"יעלה ויבוא"

Retropier

New member
"יעלה ויבוא"

הייתי מאוד רוצה ללמוד את הריקוד "יעלה ויבוא", שהוא ריקוד די מסובך אבל נורא כיפי. אני כבר מנסה הרבה זמן ללמוד אותו ע´י העתקה, אבל רוקדים אותו פעם-פעמיים בחודש. האם יש כאן מרקיד שמוכן ללמד את הריקוד הזה? בבקשה? :) ועוד דבר, אתמול באוניברסיטה ההרקדה נקטעה בזמן שכמה אנשים שמחופשים לחיות נכנסו לאולם והתחילו לרקוד במרכז המעגל. בסוף התברר שכל זה היה פרסומת לאיזו פעילות נופש. עצוב מאוד.

הבעת הזדהות מוחלטת

גם אני מאוד רוצה ללמוד את הריקוד הזה. האמת שחוץ מההרקדה של גדי לא שמעתי באף הרקדה ששמים אותו, וחבל... גם לדעתי הקטע עם הבובות היה דבילי ומיותר לגמרי, אם כי אפשר להתנחם בזה שהוא היה קצר וממצה. מעבר לזה, לפי דעתי הייתה הרקדה פשוט מעולה (בלשון המעטה). מאז ומתמיד אהבתי את הרפרטואר של גדי בכלל בכל ההרקדה ובזוגות בפרט. הגעתי מרחוק (והופתעתי לראות רבים-רבים כמוני) ואפשר לומר שההרקדה הצדיקה את הדרך הארוכה מעל ומעבר לכל ציפייה!!!

יעלה ויבוא - ריקוד של אבי לוי!

בדרך כלל אני "משוגעת" על ריקודים מהירים ותוססית, איני יודעת מדוע - ריקוד זה לא אהבתי.

Retropier

New member
../images/Emo105.gif9 תגובות ורק אחת מהן בנושא?

ראיתי שיצרתי שירשור רציני, אבל לצערי רובו מוקדש לעדה איסט, וזה לא מה שרציתי! אין כאן מרקידים? או סתם מישהו שמכיר את הריקוד ויכול ללמד אותי? תודה.

את יכולה לקנות את הקלטת מירון

ואת יכולה לפנות לאבי לוי (יוצר הריקוד) באימייל - תבררי אם יש לו, והוא יוכל להעביר לך את רישום הריקוד.

עלי כהן

New member
הגועל הוא כייף?

טוב - מה היה לנו ? היה לנו "ריקוד מסובך, אבל נורא כייפי" היה לנו ריקוד שכדי לרקוד אותו צריך´להעתיק´ (והרי זה ריקוד עממי,כמובן והיה לנו סיפור מעניין - יחיד במינו בעולם הריקודים- שהרקדה נקטעת בגלל פרסומת (ולמרקיד היתה עדנה... ?!) - וכותב Eetropier - עצוב מאד. אם כל כך עצוב, כל כך הרבה עגמת נפש, אפשר להצביע בהיעדרות, לא כן? (אומרים בדרך כלל-"להצביע ברגלים", אבל בעולם הריקוד זה יכול להישמע אחרת מאשר הכוונה)

למעלה