יעוץ צירים קלים שבוע 18

SAA12

New member
יעוץ צירים קלים שבוע 18

בעברי לידה בשבוע 34 + פתיחה 2.5 ילדתי באותו היום לאחר צירים. ראוי לציון שכל ההריון היה מצויין. כרגע הריון שני שבוע 18 כאבים גילן במיון צירים קלים שנחלשו לאחר עירוי . צווא רחם ארוך ללא לחץ וסגור. נחתי שתתי הרבה אני לא יכולה לאמר שאני במיטבי. מה אני עושה לדעתכן כי אני די פוחדת.

לשתות זה תמיד טוב ../images/Emo45.gif

אבל מעבר לזה, צירים בשבוע כזה מחייבים לדעתי להוריד הילוך. יש לך כבר היסטוריה של לידה מוקדמת, מה שאומר שאת בקבוצת סיכון, ויש סיבה להיזהר. מה שזה אומר בפועל זה לנוח יותר, להשתדל להימצא בישיבה/שכיבה ולא בעמידה, להיות מטופלת ע"י רופא שיעקוב בקפדנות אחרי הצוואר, ולהתחיל לשקול מתי ובאיזה נסיבות לצאת לשמירה. בכל מקרה, כרגע לא נשמע כאילו ההריון בסכנה מיידית, וגם אם הצירים יתחזקו יש טיפול שאפשר לקבל, בבית או בבי"ח. מקווה שלא תזדקקי ותמשיכי לסחוב עוד 20 שבועות עגולים.
עתליה

לשמור!!

מבינה מאוד את הלחץ והחרדה. אני גם עברתי לידה ראשונה מוקדמת ובההריון השני התחילו לי צירים גם בשבוע 18 , אמנם ההריון היה קשה אך בסוף ילדתי בשבוע 39, אז לא להתייאש, לשתות המון ולשכב, גם כשאת יושבת, אז להשען ולא לשבת בתשעים מעלות. והכי חשוב להקשיב לגוף וללכת כל פעם למיון כאשר מרגישים משהו חריג, עדיף שישלחו אותך הביתה ויגידו שאין כלום מאשר לחכות בבית עם צירים.אני יודעת שזה מתיש, אך אצלי זה מה שהציל את ההריון- הייתי מאושפזת במהלך ההריון מספר רב של פעמים. טופלתי גם בבית בתרופות (פרסולט) וקיבלתי במהלך כל ההריון תמיכה הורמונלית- אנדומטרין. סביר להניח שאת לא צריכה את כל ההתערבויות האלה, אך עדיף לדעת ולהיות מוכנה. הכי חשוב שכחתי: היי במעקב אצל רופא טוב המתמחה בהריון בסיכון גבוה. בהצלחה, ושיהיה לך הריון ארוך!

למעלה