יעוץ

יעוץ

נשים יקרות אני רוצה להתייעץ איתכן בסוגיה שאני צריכה להשיב עליה מחר אשמח לקבל תגובות מהירות ועניניות אז ככה אני עובדת כרגע שליש משרה בחברה מסוימת כבר חודשיים מצאתי לי חצי משרה אחרת באותו ענף , כמה ימים מראש אני צריכה להודיע למעסיק הקודם ואיך אומרים לו זאת? אני שואלת זאת כי הייתי עצמאית ולא הייתי שכירה מעולם לכן אני שואלת זאת? כדי לא לאבד את המשרה השניה מה עושים כדי לשמור עליה? מאידך שאני עוזבת את העבודה הקודמת תודה על תשומת הלב שיהיה לנו יום טוב ושבוע טוב

אהובה.א

New member
הדס יקרה

בדר"כ , למען ההגינות והמסירות לעבודה - יש להודיע חודש מראש. אולם את עובדת רק חודשיים. ואל תשכחי שאת עצמאית בעבודתך. כלומר , אין לך שום התחייבות אליו. הבנתי נכון? אז התריעי בפניו שבועיים מראש. השאירי לך פתח לחזרה במידה והמשרה החדשה לא תתאים לך. אל תשרפי שום גשר לפני שאת בונה כביש חדש. בהצלחה לך

siv30

New member
אם אני לא טועה, עד חצי שנה יש

להודיע יום על כל חודש עבודה. מעל חצי שנה יש להודיע 30 יום מראש. אני לא יודעת אם הדין זהה לגבי עצמאים. ממליצה לך בכל מקרה להודיע לפחות שבוע מראש, כדי לסיים את מערכת היחסים בצורה יפה.

dani09

New member
עד שנה

יום על כל חודש, מעל שנה - חודש מראש. כל זאת במידה ואין חוזה אישי המעגן החלטה אחרת או הסכם קיבוצי.

siv30

New member
אין בנושא תיקון חוק חדש, חשבתי

שהתיקון מחייב הודעה של 30 יום מראש אחרי חצי שנה אבל אולי טעיתי. בכל מקרה תודה על התיקון.

למעלה