יעוץ

lapis

New member
יעוץ

שלום שמי שי ואני בן 20 אני בדיכאון(קל) כבר זמן מה וסובל לאחרונה מהתקפי חרדה ופניקה בצורה חמורה (הזעה,חוסר נשימה,דפיקות לב,שלשולים,פחדים,ועוד) ניסיתי טיפולים שונים(כדורים,הרגעה,פסיכולוג)אך ללא תוצאות וראיתי שקימים כמה סוגי טיפול לבעיתי ברפואה האלטרנטיבית כגון:פרחי באך,הילינג,ותקשור(חוצנים). אך אינני מבין או מנוסה בתחום ורציתי לדעת מה מומלץ לבעיתי (בעיות נפשיות) ואיזה טיפול יותר מועיל בתודה רבה מראש והרבה הערכה שי

דיכיקל

שלום! כפי שציינת ישנם אמצעים מגוונים. אין משהו אחד מומלץ אלא לאחר ראיון עומק עם מטפל שיוכל לשלב בין האמצעים השונים, לכן אני ממליץ לך לפנות למטפל רב-תחומי - נטורופת באיזור מגוריך. בברכת שנה טובה. יואל שניאור - מנהל הפורום.

avorly

New member
למה אין המלצות על ...

מטפלים אחרים, אלא רק על נטורופתים? הם יכולים לעזור בכל דבר ואחרים לא?

סליחה ../images/Emo52.gif

אני מבין שזה לא סוג העצות שנותנים כאן אבל בכ"ז נדמה לי שהמטרה היא שיפור ההרגשה אז... טיפול פסיכולוגי פסיכוטרפי להפרעת חרדה ודיכאון הוא טיפול מאוד יעיל אך מאוד איטי אני לא יודע אם הפנו אותך או לא, אבל אולי כדאי ללכת לפסיכאטר, לטיפול תרופתי ממוקד בבעיה (יש מספר תרופות טובות מאוד היום שמטפלות בבעיה בצורה טובה. לידעתך, דיכאון והפרעת חרדה הן הפרעות דיי נפוצות הטיפול והמחקר הקונבנציומאילי בהם הוא ברמה מאוד מתקדמת, ובניגוד לטיפולים קונבנציונאלים אחרים אף יכול להעלים את ההפרעה לגמרי, הכי חשוב, דע שזו הפרעה כימית במח ואינה מעידה הרבה על בריאותך הנפשית!!!!!! אינני מבין הרבה בטיפולים נתורופאטים למינהם אבל בכל אופן הרבה בריאות *****הערה חשובה: אני לא רופא ואפילו לא סטודנט לרפואה (או פסיכולוגיה) אני כותב מניסיוני כמי שהחלים מהפרעת חרדה******

למעלה