יעוץ

שיר שיר7

New member
יעוץ

היי
אני רוצה לשאול משהו
הכרתי בחור באיזה מפגש של פנויים ופנויות הוא התלהב ממני אני צעירה ממנו ב 13 שנה אבל לא הפריע לי הגיל במשך כמעט שבוע הוא חיזר אחרי היה לי מאוד כיף קבענו להיפגש בבית קפה שתינו קפה והלכנו לים בלילה ישבנו שם עד שעות הבוקר המוקדמות והיה מאוד נעים.( בפגישה הסברתי לו שאני מאוד רגישה הוא הבטיח לי שלעולם הוא לא יפגע בי או יאכזב אותי )
למחרת הלכנו לטייל כמעט כול היום והיה מאוד כיף.
למחרת הוא הזמין אותי אליו הביתה הוא גר עם הוריו הוא גרוש בן 55 היה לי כיף להיות בקירבתו ולו גם.
ישנתי אצלו באותו הלילה היה מאוד נעים לשנינו ככה היה במשך שבועיים יצאנו היינו בסרטים בילינו ביחד היינו כמעט כול יום ביחד הוא היה שולח לי הודעות ( אני רוצה לקום איתך בבוקר , אני רוצה להריח אותך בבוקר ) היינו אוכלים יחד עם ההורים שלו .
אחרי חודש שבילינו ביחד וחזרנו אליו באמצע הלילה היינו ביחד אחרי זה הרגשתי צורך לומר לו מה שאני מרגישה כלפיו הוא הקשיבה ואז אמר : מתוקה שלי אני לא מרגיש אלייך כלום הסתובבתי והתחלתי לבכות איך אחרי חודש הוא לא מרגיש אליי כלום הוא לטענתו טוען שהוא "חסום רגשית" אני לא מכירה את המושג הזה לאט לאט הקשר התחיל להתרופף ועד שנגמר הוא דאג להדגיש לי כול הזמן שהוא יודע "שהוא חשוב לי " . אני לפעמים הולכת לים בלילה עם חברה לשתות קפה והוא יושב לא רחוק ממני הוא לא מפסיק להסתכל עליי , (שנפרדנו הוא אמר אני לא רוצה לראות אותך לעולם ולא לשמוע ממך ) במשך שבוע בכיתי ושלחתי לו הודעות הוא כמובן שלא ענה לאט לאט התחלתי לדלל בהודעות עד שהפסקתי לשלוח לו כי אני רואה שאין תועלת בזה . כמובן שהדמעות הפסיקו החלטתי שאני מתעלמת ממנו.
אני לא מבינה איך גבר יכול להיות עם אישה במשך חודש וקצת והוא לא מרגיש אליה כלום.?? הדבר שהוא אמר לי שהוא נמשך אליי והקסמתי אותו . האם קיים כזה מושג חסימה רגשית .
גם היחסים בינינו מבחינה מינית לא היה משהו מזהיר ( יש לו בעית אימפוטנציה ) "הסכמתי " לקבל אותו ככה יש גם דרכים אחרות להנות.
אני לא מבינה מה לא היה בסדר .....

רואה 6 6

New member
אני אולי לא פסיכיאטרית גדולה

אבל הוא נשמע לי
ויותר מזה,נשמע לי,
ובמילים פשוטות, קצת לא בסדר בראש.
אולי לא ידוע כל הסיפור אבל התמונה הכללית היא גרועה מאוד ואני מתקשה להבין מה הקסים אותך כלכך אבל אני לא כאן לשפוט אותך.
מקוה מאוד שבקרוב,בקרוב תגידי לעצמך,ברוך שפטרנו.

שיר שיר7

New member
המשך

מה הקסים בו הקירבה שלו אליי אני בדרך כלל אישה שקטה , היה לי כיף ללכת איתו לים בלילה כול יום עשינו הליכה ,
הוא היה מחבק אותי בחוץ , היה לי כיף איתו אבל תמיד היה לי את החשש שיום אחד הוא יעזוב אותי ,
הוא היה נהנה להיות איתי ובחברתי אני לא מבינה איך אחרי חודש וקצת אין רגשות.
הייתי חייבת להיפגש איתו שבועיים אחרי שניפגשנו כדי לקבל תשובות למה הוא עשה לי את זה
הוא סיפר לי : פתחו לי בקלפי טארוט ואמרו שהקשר שלנו חסום שאין סיכוי אמרתי לו תגיד אתה בסדר
מי מאמין בשטויות האלה הוא אמר לי אני מאמין "
הוא גם דאג להדגיש לי שאף גבר לא יסתכל עליי באיזור שאני גרה בו.
מה שלא מובן לי שאני עם חברה יושבת בים איתה בלילה הוא נמצא עם 2 ידידות שלו והוא לא מפסיק להסתכל עליי
אני לא מבינה למה ??
הוא בחור שאין לו חברים חוץ מ 2 הידידות האלהץ
לא רק שהוא גם לא עובד.. הוא "חי" על חשבון ההורים שלו.

רואה 6 6

New member
אז תקראי שוב בבקשה מה שכתבת עכשיו

ותראי מה "המציאה" הגדולה ש"אין לה רגשות" אליך.
ללא קשר,ניכר שאת צמאה מאוד לקירבה, לחום והצמא הזה הוא שגורם לך לשאול כיצד יתכן שלא יהיו רגשות אחרי חודש וקצת. זה לגמרי סביר לא להרגיש "מאוהבים" בטווח זמן הזה אבל להבדיל אלף אלי הבדלות,ה"בחור" הזה,לא יהיה מסוגל להרגיש משהו גם אחרי שנה.

Berethor

New member
עכשיו עושה רושם שיש בו משהו מוזר באמת

מה הקטע עם הקלפים והחסימות, חסמו לו תצ'אקרות, לדעתי זה פשוט כי הוא גבר לא רגשן זה הכל.

את כנראה בוכה

על החור של ההערכה עצמית שהוא מילא לך ועכשיו נשאר ריק, לא עליו. ולהבא כשאת שומעת את המשפט "אני בחיים לא אפגע בך" תצחקי ממש.

wild orchid

New member
מרוב הסרטי בנות שראית, את כבר חיה באחד כזה.

לפי סרטי בנות הוליוודים, מתאהבים ממבט ראשון או תוך שלושה ימים, אומרים זאת אחד לשני תוך מבט נוגה בעיניים, תוך שבוע מתחתנים וחיים באושר ועושר והכל מלא לבבות ופרחים וורודים. באותם הסרטים כולם אף אחד לא פוגע באף אחד ואף אחת לא מאכזב אף אחת והגבר תמיד עומד דום מוכן לביצוע כל קפריזה של האישה.
בחזרה למציאות: חודש (30 יום) זה כלום זמן ואת כבר ציפית ללילה דביק עם מבטים נוגים ושתף רשות. מה לעשות, שהוא לא בדיוק שם. נכון, יש כאלה שמפתחים תוך יומיים ויש כאלה שממש לא. הוא כנראה מאלה שלוקח להם זמן לפתח רגשות. בכלל יכול להיות שהוא נכה רגשית.
את בנית לך תסריט הוליוודי (או שמא עליי לומר בולוודי) ומנסה להתאים את החיים אליו. הבעיה שהגבר שבחרת לתפקיד לא ממש מעוניין בו. וכשהוא לא עומד בציפיות שלך, את פותחת בדרמה שלא תבייש סרט ערבי. אני מציעה שתצאי מהסרטים הלא ריאליים שלך, תגידי תודה שהוא לא מרח אותך בסיפורי אהבה שקריים, תפסיקי עם הדרמות שלך ותמשיכי בחיים שלך. אם את כל כך רגישה, אולי זה הזמן לפנות לטיפול אישי, שכן, לצפות מבן אדם שלעולם לא יפגע בך ותמיד יעמוד בציפיות שלך (או לעולם לא יאכזב אותך) זה דבר לא ריאלי אם לא טיפשי.

sweetjane1982

New member
גבר יכול לשכב עם אישה גם מבלי להרגיש אליה

משהו.
תשמעי, הוא נראה לי חי בסרט קשה.
הוא אימפוטנט, מבוגר ממך ב13 שנה, חי עם ההורים ועדיין חושב שהוא בפוזיציה להיות בררן.
בכל מקרה, הוא לא בקטע שלך ותפסיקי לשבת לידו בים,
רחוק מהעין רחוק מהלב.

Berethor

New member
הוא היה חצי כנה לדעתי

הוא באמת לא מרגיש עליך כלום, ולפחות הוא היה כנה לגבי זה ולא שיקר שיש לו רגשות, לגבי חסימה רגשית, לא ברור למה הוא מתכוון, מה שבטוח שרגשות זה לא הצד החזק שלו, לטוב ולרע, אבל בתור גבר זה לא משהו שהוא כזה מפתיע במלא. כן גבר יכול להיות עם אישה בלי להרגיש עליה כלום, חוץ מזה משיכה ואהבה זה לא אותו דבר, להמשך זה הרבה יותר קל עבור גבר בדרך כלל, לטוב ולרע. בכל אופן אומנם הוא לא רגשן אבל לפחות הוא כנה.

קרמבו341

New member
שכחת - לא עובד, מאמין בקלפי טארוט, חסר חברים

ושולח מבטים קריפיים בבתי קפה.

קרמבו341

New member
אני יודעת שכואב לך, אבל...

הוא עשה לך טובה ענקית בכך שניתק את הקשר. נשמע טיפוס מאד בעייתי (שלא לומר, פסיכי) שהיה ממרר לך את החיים אם הייתם נשארים יחד.

שיר שיר7

New member
מצאתי משהו על נכות רגשית

ומה שמעניין זה באמת מה שמאפיים אותו...

הנכה רגשית הוא סכנה ברורה ומיידית לנפש. הוא כמו עכביש, טווה סביבכם קורים מרגע שנדבקתם בהם ולהשתחרר משם זה כבר לא קל, במיוחד אם אתם חסרי שדרה כזבוב. איך תזהו אותו?
הוא מנהל יחסי אהבה – שנאה עם אחד מהוריו או שניהם גם יחד. הוריו או אחד מהם שתלטן ומתעלל סדרתי (גם נפשית), אך עם זאת, מסיבות מסוימות (כלכליות ברוב המקרים), הנכה רגשית תלויי באותו הורה ולומד לחיות עם המודל הזה ואף מאמץ אותו. אך כשהוא מאמץ אותו, הוא נשבע לעצמו שבקשרים שהוא ייצור, אחרים ירגישו תלות בו, ולא להיפך.
הוא יעשה הכל כדי להרשים אתכם בהתחלה. לרוב, יש בו משהו מושך מאוד שאוסף סביבו המון אנשים או "מעריצים": חוש הומור, מראה חיצוני, הצלחה גדולה בתחום עיסוקו, חוכמה או כסף. כל עוד אינכם מכירים אותו, הוא יהיה חייכן, ידבר בגובה העיניים וימשוך אותכם פנימה, עמוק למלכודת. ברגע שירגיש בטוח שאתם מונחים בכיסו ותלויים בו רגשית, הוא יחשוף את הצד המגעיל שלו אבל אז כבר יהיה מאוחר מדי.
רוב היחסים שלו עם אנשים מתאפיינים ב"נוגע לא נוגע". הוא ישתמש בכם להשגת מטרותיו מול אנשים אחרים וישתמש בהם להשגת מטרותיו מולכם. ברוב המקרים, למרות שתחושו קרבה אליו, הוא בז לכם בסתר ליבו ותופס אתכם כחלשים ונתונים לחסדיו ובטוח שתסלחו על כל מניפולציה מצידו. אם תעזו "להתמרד", הטקטיקה שלו היא ליצור מיד מרחק כי הוא בטוח שתתגעגעו אליו ותבקשו את קירבתו. אם גם זה לא יצליח, פתאום תפגשו שוב את הטיפוס הנחמד והמקסים שמבקש את קירבתכם שוב, כמו בהתחלה.
לרוב, הוא מונע מהשקפת עולם ברורה ומקובעת לגבי אנשים ובדרך כלל, נוהג בראש ובראשונה, לחפש אצלם חולשות. בטן רכה. הוא לעולם לא יחשוף את הקלפים שלו אך יצפה ממכם לחשוף את שלכם כדי לדעת איך הכי קל להחזיק אותכם בביצים ועל אילו נקודות "לשחק".
הוא יוכל לאהוב אותכם באמת, רק אם ירגיש שאתם שווים לו. כל עוד אתם נתפסים על ידו כחסרי חוט שדרה, אבוד לכם. הוא יעביר אותכם מבחנים ויעשה מניפלציות ורק אם לא תשברו "התקבלתם". אבל גם לאחר שבהתקבלתם, אתם תעמדו מידי יום ביומו במבחן. לא הכי סימפטי.
אם תנסו להפעיל עליו את אותם מניפולציות ומשחקי כח שהוא מפעיל עליכם, לא תראו אותו יותר. הוא ייעלם ויחפש קורבן אחר. וטוב שכך."

Berethor

New member
לא בטוח שהוא עושה את זה בכוונה

הוא לא ניתק איתך קשר דווקא כדי לשחק איתך, כדי שתרצי אותו יותר מסיבה ביזרית זאת או אחרת, אני אישית לא רוצה יותר אנשים שלא רוצים אותי לרוב, כי אני מבין שאין טעם. הוא יכול מאוד להיות שניתק קשר כי הוא באמת לא מעוניין. חוץ מזה הוא היה כנה איתך לגבי זה שאין לו רגשות, זה לא מתאים לנוכל אמיתי להיות כל כך כנה, נוכל אמיתי יכול בקלות לשקר לך שיש לו רגשות, למעשה זה מה שנוכלים גם עושים בדרך כלל.

למעלה