יעוץ

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
יעוץ

יש לי חבר, שיש לו חבר, שקוראים לו אהרון. לחבר הזה יש חברה, שמרית. לחברה הזו יש חברה, דנית. ולדנית, יש חברה בשם רודריגז. אהרון מספר לשמרית הכל, מתוקף תפקידה כחברתו. שמרית מספרת לדנית הכל - מתוקף תפקידה כחברה הכי טובה שלה. דנית מספרת לרודריגז הכל כי היא 144. ורודריגז מספר הכל לכל העולם הלטיני. שאלתי היא כזו - האם רודריגז זה לא שם של בנים?!?

Uv Kruvi

New member
אוי...

זה היה ממש קשה כבר... את הקודים האלה אני כבר לא מצליח להבין :) ורודריגז זה שם של בן, לא של בנים... אםכבר, רודריגזים...

NiGa

New member
למקרה שלא צחקת,

אין פה קודים, סתם סתם סתם סתם המצאתי שמות וכתבתי מה שיצא, בלי שום השוואה לשום מציאות קיימת!!! אין קשר בין הנכתבים בהודעה למציאות, הודעת אילוסטרציה.

Uv Kruvi

New member
אני יודע...זה היה בצחוק...

תמיד עם העצבים האלה...!!!!!!! חחחחח חלש יש כדורגל, עשינו 5 תרגילים רק... אחורה עם לקבל מחר רק 98 חחח

Uv Kruvi

New member
מזכיר לי...

שמעתי מישהו קיבל במתמטיקה בטרום מתכונת 99 ו 3\2 לא הבנתי איך זה הולך חחח

יאפה

New member
אני חושב

שרודריגז זה שם של בן אלא אם כן זה שם משפחה...

NiGa

New member
כנראה שלא ירדת לסוף דעתי,

כשורדית, השכנה ממול, גילתה שלחברה של דנית קוראים רודריגז, היא חשבה שהיא בן, אבל כשהיא ראתה אותה - היא לא תקנה את עצמה, ולכן האחות של השכנה בעצם לא באה אליה יותר, בגלל הסיפור עם החתולים והכביסה הנקיה... מבין?

יאפה

New member
יעוץ..

אנשים זה רציני ...אני באמת לא יודע מה לעשות... עוד מעט יש לנו מתכונת ב"לא ספרות" (שם בדוי) עכשיו בוא נגיד מישהו מסויים שנקרא לו "לא קוראים לו חן"(שם בדוי) ו"לא קוראים לו יותם"(שם בדוי) יחליטו שאין מצב שהם עוברים את המתכונת ב"לא ספרות" לבד ויחליטו לשתף פעולה... מה הם צריכים לעשות?? האם הם צריכים לבגוד באמונה של המורה "לא מורה ללא ספרות"(שם בדוי)?? האם "אני לא פליפה"(שם בדוי) יחזור ל"כאן זה לא א"י"(שם בדוי)?? - פם פם פםםם

NiGa

New member
יעוץ נוסף

יש לי חבר שהולך ל... בוא נקרא לזה "פלוגה לקראת גיוס" (שם בדוי), שקוראים לו... נים חכיר. הוא חבר של רודריגז מלמעלה. האם לרודריגז מותר ללכת לתפקידים קרביים שמותר להיות שם רק בנים - בגלל שיש לה שם של בן?

יאפה

New member
ובכן...

אולי היא תוכל להתיעעץ בחבר שלי "אני לא ניר חכים וגם לא ניר חכיר"(שם בדוי) הוא מבין הרבה בעיניין...

למעלה