יעוץ - שכיבות שמיכה

השעיר2

New member
יעוץ - שכיבות שמיכה

שלום, אני מתחיל בתוכנית אימונים שכוללת רק שכיבות שמיכה. אני עושה כרגע 4 סטים של 10. רציתי לדעת האם עדיף להוסיף יותר סטים עם הזמן? או שעדיף לעלות את כמו השכיבות בכל סט? וכרגע אני עושה את האימון הזה כל יום במהלך השבוע, עדיף אולי לעשות יום כן יום לא? (על מנת שהגוף ינוח). תודה

הר ניר29

New member
התוכנית אימונים כשלעצמה אינה נכונה

צריך לעבוד באופן מאוזן על כל קבוצות השרירים. שאל את עצמך מהי מהטרה שלי? והאם מה שאני עושה מקדם אותי למטרה? ולשאלתך, באופן עקרוני התשובה תלויה במטרה שלך, הוספת חזרות תעבוד יותר על סבולת שריר. עליה במספר הסטים תתרום גם סכיוון הסבולת, אל יכולה לשפר מרכיבים נוספים בהנחה שיש שינוי גם בעצימות האימון. ולעשות אימון כל יום בהחלט לא משיג שום דבר.

השעיר2

New member
המטרה שלי היא

המטרה שלי היא לחטב קצת את החזה וקצת את היד. ושאתה אומר שלעשות אימון כל יום בהחלט לא משיג שום דבר, אתה מתכוון שצריך לעשות יום כן יום לא?

הר ניר29

New member
אני מתכוון

שחיטוב זה פונקציה של תזונה בעיקר. אך הוא נשפט לפיח תוצאה ויזואלית. בכי לחטב את הגוף (לפי מה שלרוב מקובל) אתה צריך ליצור מצב של % שומן נמוך = בעיקר תלוי בתזונה. ולשמור על מסת שריר גבוהה יחסית = תלוי בתזונה+ שיטת אימונים+ מנוחה. ביצוע שכיבות סמיכה בבית יכול ליצור השפעה על קבוצת השרירים המדוברת בעיקר אם אמתך הינה מתחיל. עם הזמן הצורך בשינוי התרגילים והצורך בשינוי עוצמת וסוג הגירוי יהיה הכרחי יותר למטרה שלך. מראש, ביצוע שכיבות סמיכה בלבד שם אתוך עם מגבלה גדולה לשם השגת מטרתך. יתרה מכך זה כמובן תלוי בנטייה הגנטית שלך ומבנה הגוף. באופן ספציפי למה ששאלת, אם אתה מתחיל מחדש לבצע את התרגיל המדובר אכן אני ממליץ לך לבצע אותו 3 פעמים בשבוע. שוב, זה מאוד תלוי כמה אתה עושה, איך אתה עושה, מה הניסיון שלך ויכולתך הגופנית. בכדי להשיג את התוצאות שלך בצורה הטובה ביותר. אני ממליץ לך לבצע תוכנית אימון מאוזנת לכל קבוצות השרירים. להתייעץ עם איש מקצוע לגבי העצימויות והמנוחות. ולהתייעץ או להרחיב את הידע לגבי התזונה הנדרשת. בהצלחה איתי

למעלה