יעלה, עזרתך בדקדוקי לשון

abigl

New member
בשבת היה הרבה זמן לחלומות בהקיץ ומחשבות....

זה חלום בהקיץ, קרוב יותר למחשבות שלנו במציאות, כמו שכתבתי בקודמת, במקרה הנ"ל משולב בפנטזיות של האדם.
חושבת שאצל פרויד יש הסברים על זה אם את צריכה פירוט יותר ממוקד.

yela

New member
ממש לא.

הלוואי שהיה זמן לזה בקיץ העמוס הזה שנפל עלינו מכל הכיוונים. לא היה מטבח ולא טלביזיה. הרבה עניינים אחרים חלקם טובים וחלקם הרבה פחות. אתמול קיבלתי עזרה בהחזרת הניק שלא היה בשימוש כפי שכתבתי. נעזרתי באחרים כי היה קשה ולא הסכמתי לשנות זה ניק ששמתי עליו יד לפני המון שנים. ולצערי, השנה לא יצא לי אפילו לראות את התוכניות של ערוץ 2. אבל היה לנו נציג (הטבעוני) שדאג לראות בשביל כולם, גם בשביל השכנים.

fields5

New member
תודה יקירותי. השתמשי ב-.... הפנטזיה האוריינטלית....

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלום abigl, ברוכה הבאה

fields5

New member
יעלה, עזרתך בדקדוקי לשון

מה הביטוי בעברית הקרוב ביותר למילה המודגשת
, s’est laissé séduire par les rêveries orientales de la littérature romantique.
תודה

yela

New member
פילדס

שמחה שמצאת בסוף פתרון... אל תגידי ששבת לספסל הלימודים.

שימי לב... את הראשונה שזוכה להודעה בניק הישן מאוד שלי שאמש ניסינו להחזירו לחיים. היתה הרבה עבודה מול תפוז בהחייאה שלו כי 11 שנה כמעט ולא השתמשתי בו ואחרי התקלה הגדולה של תפוז שהיתה לפני כמה חודשים, זו היתה משימה כמעט בלתי אפשרית . אבל התעקשתי כי די קשה בימינו למצוא ניקים פנויים של 4 אותיות....
תוך כדי הבלאגן בחידוש, השתמשתי במחשב אחר בבית ורשמתי לך בלי לשים לב. כמעט רצחו אותי בגלל זה.
אבל, העיקר שלא אצטרך להקליד יותר את המספרים בכל הודעה של אורחת.
שיהיה שבוע טוב !

fields5

New member
טרם חזרתי ללמודים אבל זה מה שבתכנית שלי לאוקטובר הקרוב

אלך על תאר שני משולב בספרות צרפתית ותרגום. זו תכנית חדשה שנרקמת בין שתי המחלקות וזה מתאים לי יותר.
מעדיפה תרגום בלי המחקר האקדמי אלא הבלשני על רכיביו.
המשפט ההוא היה המשך של העבודה שעשיתי על פלובר באוריינט. שעסקה פאם פאטאל כפי שיצר אותה בדמותה של סאלמבו שהוא תווה בהשראת נשות האוריינט.
&nbsp
שמחה שחזרת לשם הנעורים שלך.... וביטול הקוד המעצבן....

fields5

New member
לא ממש חלומות, סוג של הגיגים, של חלומות בההזיה ספרותית עדיין

לא מצאתי את המילה המתאימה.... נראה איך זה יסתדר לי עם המשפט..
תודה ST

למעלה