יעילות vs אי שפיות

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
יעילות vs אי שפיות

אגב, כהקדמה רק נציין שברור מאליו בעולמו האגוצנטרי של אייסי שהוא זה השפוי היחיד וכל השאר בעלי ISSUES מאד מוזרים. אוקיי נתחיל בכניסה לשירותים למרות שתכננתי שזה יהיה הנושא המשני - למה הדלת צריכה להיות סגורה ? תחשבו על בנאדם בעצירות שחייב ללכת פתאום לחרבן, הוא צריך לבזבז את הזמן על לפתוח את הדלת ? ובכלל אם הדלת היתה פתוחה היינו יודעים שהשטח פנוי ולא מנסים לחשב אם יש מישהו בפנים או לא - דבר מאד חיוני לבנאדם שצריך לעשות את זה מהר... אבל לאאאאאא ! אנחנו בעד לסגור את הדלת! למה ? שתי סיבות ! 1- השירותים הם מסריחים. התשובה לבעיה זו היא שאם הדלת של השירותים היתה פתוחה , הריח היה נמהל בשאר האויר בבית ולכן לא היו חשים בו , לעומת לקבל אותו כמכה בפרצוף איך שנכנסים ונחנקים 2- כשרואים את השירותים זה מעלה אסוסיאציות ופתאום יש חשק להשתין. תשובה לבעיה זו - תשתינו! כוסאמק.... אם אתם צריכים להשתין, למה לעזאזל למנוע את זה מעצמכם? עכשיו מה שאני באמת תכננתי לדון עלוי זה הפח ! יש שני סוגי פח פח שאפשר לסגור את המכסה שלו ופח שאין לו מכסה ואם כן תמיד פתוח. למה לעזאזל פח שיש לו מכסה צריך להיות סגור כל הזמן? [זה בדיוק אותו סיפור] באותה מידה היה יכול להיות בשירותים פח פתוח, ואף אחד לא היה חושב על לדאוג לסגור אותו. למה כל פעם לפתוח מחדש כדי לזרוק לשם משהו ? מה הבעיה שהוא יהיה זמין לתפקודו כפח בכל זמן? זה כואב למישהו? הא ?!? אני מצונן! אני יודע הרי שעוד שניה אני אלך לשירותים לקנח את האף שוב, אז למה שאני אצטרך כל פעם לפתוח אותו עוד פעם יא זונות מפגרים ?! מי קבע שהוא צריך להיות סגור? ואתם יודעים מה - לא איכפת לי מי קבע, מעכשיו אני קובע בעצמי שהפח יהיה פתוח! keep ur head openminded and ur trash can opened as well also ur asshole.

A.L (boy)

New member
מה שמזכיר לי...

שאני ממש שונא דלתות שירותים שנפתחות פנימה. במיוחד בשירותים ציבוריים. זה דוחה וצריך לעשות משהו בעיניין.

A.L (boy)

New member
ועוד משהו קטן בנוגע לשירותים../images/Emo93.gif

בכל פעם שאני נכנס לשירותים בבצפר שלי, אני תוהה ברצינות אם זה שנכנס לפני, השתין בעיניים עצומות. משום מה, כל הריצפה, והקרש שעל האסלה מתהדרים בנוזל הצהוב והמוכר לכולנו, הכל חוץ מהאסלה עצמה. בארה"ב יש זבוב שיעזור לאמריקנים לכוון. אולי הגיע הזמן שהאמריקניזציה תפלוש גם לחלקה הרעועה הזאת. דבר אחרון, גם לכם קרה פעם שמישהו שאתם מכירים יצא מהשירותים, בלי משים לב, "החליק" או לחץ לכם את היד (והרגשתם שהיא יבשה לחלוטין)? זה באמת גועלי, ומזכיר לי קצת את הפרק בסיינפלד, בה ג´רי הלך לאכול במסעדה והשף שהכין לו את האוכל לש את הבצק, כשקודם לכן ג´רי נפגש איתו בשירותים, וראה שהוא לא שטף ידיים... יאק
ודברצ´וק אחרונצ´יק בהחלטוש, מייבשי הידיים ביציאה מהשירותים. שנים, שנים, אחרי שאני רוחץ ידיים אני לוחץ על הכפתור של המייבש ומחכה כמו אדיוטה שידיי יתייבשו (מה גם שאחרי כמה שניות אם שמים את הידיים קרוב מידי למפזר, היד מתחילה קצת להישרף מחום), מה שבסוף לא קורה, ואני נאלץ לנגב בחולצה. וממשששששש לסיום, שמתי לב שבהרבה שירותים המיכלים של הסבון לרחיצת ידיים פשוט ריקים! ואם יש בהם משהו אז זה הסבון הוורוד המעאפן הזה, שלרוב חסר ריח. ושאלה קטנה - קרה לכם שפעם נכנסתם לתא, ואחרי שסיימתם גיליתם שהנייר אזל? מה עשיתם?! (לא שלי זה קרה, חלילה... מה אני? איליין בניס?!).

srullli

New member
>

נראה לי שכל הבסיסים של צה"ל מתהדרים בכאלה דלתות שנפתחות כלפיי פנים ..... וגם רציתי להוסיף , שלסבון בדרך כלל יש גוון יותר ירוק מאשר ורוד , והוא בדר"כ גם מלווה במרקם לא ברור , ועם גושים פה ושם .....

TerminalFrost

New member
חחחח נכון!

אני מכיר בניין בקרייה שהשירותים בו תוכננו כלכך גרוע (הדלתות נפתחות פנימה), שאי אפשר להכנס לשירותים בלי לשפשף עם המכנסיים את האסלה ומה אם מישהו השתין בפראות... אז כולם בבניין מסתובבים עם כתמי שתן על המכנסיים, בגובה של האסלה זה מצחיק

IC4

New member
MAAAAN ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif

צריך ללכת עם זה לאיזה פורום מחאה או משהו שערוריה שלא תסולא פז !

IC4 - אני התשובה לכל שאלותייך!!

IC4 יקר! קראתי את שכתבת, ודברייך נגעו לליבי. מצוקתך הרבה ניכרת בכל מילה ומילה. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לשתף אותך מעט בחוכמת החיים שלי (היות ואני מעט יותר מבוגרת ממך...). דבר ראשון דלת השירותים צריכה להיות פתוחה תמיד ולקדם בברכה את כל מי שרוצה להשתמש בשרותי השרותים (אני באופן אישי דוגלת ומיישמת כבר שנים את נושא דלת השירותים הפתוחה). הבעיה שהעלת ניתנת לפיתרון בפשטות: כל שעליך לוודא הוא שמעל לאסלתך ימוקם חלון קטן עד בינוני!! בנוגע לסוגיית הפח הסגור, אתה תתפלא לגלות שאנשים יפים וחכמים ממני וממך כבר תהו על קנקנו של פח האשפה בשרותים ומצאו פיתרון: פח שפתחו הוא דלת מתנדנדת!! וכך, בתנועת יד מהירה אחת, אתה נותן דחיפונת קטנה בקצות אצבעותייך על "גג" הפח וזורק את מה שבידך!! ולגבי מצב הביש של הצינון - הרי כשאתה מצונן אתה לא הולך אחרי כל קינוח קטן לפח... אני אישית עורמת ערימות על גבי ערימות של טישיויים משומשים, כאשר הן על סף קריסה אני אורזת אותן בשקיות ענקיות ורק כאשר המיטה שלי משווה לעצמה צורה של בריכת כדורים ב"עיר הילדים" אנ יטורחת לקום ממיטתי ולזרוק את השקיות לפח, ואז כמובן שיש צורך בפח גדול יותר. אבל אולי זאת רק אני, והצינון שלך הוא מאוד צנוע ולכן אתה הולך אחרי כל קינוח לשירותים. אז הנה לך פתרון פשוט למדי: זרוק את הנייר לשרותים במקום להתעסק עם הפח, ובכך א. לא תאלץ להתכופף אליו, שהרי זה נוגד את כל חוקי הטבע... וב. תחסוך מקום בפח, ובין כה וכה בפעם הבאה שתתייצב בשרותייך לחרבן/להשתין/להקיא תוריד את המים. אז בכל אופן, שים פעמייך לאיקאה או סתם לחנות ליד הבית בחיפה הרחוקה ורכוש פח עם דלת מתנדנדת, וכמובן אל תשכח לקנות גם חלון קטן לתלות מעל לאסלה... שיהיה לך לבריאות! ולסיום, הבנתי שכדי להיות מאגניבים בפורום הזה אני חייבת לסיים באיזה ציטוט מפוצץ ופלצני באנגלית, אז להלן: "haver yakar,haver haviv, hashten bifnim - lo misaviv!!" ובנימה אופטימית זו...

IC4

New member
אני רואה שגילך היטיב להשכיל עימך

the older the wiser? naaaa יותר מדי אנשים מבוגרים מפגרים הרסו את האימרה הזאת
הממם בקשר לחלון הקטן - כמובן ! אגבל זה עדיין לא תלוי בי , כי קיים בעולם המונח "הנקבה הטיפשה". "הנקבה הטיפשה" יכולה לבוא בצורת אחות או אמא (לפעמים גם כאח או אבא אך מקרים כאלה פחות זכורים) והיא תעיר לך בעצבנות אי-רציונלית "אייסי!! אתה חי עם "נקבה טיפשה" ולכן עליך לכבד את הטמטום שלי ולסגור את הדלת אחרת אני אהיה מטומטמת כהרגלי ואעיר לך שוב ושוב ושוב עד שתהיה אחד מאיתנו" לפעמים נוסף משפט שדוני מפחיד : "JOIN THE ARMY OF THE UNWISES" ואז צריך להלחם עד מוות המר של הטיפשה. הדלת המתנדנדת היא רעיון טוב ! אך כמו כמעט כל רעיון טוב אחר - עולה כסף ! ולמה ש"נקבה טיפשה" תרצה להוציא כסף על פח, כשיש כבר פח. "מה הבעיה פשוט לסגור אותו?!" תאמר הנקבה הטיפשה כדי להצדיק את טיפשותה. אז את מבינה, אין טעם להתוכח עם יצורים מיתולוגים כמו שקראתי אצל מישהו אחר בתפוז משפט מצוטט של דוגברט: אל תתוכח עם אידיוט, הוא יוריד אותך לרמה שלו ואז ינצח אותך באידיוטיות. בקשר לצינון, נראה לי שמבחינה אקולוגית יותר אפקטיבי לזרוק לפח. וגם מבחינה ´פלמברית´
. עד כמה שאני מומחה לעצלנות (כל יום מפתח את עצמי וקורא בספרים הקדושים של החכמים העתיקים) אבל השירותים צמודים לחדר מחשב. וכל מה שצריך בפורום הזה כדי להיות מאטריקסים זה לתקוע משפטים מהסרט
the door to ur left Neo. NO , the OTHER left!

כמה נחמד - לגור לבד!

וואיי, לא ראיתי מאטריקס כבר המון זמן... אבל בכל זאת אני אדפוק איזה ציטוט לסיפתח (לא 100% מדוייק לצערי...) כדי להתקבל לחוג המאטריקסים המאגניבים מצוטטי הציטוטים: "...instead, try to realize.. that there is no spoon" אומנם לא ממש ציטוט מקורי במיוחד, אבל יאמר לזכותי שרציתי לצטט את ג´ון סמית´ כשהוא מדבר עם מורפיוס על בני האדם כעל וירוס המתפשט ומכלה את העולם, אבל את המילים המדוייקות ממש לא הצלחתי לזכור...צר לי.. רציתי להסב את תשומת לבך לנידון ההודעה: "כמה נחמד - לגור לבד", כי אולי כאן טמון השוני ביננו... אני למזלי הרב נפרדתי ביגון עמוק מבית הורי בשלהי כיתה יא´ ומאז אני חופשיה לעשות כאוות נפשי, ולרגע שכחתי שחלקכם עדיין גם עם הוריו ונאלץ לסבול מיישום מונחים זוועתיים כמו "שיתוף" ו"התחשבות בצרכי הזולת"... אז עד כאן יש ביננו הסכמה, אבל מכאן ואילך, צר לי אבל אני נאלצת לתמוך בבנות מיני... למקרה שלא שמת לב אני אחת מאותן נקבות אבל מה לעשות, אני לא מתאימה לפרופיל הנקבה הטיפשה. ואני בטוחה שגם אמך ואחותך לא. אני יכולה בהחלט להבין אותן. הסיבה לכך שהן רוצות שתסגור את הדלת לא קשורה כלל וכלל לריחות המבעיתים שאתה וזכרים כמותך (ולעיתים רחוקות גם נשים)מייצרים בחירבון, הסיבה היא פשוטה מאוד: דמה לעצמך יום אביב חמים, השמש זורחת ואין עננים, הציפורים מרננות בחוץ את ה-9 של בטהובן והכל נראה כה שליו ומושלם. אחותך/אימך הולכת לה בשיא תמימותה, שלווה וטובת לב, לעבר חדר האמבטיה לשטוף את פניה, כאשר לפתע, כאילו משום מקום, היא נתקלת בך עומד מעל השירותים עם חיוך זדוני על פנייך כשאברך המדולדל תלוי לו ברפיון ונח בין ידייך! תאר לעצמך את הרגשתה, את הטראומה הצורמת שלא תרפה עד סוף חייה... הרי אתה כבר לא בן שלוש ואמא כבר לא מכניסה אותך לגיגית קטנה ומסבנת אותך באהבה - אתה כבר ילד גדול ומפותח (אני מקווה בשבילך..) ואמא בכלל בהכחשה... בשבילה אין לך עירום מתחת לבגדים, אין לך זין, יש לך פיפי קטנטן בגודל של הזרת שלי שנכנס יחד איתך לגיגית הקטנה שנזכרה לעיל... אז נסה להיתחשב ולהבין מעט... הרי אתה לא היית רוצה שהורייך יעשו דברים מגונים בדלת פתוחה כך שכל עובר אורח תמים יהיה חשוף לגופם הרופס... נכון???? ולסיום אני דווקא רוצה לצטט סרט אחר. משפט הקשור כמובן לנושא הטעון עליו דיסקסנו - החרא: "We are the all singing all dancing crap of the world!"

IC4

New member
ולמה את חושבת שזה מה שיקרה?

אל תפחדי, תאמיני שזה לא יקרה - ואכן זה לא יקרה. אם אני בשירותים הדלת סגורה, אני דיברתי רק על מצב שבו אין אף אחד בשירותים ועדיין הדלת סגורה , כאילו היה שם מישהו. וגם אם אני בפנים והדלת פתוחה , השירותים בנוים כך שהם רק יראו את הגב שלי וידעו לצאת ולחכות בחוץ (או ללכת לשירותים השניים) ואל תפחדי לצטט את פייט קלאב. אגב מטריקס חשבתי על זה שמאד קרוב לID4 (היום השלישי) הוירוס למשל במטריקס הוא אנחנו בני האדם כמו גם שביום השלישי הוא החייזרים. ביום השלישי יש קטע שג´ף גולדבלום מיואש ושיכור ומתחיל ללכלך את הסביבה ואומר לאבא שלו שאולי אם יהרסו את הכוכב מספיק , החייזרים לא ירצו בו - במטריקס בני האדם הכחירו (??... בקיצור scorched) את השמים

Welcome my son, to the machine...

Very good point!! בכל אופן, קיבלתי הכל, אבל רציתי להוסיף שהנקודה שאפילו יותר מעניינת בקטע החקירה של מורפיוס, היא לווא דווקא נושא האדם כוירוס המכלה את כל מה שבדרכו (כי זה הרי ידוע ומובן מאליו לרובנו..), אלא האופן שבו ג´ון סמית´, (או ליתר דיוק, וגם לשם הבהרת הנקודה שלי, נתאר אותו כתוכנת מחשב), מדבר בשיא ה"אנושיות" על יכולתו להריח את הצחנה האנושית, ועל כך שהוא פיתח רגשות שנאה כלפי המין האנושי... זה דיי מעניין איך המכונה הזו פיתחה רגשות ויכולות אנושיות, ועוד בתוך העולם המאטריקסי המדומה... סתם, נקודה למחשבה לשישבת... בכל אופן, בשלב זה נראה לי שכדאי להשאיר את הדיון בנושא לפורום סרטים או משהו כזה... C ya

IC4

New member
זה באמת לא הפורום לדון בו על מטריקס

המכונה היא נאצית היא יודעת רק לפתח רגשות שנאה כלפי כל מה שהיא מאשימה כגורם רעות לעולמה. עוד שתי נקודות שאני מעונין לציין: * המכונות נבראו בצלם האדם
* מישהו דן איתי לגבי זה שמטריקס סרט דפוק כי למכונות אין שום סיבה לחיות, להתקיים... שאלתי אותו אם לו יש. שתק.

למעלה