יעוץ תעסוקתי

orenmary

New member
יעוץ תעסוקתי

אני מאד מתלבט האם ללכת ליעוץ תעסטקתי או קודם ללכת לכמה מפגשים עם פסיכולוג המתמחה בקשב וריכוז,להזכירכם כבר עברתי איבחון לADHD וטובה ונמצאתי כADHD היום אני אחרי כמעט חודש של טיפול ברטלין ופתאום מכיר את המושג לשבת וללמוד ללא הפרעות. אני כרגע מתלבט אם ללכת למכון ייעוץ או קודם ללכת לפסיכולוג שמתמחה בקשב וריכוז שיסדר לי קצת את המחשבות(למרות שלפי מה שהבנתי תהליך היעוץ עצמו נעשה ע"י פסיכולו אז אולי זה קצת מיותר) ולאחר מכן ללכת לאיבחון. בכל מקרה אני צריך לבצע הכל זריז כי עוד מעט נסתיימות ההרשמות לאוני,אני כבר נרשמתי לכמה תחומים שונים וצריל להחליט זריז(יש לי משהו כמו חודש-חודש וחצי). אם גם תוכלו לייעץ לי על מכונים ממש יעזור לי. בתודה,אורן.

orenmary

New member
אני מתלבט

אני בעל הפרעת קשב וריכוז. האם ללכת למכון ולעבור איבחון לבחירת מקצוע ולימודים או שלפנות לפסיכולוג המתמחה בקשב וריכוז שיסדר לי קודם כל את הראש. אני גם מתלבט אם כן אז לאיזה מכון ללכת.

ייעוץ תעסוקתי וטיפול פסיכולוגי

אין קשר בין שני הדברים- טיפול פסיכולוגי הוא תהליך ארוך שמטרתו לסדר את המחשבות, להתבונן פנימה ולהבין על עצמך דברים. אבחון לבחירת מקצוע זהו תהליך שונה- הוא תהליך קצר המתמקד רק בבחירת מקצוע. בהצלחה! אילת לבנון

orenmary

New member
אפשר לקבל המלצה על מכונים?

מנסיונך האישי כמובן

למעלה