יעלי2 את גדולה (שוב) מהחיים(ומתכון)
הרגשתי חייבת לפתוח שרשור חדש. נתת לי אתמול את האתר של גי´אקומו. ושיחקת אותה. ביליתי זמן ממושך בסופר לחפש את המצרכים החדשים לי - כל מיני גבינות וחומצים וכאלה. תכננתי ארוחה ענקית. אבל בגלל שלא הספקתי להכין הכל (לוויה לא צפויה ועצובה) הספקתי להכין שלושה דברים, שניים מהם מג´יאקומו. אתם חייבים לנסות: 1) גלילות חצילים בפסטו וגבינות - יצא לי משהו שנראה פיצוצי, הטעם טען גן עדן. הקושי היחיד הוא שזה לוקח זמן להכין אבל כל ביס שווה זהב אני חושבת שזה אחד הדברים הכי טעימים שיצאו תחת ידי אי פעם ואני מכינה לא מעט דברים!!! חשוב להקפיד על התבלינים והגבינות המיוחדות וזה פשוט פיצוץ! אגב לא מכיל טיפה אחת של קמח ולכן מתאים ספציפית לכל מי שעושה דיאטת "חלבונים". פשוט מעולה! 2)אסקלופ עוף עם תבלינים - מעדן חבל על הזמן. נעשה במהירות רק דורש שיהיו בבית כל מיני עשבי תיבול שהקפדתי להשיג אתמול. יוצא פיצוץ! פשוט כמו במסעדות המעולות האלה! אני כל כך מתלהבת. 3) (לא מג´יאקומו) הכנתי כל מיני אנטיפסטי - הספקתי רק להכין פלפלים שמאד קל להכין וקישואים אפויים בתנור לאחר שמושכים בשמן זית. מעל הכל שמוכן שפכתי קצת רוטב שעשוי מציץ לימון ושום כתוש. יצא נחמד וטעים כתוספת. הארוחה שעמלתי עליה בעיקר בראשי רבות ושרציתי מאד להזמין אליה "אנשים" יצאה ככה שהחלטנו להיות בה רק שנינו. וזה היה אחד הערבים הקסומים בחיי, למרות שלא היינו הכי חגיגיים, ולא היינו הכי מתוכננים עם הארוחה הזו ולא היינו הכי רעננים אבל היינו כנראה מאד אמיתיים.
הרגשתי חייבת לפתוח שרשור חדש. נתת לי אתמול את האתר של גי´אקומו. ושיחקת אותה. ביליתי זמן ממושך בסופר לחפש את המצרכים החדשים לי - כל מיני גבינות וחומצים וכאלה. תכננתי ארוחה ענקית. אבל בגלל שלא הספקתי להכין הכל (לוויה לא צפויה ועצובה) הספקתי להכין שלושה דברים, שניים מהם מג´יאקומו. אתם חייבים לנסות: 1) גלילות חצילים בפסטו וגבינות - יצא לי משהו שנראה פיצוצי, הטעם טען גן עדן. הקושי היחיד הוא שזה לוקח זמן להכין אבל כל ביס שווה זהב אני חושבת שזה אחד הדברים הכי טעימים שיצאו תחת ידי אי פעם ואני מכינה לא מעט דברים!!! חשוב להקפיד על התבלינים והגבינות המיוחדות וזה פשוט פיצוץ! אגב לא מכיל טיפה אחת של קמח ולכן מתאים ספציפית לכל מי שעושה דיאטת "חלבונים". פשוט מעולה! 2)אסקלופ עוף עם תבלינים - מעדן חבל על הזמן. נעשה במהירות רק דורש שיהיו בבית כל מיני עשבי תיבול שהקפדתי להשיג אתמול. יוצא פיצוץ! פשוט כמו במסעדות המעולות האלה! אני כל כך מתלהבת. 3) (לא מג´יאקומו) הכנתי כל מיני אנטיפסטי - הספקתי רק להכין פלפלים שמאד קל להכין וקישואים אפויים בתנור לאחר שמושכים בשמן זית. מעל הכל שמוכן שפכתי קצת רוטב שעשוי מציץ לימון ושום כתוש. יצא נחמד וטעים כתוספת. הארוחה שעמלתי עליה בעיקר בראשי רבות ושרציתי מאד להזמין אליה "אנשים" יצאה ככה שהחלטנו להיות בה רק שנינו. וזה היה אחד הערבים הקסומים בחיי, למרות שלא היינו הכי חגיגיים, ולא היינו הכי מתוכננים עם הארוחה הזו ולא היינו הכי רעננים אבל היינו כנראה מאד אמיתיים.