יעלוש!!!!!!!!

יעלוש!!!!!!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

למה זה קורה? למה את נעלמת מהמסך? למה הכל ניגמר? מה אין יותר יעלי במסך הטלויזיה? אין יותר יופי זוהר?? יש רק המשכיות המין שלך?? זה מה שחשוב לך עכשיו? יותר מכל דבר אחר? את לא תופיעי שוב בשום מקום?? אני מקווה שאת כן כי אני מתגעגעת מאד..... מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני אוהבת אותך נורא....... רוצה שתחזרי למסך..... היום ראיתי אותך בשידור חוזר בטלנובלה בע"מ, מזה, את מזה חסרה לי כשאת לא בטלויזיה יותר......

זה יענו שאתם תקשיבו לי שקשה לי....

בלעדיה, שהיא לא מופיע כל הזמן.... ולא בזמן האחרון ובטח שלא בכלל

Deacon Frost

New member
איפהאת רואה שהיא נעלמת?

אני רואה כל יומיים-שלוש ידיעה עליה באינטרנט, כל שבוע כמעט מופיעה תמונה שלה ב"פנאי פלווס" ו"ברייטינג". נכון שעכשיו היא מופיעה קצת פחות, ואני די בטוח שזה לא בגלל שהיא לא מקבלת הצעות עבודה, אלא אולי היא עצמה כרגע לא רוצה לעבוד (אל תשכחי שהיא צילמה את "טלנובלה בע"מ בשמך חצי שנה, ועשתה את הפסטיגל, שזה אומר שהיא הופיעה 5 פעמים כל יום במשך חודש). זה שהיא עזבה את "פוקס" זה לא אומר שהיא סיימה את הקריירה שלה, אלא היא בטח לקחה הפסקה כדי לנוח ולחשוב עם עצמה מה לעשות בהמשך. ואל תשכחי שהיא גם רוצה ילדים, אז אולי היא החליטה לא לעשות בינתיים לעשות כלום כדי שהיא תוכל להיכנס להריון. כמו שרותם אמרה לך, זה שתכתבי כאן כמה את רוצה לראות בטלויזיה, או במה שלא יהיה לא ישנה את המצב כי יעל לא קוראת את ההודעות פה, וגם אם כן אני מניח שהיא הייתה שמחה לדעת שישנם אנשים רוצים לראות אותה אבל עדיין היא הייתה נשארת בהחלטתה.

למעלה