יעלי בכונה פתחתי שרשור חדש

dani 123

New member
יעלי בכונה פתחתי שרשור חדש

סלקי את שאלת הציונות מהשרשור הקודם זה מעליב

dani 123

New member
יעלי טרם זכיתי למענה

אני חוזר שנית זה מעליב כאשר דוחפים שרשור אחר לאמצע שרשור בו חברי הפורום מחליפים דעות על נושא מסוים.

yaely2

New member
מנהל
איש נחמד אל תכעס ../images/Emo150.gif../images/Emo161.gif

שלום דני
ההודעה שלך כללה בקשה או אפילו דרישה שאמחק את שאלת הציונות. מאחר וראיתי אותה רק הבוקר לא יכולתי למחוק, גם אם רציתי. כואב לי שהדבר מכעיס אותך, אני לא ראיתי שום פסול בהצמדת הציונות לשרשור של יום השואה. ואם נפגעת סליחה
מעומק ליבי. יעלי

dani 123

New member
יעלי הבעיה אינה הצמדה לשרשור

אלא התעלמות מהכותבים ודחיפת הודעה לתוך שרשור פעיל אם הכונה להפוך את השרשורים ליומן צאט שכל הודעה מופיעה לפי זמן הכתיבה ולא לפי הענין אז הודיעי לכולם שהפכנו לצאט

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo34.gif מה שיחליט הרוב כך יהיה

שלום דני,
בדיוק היום דנו בזה, וכל אחד הביע את דעתו לגבי השרשורים. יעלי

ואולי זה קשור......

הפורום שנבחר ע"י הגולשים ומנהלי הפורומים במקום ראשון בתפוז הוא פורום מתכונים, בקישור סרטון שהופק בעקבות המימונה שנחוגה ע"י חברי הפורום....השולחן שהם פתחו תאווה לעיניים...חכו עד שהסרטון יעלה...

maxima

New member
ערב טוב לכולם........./images/Emo24.gif

לה מזמן חזרתי מנכדתי מחר סוף סוף היא הולכת לגן בימים האחרונים לא הספקתי לקרוא הרבה כאן אש קודם כל למנורה נסיעה טובה ומוצלחת מזל טוב לכל המוגגים ימי הולדת והחלמה מהירה למי שחלילה חולה והמשך שבוע רגוע

yaely2

New member
מנהל
שלום מקסימה, מה שלום הנכדה?../images/Emo101.gif

שלום מקסימה
אני רואה שקיבלת חופשה לבוא הביתה, איזה חופשה זו אפטר? רגילה? אולי חופשת שיחרור. מקווה שהנכדה החלימה מהבעבועות ואת תוכלי יותר להתפנות אלינו. יעלי

maxima

New member
חחחחחח יעלי חופשת שחרור

מחר היא הולכת לגן אבל מחרתיים אני שוב בתפקיד הפעם עם הנכד....
יום חמישי הוא היום שלנו ביחד

מנורה

New member
השירשור

אני מצטרפת לדעתו של דני וחונה כשיש נושא ספציפי שהחברים רוצים לדון בו רצוי שיופיע בשרשור נפרד. כל הברכות וכל מיני נושאים קטנים יכולים להיות בשרשור אחד ומי שרוצה לברך גם במסר יבורך.

למעלה