לעוגה -
במקום לסדר את האטריות המשומנות בתבניות שקעים, לרפד תחתית של תבנית מלבנית או עגולה באטריות ולדחוס, לאפות עד הזהבה, לקרר, למלא במוס ולקרר שוב לייצוב.
אם את רוצה שגם מלמעלה תהיה שכבת קדאיף, אופים עוד בסיס בתבנית אחרת, מצננים אותו ומניחים את הבסיס הזה מעל הקרם אחרי שהוא התייצב.
יכול להיות שיהיה צריך יותר שומן ממה שכתבתי לגבי הסלסלות, זה תלוי בכמות האיטריות שמשתמשים בה. אם נראה לך שהאטריות לא מספיק משומנות, תוסיפי עוד קצת חמאה מומסת או שמן.