועל ניקיון תנועתי

אמא לה3

New member
הי נועה

אכן אנחנו עובדות על פ"פ וסלטות וגם ניסיתי דייניש (אבל היא חלשה מדי בשביל זה, כרגע), גם גילגולים לאחור לעמידות ידיים אנחנו עושות. גשר ר"ר היא לא יכולה כי שוב, יש כאן פתיחה של הרגל והנפה והיא טוענת שזה גורם לה כאבים. עשינו קצת עמידות ראש אך לא קפיצות ראש (אני לא אוהבת במיוחד). טוב, אין מה לעדות, נמדיך ונחפש עוד רעיונות מקוריים למניעת השיעמום.

Xx ofek xX

New member
לחברה שלי מהקבוצה

בערך לפני שנה התחילו כאבים בברכיים, בהתחלה זה כאב רק כשהיא עשתה תנועות מסוימות ורק כשהיה קשה וכל מיני כאלה... גם לה אמרו שזו דלקת וגם היא המשיכה להתאמן ועשתה תרגילים קלים יותר ופחות מאמצים את הברכיים זה היום הרופאים אומרים לה שחבל שהיא לא הפסיקה להתאמן. היא הייתה צריכה לעשות מיפוי עצם ואסור לה להשתתף בשיעורי ספורט ולבוא לטיולים. תמסרי לילדה הזו שתבדוק טוב-טוב את הברך שלה ואולי תחזור להתאמן רק אחרי שזה יעבור כי ממש לא כדאי לה שיקרה לה מה שקרה לחברה שלי - החברה הזו אף פעם לא תוכל לחזור להתאמן גם אם הכאב בברכיים תעבור לה..

למעלה